reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

NISIAO przy antybiotyku potrzebny jest probiotyk. Podajesz cos? On wyjalowia jelitka rowniez z tych pozytecznych bakteri.
Po chorobie bedziesz juz mogla dac conieco Kini. Na MM od 4 msca wprowadza sie.
Pamietam jak i mnie korcilo przy starszaka zeby dac mu juz sloiczek ;)

reklama
Heja!

ale głupia ta pogoda, wczoraj w ogóle nie dało się pochodzić, co chwilę padało, zobaczymy jak będzie dziś

Maciek zrobił się NIEZNOŚNY popołudniami, po 16 za nic nie daje się ululać na drzemkę w efekcie czego około 18-19 jest już tak zmęczony, że nic mu się nie podoba i drze się w każdej pozycji... masakra :/ czasem mam go tak dość, podziwiam wszystkie dziewczyny, ktore mają tak na codzień od dawna...

z nowych osiągnięć: już regularnie przekręca się z plecków na brzuszek, powiedział coś w stylu ma-mma (ale jestem dumna :), leżąc na brzuchu wspina się na kolanka, unosi dupkę do góry i próbuje się przemieszczać ale rączki jeszcze za słabe i ląduje głową w podłożu :) wyciąga ręce po zabawki, wkłada je do buzi i przeklada z jednej rączki do drugiej, poza tym wydaje mi się, że zaczął reagować na swoje imię :DDD

teraz pochwalę się bo u nas być może szykują się wielkie zmiany, znaleźliśmy dom, który nam się podoba i poważnie zastanawiamy się nad zakupem, liczymy teraz koszty wykończenia i kurde nie wiem, czy 100 tys na 130m2 dom z garażem wystarczy? (ze stanu deweloperskiego)

Monika, długo to trwało, jak mój tata zmarł też była sekcja i też nie mieliśmy nic do gadania :/

a właśnie, dziś mija 10 rocznica jego śmierci, miał 48 lat... smutno mi, że nie doczekał i nie poznał mojego męża i synka, że Maciek nie prawdziwego dziadka :(((

Marika, podziwiam Cię, ja bym już dawno sfiksowała, wystarczy, że mój maly drze się 15 minut a ja mam ochotę go zamordować, a ty wytrzymujesz tak od dawna. Trzymaj się!

Nisia, obserwuj małą ale nie popadaj w histerię bo takie przewrażliwienie też nie jest dobre :p

Fifka, ale Adrian już duży :) kurde u Was zaraz pół roku, a my dopiero 4 miesiące skończone...

Pustiszi, u nas nie ma czegoś takiego w nocy, tylko w dzień, jak u Nisi, mały robi tak, jak się czymś ekscytuje, wtedy kopie jak najęty i dupka do góry:)

Nie wiem, co jeszcze miałam komu odpisać, będę edytować najwyżej :)

Ostatnia edycja:
Pustiszi, Ty mi powiesz co to za super farba a ja Tobie czy mój Szymo też tak szaleje - taka propozycja ;-)
Fifka, super się Adrian bawi :-)
Nisiao, mój ojciec też od dawna chce zupkami Młodego karmić :-) Jeszcze chwilka u Was :-)

MALINKA ja mam koncerty od 3tyg zycia wiec idzie sie przyzwyczaic. Jak byla mala to potrafila 3 godz non stop sie drzec biedulka. W tym 10 min drzemki po dlugim lulaniu ;)
Moze byc ciezko wyrobic sie w tych 100 tys na wykonczenie. Remont w bloku ile pieniedzy pochlania a jeszcze wyposazenie domu
YOANNA i co tam u alergologa

Yoanna82 - ImageUploadedByForum BabyBoom1399978506.470252.jpg proszzzz :) jedyna farba której mi nie zbrakło :p

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1399978506.470252.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1399978506.470252.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 43
Marika
mam bio gaie i acidolac baby w saszetce,dalam pół saszetki na lyżeczkę,chyba że mogę całą już podawać.dziś podałam,ta ochrona musi być.
Mogłabym też dicoflor kupić...,ale bio gaia Prodentis też byłaby ok?Bo też to stosuje na kolki,to może to wystarczy?

Ostatnia edycja:
NISIAO jak dajesz BioGaie to ok wiecej nie trzeba. A jak acidolac to juz mozesz cala saszetke. Laura miala dwie, na 2 godz przed antybiotykiem

Laura tylko krzyczy i krzyczy. Non stop ulewa a dzis dwa razy zwymiotowala. Pojawila sie nowa wysypka na brzuszku. Dola mozna zlapac.
Umowilam na czwartek do alergologa, byle jakiego co mi pierwsza osoba podradzila. W rozmowie telefonicznej z pania doktor mowilam ze w szpitalu z zapal pluc lezelismy. Od razu zapytala czy z goraczka, ja ze nie i czytalam jej opis rtg. Mowi ze to wcale nie takie typowe zapalenie pluc i czy ulewa. Ja ze tak i to bardzio. Ona na to ze pluca sobie tym zalewa.
Ja chyba po powrocie meza to bede musiala na jakies terapie chodzic, bo wysiadam

reklama
Marika strasznie Ci współczuję - nie dość że masz tyle problemów z malutką to jeszcze zostałaś z tym sama, a przecież Alan też potrzebuje Twojej uwagi... Mam nadzieję, że ta lekarka z którą rozmawiałaś będzie potrafiła Wam szybko pomóc...

Do góry