reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Cześć Babeczki!

Długo mnie nie było i nie jestem chyba w stanie nadrobić

:(

u nas tak: w czwartek w ubiegłym tygodniu zdecydowałam iść do przychodni bo mały kaszle ale wieczorem tak zaczął się dusić że myślałam że znowu zapalenie płuc. Okazało się że nie. Dostał pumo vap, stodal i nasivin. W sobotę chrzest(u nas tylko w sobotę robią).

A w niedziele po imprezie ja zachorowałam rozwolnienie i wymioty na przemian. Dostałam zastrzyk i gastrolit ale wczoraj rano jeszcze wymiotowałam a wieczorem i dziś mdłości. No masakra jest - chudnę bez diety...

aż dziś zrobiłam test czy to nie wtopa jakaś ale nie

małego lekarz pozwolił karmić choć za dużo tego nie ma bo pewnie odwodniona jestem

mam też wielki problem z włosami - fryzjerka przed imprezą odkryła prawie łyse miejsca a rodzinny mi witaminy każe łykać plus dodatkowo witaminę B. Już sama nie wiem o co kaman ?

reklama
Aniao- mam nadzieję że się ułoży - nie smutaj....

Mój maluszek ma dzisiaj 4 miesiące...
od rana mnie wziął stresiol... niestety moja teściowa znowu mnie w...wiła masakra .... co za ....
ahhh szkoda słów, lepiej żeby moje dzieci takich dziadków nie miały....:wściekła/y:

hej:-)

u nas upały nastały... młody z tego ciepla spać nie może w nocy...(27 stopni w sypialni mamy)... ahh...ale w dzien za to bajecznie..musze sie na tarasie wylozyc zeby troche nogi opalic,bo biale jak u mlynarza :-p

p.s. Jesli moge prosic o glosy.. znajomy gra w zespole:-)

Zostań gwiazdą LFO 2014! - Terminarz

Inomama ja 100 złotych dałam za chrzest choć ksiądz w ogóle nie mówił że coś dać

Ania mój Wojtuś też teraz tak je bo je i strasznie przystopował z wagą, a ja mam trudniej bo nie wiem ile z piersi wypija.

Inomama w uk nic sie nie daje na chrzest... jak ksiedzaa zapytalam to oczy wielkie zrobil i nie wiezy ze w pl sie placi...malo tego ja przynosze tylko dziecie z czyms bialy nawet nie musi by ubrany na chrzeat ale ja chcialam... a i swieczke daja wiec nawet tego nie musialam kupowac.
Wiec poczytaj moze czy u was sie cos placi na chrzest ;)

Moj Emil glownie uzywa fotelika sanochodowego . Bo my przewaznie spacer pod szkola a tam musze autem jechac. Wiec u nas sie gindola malo sprawdza hehe. Chyba gdzies z domu na piechotke idziemy;)

moj maluszek wlasnie zasnal, niech zbiera sily :) bo dzis dzien pelen wrazen, juz nie moge sie doczekac :)
Z dziewczynami z ktorymi poznalam sie w szkole rodzenia organizujemy spotkanie z dzieciaczkami :)
Leos pozna rowiesnikow i rowiesniczki ;) do tej pory do tylko dorosli i kuzynka, ale ona juz starsza jest, a widze jak wodzi oczami za innymi dziecmi, strasznie jest ich ciekawy. Wiadomo, to jeszcze nie wiek na zabawy wspolne, ale popatrza na siebie, pobadaja sie raczkami :) bedzie wesolo ;)

Dzięki dziewczyny, a macie jakieś pomysły jak zachęcić małą do jedzenia łyżeczką? Ona na jej widok zaciska buźkę i nie chce :-(

I jeszcze jedna sprawa, chcę kupić małej suknię na chrzest i tu moje pytanie, która jest ładniejsza?
$_12.JPG $_12.JPG

Załączniki

• $_12.JPG
    $_12.JPG
    27,8 KB · Wyświetleń: 43
  • $_12.JPG
    $_12.JPG
    22,9 KB · Wyświetleń: 41
byliśmy u lekarza i syn nie ma stanu zapalnego. Tradycyjnie sterydy i leki od alergii. Ale biedak źle się czuje.
Rozmawiałam też o Laurze. To mówilia, że raczej tak szybko nie byłoby poprawy z glutenem i ulewaniem. Ale ją czytam, że tak jest iż reakcja może być zaraz po zjedzeniu czyli np wymioty, biegunka
CLEOPATRA Oj biedna ty. Zdrowka
KASIA o to gorąco macie
AKUKU my też w fotelik się wozimy
MIRKA udanego wypadu
ANIA może córka potrzebuje jeszcze czasu z tym jedzeniem nowości i później sama się będzie domagać. A nie ma tego odruchu otwierania buzkiem jak się dotknie do dolnej wargi?
A co do sukni to ją jestem tradycjonalistów i dla mnie biała

reklama
Marika na właśnie nie ma :-( nic nie działa, nawet jak ją próbuję rozśmieszyć, żeby wtedy buźkę otworzyła to się uśmiecha z zamkniętymi ustami taka cwaniura...

Do góry