P
reklama
Mirka78
:)
hej
ja was aktywnie czytuje na telefonie, ale pisac nie mam kiedy :/ sama z maluchem jestem, maz w delegacji, w piatek wraca.
marika, jak ty dajesz rade sama z dwojka to nie mam pojecia, chyba tytanka z ciebie co snu nie potrzebuje.
Ja radzie sobie nawet nawet, doszlam do wprawy, nawet udaje mi sie nie zapomniec recznika do kapieli (raz zdazylo mi sie malucha z reczniki papierowe wycierac ) ale jakos razniej z mezem. I wedlug mojej tesciowej mam beznadziejne priorytety zyciowe, bo jak mam wolna chwile to pocwicze, albo poczytam zamiast okna umyc i mieszkanie na blysk posprzatac. Taa, a potem skoncze jak ona, okna pomyte, mieszkanie posprzatane, sama w domu i zadnych pasji - w wolnej chwili spi :/
Pozdrawiam was poniedzialkowo, zdrowka dla chorowitkow, wszystkiego naj dla solenizantow i caluski dla wszystkich
Mysle, ze w tym tygodniu moja aktywnosc na BB wzrosnie, jako, ze wprawa w samodzielnosci coraz wieksza
Teraz czekam az maluszek wstanie, zjemy cos i pojdziemy na spacer - a swoja droga spacerow mam juz serdecznie dosc :/ nawet juz na lody mi sie nie chce chodzic, bo kazdy smak ze 3 x juz mialam :/
ja was aktywnie czytuje na telefonie, ale pisac nie mam kiedy :/ sama z maluchem jestem, maz w delegacji, w piatek wraca.
marika, jak ty dajesz rade sama z dwojka to nie mam pojecia, chyba tytanka z ciebie co snu nie potrzebuje.
Ja radzie sobie nawet nawet, doszlam do wprawy, nawet udaje mi sie nie zapomniec recznika do kapieli (raz zdazylo mi sie malucha z reczniki papierowe wycierac ) ale jakos razniej z mezem. I wedlug mojej tesciowej mam beznadziejne priorytety zyciowe, bo jak mam wolna chwile to pocwicze, albo poczytam zamiast okna umyc i mieszkanie na blysk posprzatac. Taa, a potem skoncze jak ona, okna pomyte, mieszkanie posprzatane, sama w domu i zadnych pasji - w wolnej chwili spi :/
Pozdrawiam was poniedzialkowo, zdrowka dla chorowitkow, wszystkiego naj dla solenizantow i caluski dla wszystkich
Mysle, ze w tym tygodniu moja aktywnosc na BB wzrosnie, jako, ze wprawa w samodzielnosci coraz wieksza
Teraz czekam az maluszek wstanie, zjemy cos i pojdziemy na spacer - a swoja droga spacerow mam juz serdecznie dosc :/ nawet juz na lody mi sie nie chce chodzic, bo kazdy smak ze 3 x juz mialam :/
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Pustiszi wszystkiego naj ... a Niki jest słodki
u mnie masakra za tydzień komunia syna - robię w domu, a młody cały czas na rękach nie wiem kiedy sprzątnę, doprowadzę ogród do ładu itd, chyba okna będę w nocy myła - o ile nie będzie nadal deszcz padał. Teraz uśpiłam młodego przy piersi i co... po odłożeniu oczy wielkie jak złotówy zrobił... masakra i nie chce leżeć.
Jedyny plus że dzisiaj fryzjer i farbowanie - robię truskawkowy blond - taki jasny rudy blond :-) a co zaskoczę m :-)
W tygodniu próby i pamiętanie o wszystkim masakra jakaś - panikuję
W środę jadę do okulisty z Adaśkiem - kanalik zatkany w oczku cały czas, kilkanaście razy dziennie przemywam, masuję i nic. Najgorsze po spaniu jak mu się sklei i nie może otworzyć. Skóra w okół oczka sucha i nie mogę jej nawilżyć żeby nie napaćkać w oko Mam nadzieję że nie będzie bolesne...
Marika zdrówka - a jak nosivin zadziałał?
u mnie masakra za tydzień komunia syna - robię w domu, a młody cały czas na rękach nie wiem kiedy sprzątnę, doprowadzę ogród do ładu itd, chyba okna będę w nocy myła - o ile nie będzie nadal deszcz padał. Teraz uśpiłam młodego przy piersi i co... po odłożeniu oczy wielkie jak złotówy zrobił... masakra i nie chce leżeć.
