Akuku
Fanka BB :)
Fifka ja Cie rozumkem z fotelikiem...ja musialam 2 razy Emila wyjac jak byl malutki bo w foteliku go brzuszek bolal bo go gazy meczyly... i nie bylo opcji wsadzic go spowrotem... i tak w stresie musielismy wrocic do domu a maly u mnie na rekach albo przy piersi...to byla krotka trasa ale jednak ..dziecko sie z bolu zanosilo... a przeciez w zime nie bede rozbjerac dwutygodniowego dziecka do bodow zeby mu brzuszek masowac... przy rozprostowanych nozkach nie plakal...juz kombinowalam z podkladaniem koca zeby lezal na prawi plasko ale nic nie dawalo gazy sie zbieraly.
U nas nocka piekna ale kd rana maly nerwow cale rece du buzi wklada a najedzony..bo jadl o 5.30 i 7 bo pelne cyce mialam i musialam dac...
Jezuuu dziewczyny dopiero co mj sie okres skonczyl a dzis mnie znowu boli jakbym miala dostac...albo moze owucaje mam.. ahh whormony sie pochrzanily ..
Ide przebierac babelka.
U nas nocka piekna ale kd rana maly nerwow cale rece du buzi wklada a najedzony..bo jadl o 5.30 i 7 bo pelne cyce mialam i musialam dac...
Jezuuu dziewczyny dopiero co mj sie okres skonczyl a dzis mnie znowu boli jakbym miala dostac...albo moze owucaje mam.. ahh whormony sie pochrzanily ..
Ide przebierac babelka.