reklama
dona_76
Fanka BB :)
Siva a tę sól masz zamkniętą w takich jednorazówkach, to myśle że nie, ale jak jest otwarta to wiem ze po dniu juz nie mozna jej uzywac, a jak jest w wieszych opakowaniach bo moj tesciu ma do przemywania odlezyny w takich duzych butlach to kazali wbic igle i pobierac w strzykawką i tej igly nie wyciagac z butelki.
Akuku gratulacje kolejego ząbka
ja dzisiaj ze starsza u lekarza bylam bo wstala rano z totalnie zaklejonymi juz obydwoma oczami i widze ze jest coraz gorzej, dostala cos alla antybiotyk na gardlo przekrwione i mokry kaszel, i strasznie zawalony ma nos i te oczy. a na oczy tez cos w kroplach i tyle meczarni bylo dzisziaj zeby jej krople do oczu wlac
Akuku gratulacje kolejego ząbka
ja dzisiaj ze starsza u lekarza bylam bo wstala rano z totalnie zaklejonymi juz obydwoma oczami i widze ze jest coraz gorzej, dostala cos alla antybiotyk na gardlo przekrwione i mokry kaszel, i strasznie zawalony ma nos i te oczy. a na oczy tez cos w kroplach i tyle meczarni bylo dzisziaj zeby jej krople do oczu wlac
Marika30708
Fan(ka)
Witam, mąż w domu. No taka sielanka i o dziwo nie płacze u męża a u wszystkich innych aż wiszczy. We dwoje to się nie odczuwa, że niemowlę w domu.
Laura tak się pali do jedzenia innych rzeczy niż mleko. Aż się trzęsie, jak biorę syrop w ręce i otwiera buziaka
Dziś dałam trochę pietke od chleba posmyrac
Tyle u mnie
Laura tak się pali do jedzenia innych rzeczy niż mleko. Aż się trzęsie, jak biorę syrop w ręce i otwiera buziaka
Dziś dałam trochę pietke od chleba posmyrac
Tyle u mnie
siva
My już po inhalacji. Julia przyniosła coś ze szkoły i teraz wszyscy pociągający i kaszlacy w domu poza mną. Na szczęście odsłuchowo u Lenki ok. Za tydzień szczepienie więc niech jej lepiej szybko minie. Teraz śpi biedulka i nocke odsypia.
Marika30708
Fan(ka)
SIVA zdrowka. Lepiej przełożą szczepienie. Do mnie już wydzwaniaja ale ją jeszcze się nie godze że względu na enzymy. Niech se dzwonią, jej zdrowie najwazniejsze
milusia21
hejo hej
ja tylko na chwilunię na razie bo dom odgruzowuję
Wpadłąm się pochwalić że prawdopodobnie kupujemy działeczkę:-) jak się okazało jest ogromna!Bo aż 1h i 1600m:-) więc kawał pola (uzbrojona jest,więc można się od razu budować),za parę lat podzielimy ją na kawałki i sprzedamy żeby mieć na dom:-)
ja tylko na chwilunię na razie bo dom odgruzowuję
Wpadłąm się pochwalić że prawdopodobnie kupujemy działeczkę:-) jak się okazało jest ogromna!Bo aż 1h i 1600m:-) więc kawał pola (uzbrojona jest,więc można się od razu budować),za parę lat podzielimy ją na kawałki i sprzedamy żeby mieć na dom:-)
kasia150491
Mamusia synusia:)
milusia- wow! duza dzialka!:-) trzymam kciuki,zeby wszystko sie udalo;-)
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Milusia super - sprawdź tylko dokładnie plan zagospodarowania przestrzennego i ogólnie papiery. U nas znajomi mają dużą działkę i mają problem z podziałem, ale nie wiem dokładnie o co chodzi, coś o odrolnieniu...
u nas pogoda do bani
u nas pogoda do bani
reklama
milusia21
hehe dzięki, meżulek dziś sprawdził i wsio ok(z resztą teść wydaje pozwolenia na budowy więc i on obeznany:-)) a działka jest już przekształcona na siedliskoMilusia super - sprawdź tylko dokładnie plan zagospodarowania przestrzennego i ogólnie papiery. U nas znajomi mają dużą działkę i mają problem z podziałem, ale nie wiem dokładnie o co chodzi, coś o odrolnieniu...
u nas pogoda do bani
położona jest przy lesie,na razie ok 2km trzeba jechać żwirówka ale w planie jest pociągnięcie asfaltu przez całą wieś:-) no i niedaleko jest gdzieś rzeka