Jedyny plus że dzisiaj fryzjer i farbowanie - robię truskawkowy blond - taki jasny rudy blond :-) a co zaskoczę m :-)
W tygodniu próby i pamiętanie o wszystkim masakra jakaś - panikuję
W środę jadę do okulisty z Adaśkiem - kanalik zatkany w oczku cały czas, kilkanaście razy dziennie przemywam, masuję i nic. Najgorsze po spaniu jak mu się sklei i nie może otworzyć. Skóra w okół oczka sucha i nie mogę jej nawilżyć żeby nie napaćkać w oko Mam nadzieję że nie będzie bolesne...
Marika zdrówka - a jak nosivin zadziałał?
Marika30708
Fan(ka)
Probuje sie dodzwonic do DSK do alergologa i dupa nikt nie odbiera
NISIAO nie boj sie szpitala. Ja tam wytrzymalam 12 dni w izolatce bez odwiedzin, czasami mama przychodzila zebym obiad mogla zjesc. Uwierz mi da sie i uwazam, ze to lepsze niz leczenie domowe
SYLKA odezwij sie do mnie na PW chce cie o te testy alergiczne IgE zapytac.
Laure polozyli na takiej poduszce z ktorej siadala
A dajesz cos od refluksu? Ty juz butelkowa?
KANAG u nas po 2 tyg zmian dalej nie bylo slychac w sluchawce
INOMANA dzieki ze mnie tak podbudowujesz psychicznie
PUSTISZI u nas wyjatkowo noc bardzo ok
SIVA dasz rade. Ja to praktycznie caly czas sama z dzieciakami. Maz wroci najwczesniej w czerwcu ale czy na poczatku czy pod koniec to tego nie wiem.
Czasami mama zaglada. Byla w dzien wypisu w srode na noc, w piatek przyszla na triche i dalej sama. Jedyny kontakt ze swiatem to forum
TAMTUSIA tez czasem mam ochote dac butle bo je mi co godzine. Ale ze wzgledu na jej watrobe nie moge jej obciazac
A z synkiem nie wiem co, juz nie goraczkowal, brzydko kaszla ale dalam z rana dwa wziewy to przestal kaszlac
ANIA no moja tez tak sie xepsula tylko raczki i to mamusi
YOANNA koniecznie zdaj relacje na watku dla alergikow z wizyty
KACZUSZKA zacina sie psika co 10-15 psikniecie i taka jedna kropla wyskakuje
NISIAO nie boj sie szpitala. Ja tam wytrzymalam 12 dni w izolatce bez odwiedzin, czasami mama przychodzila zebym obiad mogla zjesc. Uwierz mi da sie i uwazam, ze to lepsze niz leczenie domowe
SYLKA odezwij sie do mnie na PW chce cie o te testy alergiczne IgE zapytac.
Laure polozyli na takiej poduszce z ktorej siadala
A dajesz cos od refluksu? Ty juz butelkowa?
KANAG u nas po 2 tyg zmian dalej nie bylo slychac w sluchawce
INOMANA dzieki ze mnie tak podbudowujesz psychicznie
PUSTISZI u nas wyjatkowo noc bardzo ok
SIVA dasz rade. Ja to praktycznie caly czas sama z dzieciakami. Maz wroci najwczesniej w czerwcu ale czy na poczatku czy pod koniec to tego nie wiem.
Czasami mama zaglada. Byla w dzien wypisu w srode na noc, w piatek przyszla na triche i dalej sama. Jedyny kontakt ze swiatem to forum
TAMTUSIA tez czasem mam ochote dac butle bo je mi co godzine. Ale ze wzgledu na jej watrobe nie moge jej obciazac
A z synkiem nie wiem co, juz nie goraczkowal, brzydko kaszla ale dalam z rana dwa wziewy to przestal kaszlac
ANIA no moja tez tak sie xepsula tylko raczki i to mamusi
YOANNA koniecznie zdaj relacje na watku dla alergikow z wizyty
KACZUSZKA zacina sie psika co 10-15 psikniecie i taka jedna kropla wyskakuje
Pustiszi, no po to ma ciotki, żeby pamiętały, jak matka zapomni Słodziak :-) Jaka ta nowość z Garniera? Ja jakiegoś fajnego brązu szukam.. Choć pewnie wyjdzie czarny prawie, jak wszystkie, za ciemne mam włosy.
