Marika kurcze musi sie znalesc jakis specjalista z terminami ;(
Dona powodzenia u dentysty
Ania narazie odpusc lyzeczke...bo jak sie bardziej zniecheci mozesz miec problem..
Pamietam jak Alex mial z 7 misiecy i plul kazdym jedzeniem...dwa tyg. Nawet nie probowalam.zapomnial i ladnie zaczal jesc.
Fifka i jak test ?? Aa i czemu sok dajesz jak wode pije ?? Pytam tylko
Jagud moj Emil dziwnie patrzy i nie chce jesc jak m mu z butli daje hahaha. Ale jak ja usiadebobok i mnie widzi to zje hehe.
Jagus moj tez czesto z 2 piersi... bylo tak ze zawsze z 2 a teraz juz znowu czasem z jednej..wiec wiecej pokarmu mam uff
Pustiszi dobrze ze test pokazal taki wynik jaki chcesz
biedny dziubasek z ta gotaczka ;(. U nas po szzepieniu Emis jesy wrazliwy bola go nozki...raz daje calpol i po sprawie.
Nisiao neszcze zastrzyki ojjj... ucaluj niuske ode mnie
Probuj podawac smoka...a na raczki moze jakas rekawiczke niedrapke ?? Bo pozniej bedzie ciezko odzwyczaic ..serio ..mojej kolezanki corcia ma 4 lata i ssie .. tak jak mowie ja bym wyciagala kciuka dawala smoka tak dlugo az zalapie...moze poszukaj takiego rownego dlozczeho chudeko..odobnego do palca
Juz lepiej ten rog pieluszki bo to zabierzesz a palca nie utniesz...
Fifka oo juz doczytalam ze test negatywny
ufff mozesz odetchnac hehe.
Anbas moj Vicyor 4 lata ma i nie chce / nie lubi rysowac..bazgra tylko... nie chce nic naposac..policzyc nic kompletnie... am nadzieje ze jak zacznie szkole... poczuje sie jak duzy chlopak izacznie chciec.
Kochana nie zmusisz...nie uprosisz niestety.. nie naciskaj moze w przedszkolu zacznie chciec. Ale jak mu zbytnio obrzydzisz zniecheci sie bardziej... u nas docjodI to ze Alex juz potrafi a Viki ni i nir chce nawdt probowac. Dla tego dalam go juz do szkoly by zobaczyl ze dzieci tez sie dopiero ucza
Anbas jeszcze co do rysowania to moj Alex tez nie lubial... zaczal w przedszkolu... zawsze jedno i to samo auto ...dwa kola kreska i polkole... to wszystko... a teraz pieknie rysuje
tylko on inaczej ni Viki bo bardziej chcial
czy nawet kartki pisal literka po literce dla kazdego w przedszkolu. Np merry christmas 30 razy plus maly rysunek..a mial jakies 4,5 roku... a Viki nie chce...
Aaa i jak bylismy kupic liczydlo to mu pokazuje i mowie ze bedziemy liczyc ile jest koleczek..a on ze nie chce i ze mam to odlozyc tam gdzie to bylo hehehe
My mamy chyba drugiego zabka widzebgo i chyba czuje
uff jakos poszlo ...
Co do ciazy to ja dzis mam takie mdlosci ze gdyby nie to ze mielismy przerwe z przytulaskami to myslalabym ze w ciazy jestem... no chyba ze wczoraj zaszlam hahaha... a tak serio to jakbym zaszla teraz w ciaze to bym sie nie obrazila
ja jesli mam miec 4 to tylko z mala roznica wieku...pozbiej juz nie chce
Dzis jestem wykonczona ...wczoraj robilam figuraski do 2 w nocy
ufff
Dzis tez bede siedziec...tydzoen do urodzin...
Milego wieczoru