reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Nisiao - mam ten sam termometr i tak samo nie był wiarygodny a dziecko to dziecko wiec kupiłam do dupki elektroniczny omron i jestem mega zadowolona

reklama
Pustiszii to będzie najlepsze wyjście,mam z tej firmy cisnieniomierz i jestem zadowolona,zakupie sobie i termometr i bedę mierzyć w pupce,będę miala więcej pewności czy jest ok

hej:-)

u nas upalow ciag dalszy...dzis w nocy w sypialni 29'C juz bylo,a okna pootwierane...mlody przez to sie budzil,bo pic mu sie czesto chcialo....

w sobote Arek skonczyl 5 miesiecy i wiecie co? zaczal pic z butelki! tak zwyczajnie, naturalnie jakby od zawsze pil z butli:-) super! teraz mu podaje wode w te upaly;-)

milego dnia!

Nisiao - pewnie ! W innych napisane zeby odjąć lub dodać pol lub cały stopień a ba cholerę sie bawić i latać po czole dziecku i sie denerwować tylko ze do d**** sprzęt Termometr Omron EcoTempSmart Technika Medyczna o ten mam polecam z czystym sumieniem nie musze sie bawić w odejmowanie dodawanie kalkulacje działa tip top :) a tym microline to no mozna było na poczatku wodę w wanience sprawdzić racja :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nisiao trzydniowka objawoa sie bajpierw sama goraczka przez 2-3 dni a po jej ustapieniu za dzien lub dwa pojawia sie wysypka. Nie ma tego i tego w jednym czasie. Dlatego trudno ja zdiagnoziwac. Ja temp mierze w pupce i odejmuje 5 kresek. Rydz temu przechodzilysmy trzydniowke

Ja mam termometr microlife nc 150. Tez pokazuje temperaturę raz 36,7 raz 37,3 ale ja sobie go chwale zwlasza przy starszaku któremu w tylek nie wsadze termometru. Widze kiedy chlopcy mają gorączkę (w nocy sie przydaje bo nie trzeba dziecka rozbudzac) a jak cos to mam taki podobny jak Pustiszi i mogę sprawdzić dokładniej jak wiem ze maja gorączkę

DSC_4807.jpgDSC_4814.jpgDSC_4810.jpgto racja z tym mierzeniem.

Wiecie,ja postanowilam zapodać Kindze marchewkę,kurde mam czekać do 5 miesiąca,przecież lada moment jej stuknie,tydzień w te czy wewte

No i zasmakowało:D się usmiałam przy tym karmieniu,każdy kęs zassała rączką co by lepiej wsysnąć,widać że dało jej to kupe radości,zobaczymy jaką kupe przez to strzeli ;-)

Dostała poweru,zadowolona kopie i macha rączkami i głosno gaworzy,smieje się :D

Aż rumieńców dostała szkrabina moja ::-D

Będę się tak masiać-dać nie dać
Postanowione i podałam,odczekam parę dni jaka będzie reakcja i następne warzywko

Załączniki

• DSC_4807.jpg
    DSC_4807.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_4814.jpg
    DSC_4814.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_4810.jpg
    DSC_4810.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
reklama