Mirka, dobrze, że nie słuchadz mądrości teściowej.
Kaczuszka, ale super, że fryzjer :-) Niech się spisze :-)
Marika, jasne, że opowiem wszystko. Mam nadzieję, że się dodzwonisz.
Mirka, dobrze, że nie słuchadz mądrości teściowej.
Kaczuszka, ale super, że fryzjer :-) Niech się spisze :-)
Marika, jasne, że opowiem wszystko. Mam nadzieję, że się dodzwonisz.
Cześć dziewczyny Czytam was od 7 mies ciazy a urodziłam 21 stycznia - jakos zawsze cos przeszkodziło jak miałam napisać. Marika czytam to co napisałaś i postanowiłam opisać ci moja podobna sytuacje otwórz moj synek jak skończył 2 mies zaczął cały czas płakać nie mozna go było z rak położyć bo był ryk spał tylko na spacerach a w domu po 10 min a trzeba go było usypiać 30 min bylismy w szpitalu bo ponoc miał zapalenie ucha na badaniach i wyszły ok lekarze nie wiedzieli co mu jest. Ja juz byłam tak znerwicowana ze płakałam razem z nim. Aż zaczęłam czytać fora o karmieniu piersia i wyczytałam ze dziecko moze byc głodne bo mam za mało pokarmu( on cały dzien wisiał na cycy) kupiłam m m bebilon AR ( przeciw ulewaniom - jest gęste) zaczęłam podawać i moje dziecko zaczęło byc spokojne wyciszył sie dopiero po ok tygodniu bo był znerwicowany bo ciagle głodny. Także nie zastanawiają sie kup mm i zacznij dokarmiać zobaczysz ze to pomoże.
Cześć dziewczyny
NIe mam kiedy odpisać wszystkim bo chłopaki na spacerze a ja w końcu mogę dom ogarnąć.
Wracajcie do zdrowia Marika..dziś znalazłam w kupie młodego kłaczki brązowe-podejrzewam krew w kale.. Marika u Was też tak jest? kurcze nie wiem co to do lekarza dziś się nie dostanę może jutro młody też taką kupę zrobi to pójdę do lekarza i mu pokażę.. cholera nie chcę alergii
NIe mam kiedy odpisać wszystkim bo chłopaki na spacerze a ja w końcu mogę dom ogarnąć.
Wracajcie do zdrowia Marika..dziś znalazłam w kupie młodego kłaczki brązowe-podejrzewam krew w kale.. Marika u Was też tak jest? kurcze nie wiem co to do lekarza dziś się nie dostanę może jutro młody też taką kupę zrobi to pójdę do lekarza i mu pokażę.. cholera nie chcę alergii
Marika30708
Fan(ka)
PAPAGU w kupce Laury byly klaczki sluzu i takie biale czyli niestrawione bialko w mleku. Kupki pokaxywalam, byly ok. Jednak zawsze pytali mnie o to czy jest krew, bo wtedy bylyby zle kupki. Nie wiem w jakim sensie. Idz z kupka do lekarza, moze to byc objaw alergi
MARZUS Laura po MM ladnie spala. Mam kupiony Nutramigen bo tylko takim moge. Jak nas wypisali ze szpitala miala 3 krtonie podwyzszone enzymy watrobowe. Jestem na ubogiej lekkostrawnej diecie w zwiazkunz jej watroba. Nie moge do czasu zbadania pinownie tych enzymow nic zmieniac w jej diecie. A to dopiero za 3 tyg
A czemu sie ukrywasz? Dolacz do nas
MARZUS Laura po MM ladnie spala. Mam kupiony Nutramigen bo tylko takim moge. Jak nas wypisali ze szpitala miala 3 krtonie podwyzszone enzymy watrobowe. Jestem na ubogiej lekkostrawnej diecie w zwiazkunz jej watroba. Nie moge do czasu zbadania pinownie tych enzymow nic zmieniac w jej diecie. A to dopiero za 3 tyg
A czemu sie ukrywasz? Dolacz do nas
reklama
Marika to dokarmiaj ja to tego mleka co masz mozesz kupic zagęszczacz w aptece wtedy nie bedzie ulewala i bedzie jeszcze spokojniejsza. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam teraz odczytałam dokarmiac mozesz zaczac dopiero za 3 tyg ?