Ania mi się podoba nr 2;-) A na takie niejadki słyszałam, że dobra jest dieta BLW - daje się maluchowi ugotowanego do miękkości ziemniaka/marchewkę i próbuje go bawiąc się, ale to musi już samodzielnie siedzieć... Sama nie jestem jej na 100% pewna, więc jak już nic nie będzie działało to może poczytaj na ten temat. Tak czy tak mam nadzieję, że jeszcze się przekona do łyżeczki
reklama
inomama
Fanka BB :)
sliczne kiecki dwie!!!!!!ale chyba 1 bardziej
mi tez poradzcie, pls!
Sukienka do chrztu Elizabeth MINI STYL r.68 (4219510948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Maya - sukienka do chrztu chrzest sesja - r. 68 (4184548715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
RÓŻYCZKA TIULOWA SUKIENKA 62 68 CHRZEST OKAZJE (4256593160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mi tez poradzcie, pls!
Sukienka do chrztu Elizabeth MINI STYL r.68 (4219510948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Maya - sukienka do chrztu chrzest sesja - r. 68 (4184548715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
RÓŻYCZKA TIULOWA SUKIENKA 62 68 CHRZEST OKAZJE (4256593160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Inomama no proszę,to mąż musiał się nasłuchac :/,ale co sprawiedliwie musi być dlaczrgo kobiety mają sie męczyć z antykoncepcją-tak na poważnie to w sumie nie chciałabym ryzykować z jakimś podwiązywaniem chwilowym jajowodów u męża czy jakoś tak,nie wiem jak sie ten zabieg nazywa.Cóż ja mialam po cc po 6 tyg robiona cytologię i tylko tyle,pewnie to inaczej jest po sn.No i faszeruję si e antykoncepcją,drugi raz w życiu.
Raz przed weselem na przesunięcie @ i tylko miesiąc brałam potem nic a nic a teraz drugi raz.
Ania00 dziekuje-leczymy nadal zastrzykami i w piatek znowu kontrola,kaszel jest mniejszy tzn częstotliwość mniejsza,nadal sie inhalujemy i zobaczymy-oby nie bylo nawrotu
rany jest tak gorąco,że kinga az miała wilgotne ręce i wloski,ubralam jej body z krotkim rekawem po domu i cienkie półśpiochy ,ale nie wiem czy przy tej chorobie nie rozpędzilam się i moze lepiej body z dlugim rekawem....
Raz przed weselem na przesunięcie @ i tylko miesiąc brałam potem nic a nic a teraz drugi raz.
Ania00 dziekuje-leczymy nadal zastrzykami i w piatek znowu kontrola,kaszel jest mniejszy tzn częstotliwość mniejsza,nadal sie inhalujemy i zobaczymy-oby nie bylo nawrotu
rany jest tak gorąco,że kinga az miała wilgotne ręce i wloski,ubralam jej body z krotkim rekawem po domu i cienkie półśpiochy ,ale nie wiem czy przy tej chorobie nie rozpędzilam się i moze lepiej body z dlugim rekawem....
emigrantka
Zaciekawiona BB
ahh... chwila spokoju. chyba za ciepło mojej córci i wyjątkowo ciężka współpraca - tylko na piersi - chyba spragniona taka. aż się trochę cieszę, że się ochładza :/
ania sukienka druga, inomama sukienka trzecia. takie obie ładne rękawki mają
nisiao jak nie masz przeciągów to może zostaw ten krótki rękaw, bo jak się ma malutka przegrzewać i pocić to gdy pot stygnie to zimno.. zwłaszcza, że na lekach - takie moje zdanie.
mirka fajnego spotkania. moje dziecko na zajęciach to zamiast na zabawki to się na dzieci wokół patrzy zafascynowane
cleopatra ja też widzę łysawe placki i coś mi się zdaje, że na jakieś badania hormonów pójdę, bo to chyba nie może normalne być :/
ania sukienka druga, inomama sukienka trzecia. takie obie ładne rękawki mają
nisiao jak nie masz przeciągów to może zostaw ten krótki rękaw, bo jak się ma malutka przegrzewać i pocić to gdy pot stygnie to zimno.. zwłaszcza, że na lekach - takie moje zdanie.
mirka fajnego spotkania. moje dziecko na zajęciach to zamiast na zabawki to się na dzieci wokół patrzy zafascynowane
cleopatra ja też widzę łysawe placki i coś mi się zdaje, że na jakieś badania hormonów pójdę, bo to chyba nie może normalne być :/
Ostatnia edycja:
Czy karmiąc MM dopajać dziecko??W sumie to Kinga znowu zaczęła mało jeść luudzieee już mi ręce na to opadają dlaczego tak jest.
Jest cieplo to może dlatego....
Już nie mam pomysły co zrobic ,żeby sie to poprawiło
Może powinnam częsciej dawac to mleko ak tak cieplo,
Jest cieplo to może dlatego....
Już nie mam pomysły co zrobic ,żeby sie to poprawiło
Może powinnam częsciej dawac to mleko ak tak cieplo,
cleopatra1
Fanka BB :)
Aniu sukienka druga z czerwoną kokardą, inomama sukienka trzecia z różowymi ozdobami
Moje dziecko staje się coraz mądrzejsze nie dość że jak chce cyca to łapie za bluzkę albo miseczkę od biustonosza i ciągnie do siebie to teraz jeszcze najchętniej piłby tylko z cyca butelki nie chce a że nie mam tyle to głodny i płacz. Rano wypił trochę z butelki potem tylko pierś i dopiero o 15 jak go głód zmusił.
masakra...
Moje dziecko staje się coraz mądrzejsze nie dość że jak chce cyca to łapie za bluzkę albo miseczkę od biustonosza i ciągnie do siebie to teraz jeszcze najchętniej piłby tylko z cyca butelki nie chce a że nie mam tyle to głodny i płacz. Rano wypił trochę z butelki potem tylko pierś i dopiero o 15 jak go głód zmusił.
masakra...
reklama
cleopatra no a jeść musi a tu tak to wyglada :-(
Mam pytanie,bo Kinga pije te mleko Nutramigen,w zasadzie nie miala robionych badań czy ma skazę białkową i teraz pytanie,jak będę chciała rozszerzać dietę to jaką kaszke mogę i najpierw podawać malej warzywka a potem wprowadzić kleik ryżowy
Słyszałam już różne opinie,sama nie wiem już co lepsze,może lepiej zdac sie na intuicję swoją.
Mam wielka nadzieję,że nowe jedzonko jej posmakuje i apetyt ruszy
Mam pytanie,bo Kinga pije te mleko Nutramigen,w zasadzie nie miala robionych badań czy ma skazę białkową i teraz pytanie,jak będę chciała rozszerzać dietę to jaką kaszke mogę i najpierw podawać malej warzywka a potem wprowadzić kleik ryżowy
Słyszałam już różne opinie,sama nie wiem już co lepsze,może lepiej zdac sie na intuicję swoją.
Mam wielka nadzieję,że nowe jedzonko jej posmakuje i apetyt ruszy
Ostatnia edycja: