reklama
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Justynaj &&&&&&
Ja jeszcze nie ściągałam mleka laktatorem, nawet nawał mały cały pożarł. W poprzedniej ciąży też nie ściągałam i nie mroziłam. Teraz mam w szafce mm i w przypadku wyjazdu m poda Adaśkowi.
Vinga postaw się, nie możesz robić wszystkiego...
Blondi gratulacje
Jaguś u mnie niby trochę różnicy wieku jest, ale średniaczek ostatnio jest taki spragniony miłości, że nie wiem jak się roztroić.. A jak pomyślę, że m wraca w poniedziałek do pracy i wyjeżdża na kilka dni to aż strach mnie ogarnia. Do tego u nas ferie, starszaki będą w domu a więc czeka mnie maraton....
A my dzisiaj mamy 2 tygodnie
Ja jeszcze nie ściągałam mleka laktatorem, nawet nawał mały cały pożarł. W poprzedniej ciąży też nie ściągałam i nie mroziłam. Teraz mam w szafce mm i w przypadku wyjazdu m poda Adaśkowi.
Vinga postaw się, nie możesz robić wszystkiego...
Blondi gratulacje
Jaguś u mnie niby trochę różnicy wieku jest, ale średniaczek ostatnio jest taki spragniony miłości, że nie wiem jak się roztroić.. A jak pomyślę, że m wraca w poniedziałek do pracy i wyjeżdża na kilka dni to aż strach mnie ogarnia. Do tego u nas ferie, starszaki będą w domu a więc czeka mnie maraton....
A my dzisiaj mamy 2 tygodnie
Akuku
Fanka BB :)
Fifka ja wlasnie przez to ze prpbowalam co jakis czas Vikiegj smoka nauczyc to Alexowi zabrac nie moglam..ale u nas udalo sie posno bo jqk mial 2 I pol roku .. z tym ze on go uzywql wtedy dwa razy dziennie do zasypiania a pozniej wypluwal j sie juz nie budzil po niego. A smoczka Wlex wyzucil na dwor dla malycb kroliczkow a on wzamian od duzego krolika dostql smieciarke. I jak wieczorem szedl spac to powiedzial ja mam smieciajke a lulka ma kjujiciek. Hehe
Blondi gratuluje
Justynaj mam nadzieje ze juz cos dziwlaja z Toba.
Fifka mi moj lektryczny tez w chwile sciqga ale tak jak mowisz w toalecie..I jednak przyjemniej jak maliszek ssie przytuli sie.
Dobra ja zmykam sie szykowac bo zqraz wychodzic ro uzedu musze wrr.
Blondi gratuluje
Justynaj mam nadzieje ze juz cos dziwlaja z Toba.
Fifka mi moj lektryczny tez w chwile sciqga ale tak jak mowisz w toalecie..I jednak przyjemniej jak maliszek ssie przytuli sie.
Dobra ja zmykam sie szykowac bo zqraz wychodzic ro uzedu musze wrr.
Marika30708
Fan(ka)
JUSTYNAJ trzymam kciuki
VINGA ja do jednego wstaje i jak sa ciezkie nocki to jestem wykonczona. Niby jak ogarnac samej dwojke maluchow
PUSTISZI ja po witaminach dla ciezarnych gdzie jest ciut wiecej zelaza wyproznic sie nie moge. Moze u synka tez jest ten problem bo zelazie.
A jak zmieniacie mleko? Bo pewnie wiesz ale od razu nie mozna. Trzeba stopniowo zwiekszac ilosc nowego a zmniejszac ilosc starego mleka
JAGUS moze taki maly zarlok z niej. Syn mojej siostry wypijal w 2,5 miesiaca 240ml mleka. Musiala dodawac kleik i dopiero wtedy zjadal porcje stosowne do wieku
BLONDI gratulacje
KACZUSZKA u mnie jest tak samo, w razie wyjscia jest MM
FIFKA jakiego rozm pampkow uzywasz? Bo mam teraz 3/4 paczki jumbo pack zielonych i tych bialych i cala paczke giant pack 108 sztuk zielonych. Przyslali mi e-maila , ze moge taniej kupic Baby Dream rozm 2 tylko czy je zuzyje. Laura w 3,5 tyg wazyla 4100g
VINGA ja do jednego wstaje i jak sa ciezkie nocki to jestem wykonczona. Niby jak ogarnac samej dwojke maluchow
PUSTISZI ja po witaminach dla ciezarnych gdzie jest ciut wiecej zelaza wyproznic sie nie moge. Moze u synka tez jest ten problem bo zelazie.
A jak zmieniacie mleko? Bo pewnie wiesz ale od razu nie mozna. Trzeba stopniowo zwiekszac ilosc nowego a zmniejszac ilosc starego mleka
JAGUS moze taki maly zarlok z niej. Syn mojej siostry wypijal w 2,5 miesiaca 240ml mleka. Musiala dodawac kleik i dopiero wtedy zjadal porcje stosowne do wieku
BLONDI gratulacje
KACZUSZKA u mnie jest tak samo, w razie wyjscia jest MM
FIFKA jakiego rozm pampkow uzywasz? Bo mam teraz 3/4 paczki jumbo pack zielonych i tych bialych i cala paczke giant pack 108 sztuk zielonych. Przyslali mi e-maila , ze moge taniej kupic Baby Dream rozm 2 tylko czy je zuzyje. Laura w 3,5 tyg wazyla 4100g
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Marika na razie używam 2 ale następną paczkę kupie już 3 bo Adrian zaraz do 5kg dobija..
Justynaj POWODZENIA!!!
Magsus a co się takiego stało??
Akuku no ale weź i nie daj smoka... Adrian na szczęście nie kocha go zbyt mocno i planuję latem jednemu i drugiemu odstawić... no ale zobaczymy, bo plany planami a życie weryfikuję.
Blondi GRATULUJĘ!!! Śliczna!
Jaguś dasz sobie radę! :* Mamy mają to we krwi! A mąż po prostu mniej emocjonalnie podchodzi dlatego wydaje ci się że pozornie lepiej sobie radzi!
Wróciłam z 2 godzinnego spaceru z chłopakami - aaaa zimno Trochę ujarzmiłam Konrada i sama swoje nerwy na zewnątrz zostawiłam bo już od rana chodziłam zła jak osa. Heh teraz takie nastroje skupiają się na starszym, choć wiem ze mój zły nastrój odbija się na dzieciach i dlatego z nich takie marudy. Zaraz Konrada spać połoze to jak Adrian da to sama moze się kimne... Choć tak naprawdę powinnam się pouczyć na egzaminy...
Justynaj POWODZENIA!!!
Magsus a co się takiego stało??
Akuku no ale weź i nie daj smoka... Adrian na szczęście nie kocha go zbyt mocno i planuję latem jednemu i drugiemu odstawić... no ale zobaczymy, bo plany planami a życie weryfikuję.
Blondi GRATULUJĘ!!! Śliczna!
Jaguś dasz sobie radę! :* Mamy mają to we krwi! A mąż po prostu mniej emocjonalnie podchodzi dlatego wydaje ci się że pozornie lepiej sobie radzi!
Wróciłam z 2 godzinnego spaceru z chłopakami - aaaa zimno Trochę ujarzmiłam Konrada i sama swoje nerwy na zewnątrz zostawiłam bo już od rana chodziłam zła jak osa. Heh teraz takie nastroje skupiają się na starszym, choć wiem ze mój zły nastrój odbija się na dzieciach i dlatego z nich takie marudy. Zaraz Konrada spać połoze to jak Adrian da to sama moze się kimne... Choć tak naprawdę powinnam się pouczyć na egzaminy...
vinga89
mamusia syneczków
hej, my dziś po usg bioderek, za 8 tygodni jeszcze jedna kontrola. przy okazji ortopeda spojrzał na nasze stopy i mamy namiary na lekarza w szpitalu w warszawie. pewnie się położymy na na jakiś czas na oddział ale to jeszcze skierowanie muszę nam załatwić. bo dostać się na rehabilitacje to cud.. terminy są na czerwiec, a wtedy to gucio już te ćwiczenia pomogą a i dziś od razu złożyłam papiery na becikowe i rodzinne.
mały uśnie to jeszcze napiszę co nieco
mały uśnie to jeszcze napiszę co nieco
Marika30708
Fan(ka)
VINGA to szybko te bioderka u mnie dopiero 12.02 czyli Laura bedzie miala 1,5 miesiaca.
A co jest ze stopkami? Laura urodzila sie z lewa stopka koslawo ulozona. Mowili, ze byla scisnieta w macicy. Bylismy u ortopedy jak miala 16 dni to powiedzial, ze to ulozeniowe i samo sie "naprawi"
A co jest ze stopkami? Laura urodzila sie z lewa stopka koslawo ulozona. Mowili, ze byla scisnieta w macicy. Bylismy u ortopedy jak miala 16 dni to powiedzial, ze to ulozeniowe i samo sie "naprawi"
vinga89
mamusia syneczków
Marika bo my z grupy ryzyka jesteśmy, ja urodziłam się z dysplazją stawów biodrowych, a czasem jest to dziedziczne, dlatego tak szybko mamy to usg. my też mamy te stópki ułożeniowe ale lekarze sądzą że są potrzebne rehabilitacje i jakieś plastrowanie, nie chcę tego samego sobie zostawić.
reklama