reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Flamandka współczuję bardzo mocno Trzymam kciuki aby maleństwo jak najszybciej doszło do siebie i żeby wszystko było ok Zdróweńka dla synka i wytrwałości dla Was
POZDRAWIAMY I BUZIAKUJEMY

reklama
HEJA KOCHANE :)

Szmat czasu mnie nie było :)
Chciałabym żeby wszyskie dołączyły do naszej grupy zamknietej na Facebooku :)

Marcelek rośnie jak na drożdżach.
Jutro skończy 11 tygodni:)
co u was ? U tych, które nie są na fb???

Flamandko zdrowia dla synulka !!! Będziemy modlić się z Marcelkiem, aby było dobrze i abyście wrócili do domku z synkiem całą rodzinką :)

hej dziewczyny!!!

przykro mi bardzo ze forum sie rozpadlo, ze zadko kiedy kto tu zaglada , ze nie mozna podzielic sie z wami swoja radoscia i smutkiem :-(
U nas juz jest lepiej , ale nie bylo za fajnie , poczatki znosilam baardzo zle czulam sie jak w depresji plakalam chodzilam smutna zadko kiedy cos mnie cieszylo, denerwowalam sie jak maly plakal, czulam bezradnosc, w dodaku z moim R nie bylo za dobrze bo przez moje humory caly cas sie klucilismy, a jak sie klucilismy to mnie dolowalo jeszcze wiecej i wciaz takie zamkniete kolo, on chcial mi pomoc a ja widzialam to z jakiejs negatywnej strony i z zebami na niego caley czas. Ale juz jest lepiej , maly rosnie jest cudowny, caly czas sie smieje nie wyobrazam sobie juz zycia bez niego!! teraz dopiero dochodzi do mnie ze macierzynstwo to piekna sprawa, bo niestety wczesniej mialam mysli ze sie do tego nie nadaje ze nie umiem jestem zla matka i ze jedno wystarczy, natomiast teraz jak widze jak szybko maly rosnie to tesknie za tym malenswem ktore bylo na poczatku :-D

Mam nadzieje ze u reszty tez wszytsko dobrze!! i naprawde bardzo bym chciala zeby forum zaczelo znowu zyc tak jak kiedys !
tyle razy chcialam napisac , ale do kogo jak tu nikt nie zagladal....

Magda- dziekuje za pamiec!! wierz mi ze w tych ciezkich chwilach tez o tobie myslalam , chcialam sie odezwac bo ty napewno bys cos poradzila

Flamandka- ja tez bede sie modlic o zdrowie dla twojego syneczka!! bedzie dobrze!!!!!

Cala reszte pozdrawiam i am nadzieje ze forum wroci!

i niestety ja nie jestem za Fb dla mnie od poczatku to byl pomysl do kitu, niektorym latwiej tam itd.. ale my tu zaczelysmy ze soba rozmawiac przez 9 mieisecy , byly tworzone tak piekne watku dzielilymy sie wizytami u lekarzy, kupionymi pierwszymi ciuszkami .. i sorry na FB nie da sie tak..
Mam nadzieje ze niektore z was powroca i forum znow zacznie zyc, a jak nie to wieeelka szkoda.
Przemyslcie!!!

Pozdrawiam!!

Nie bylo mnie tutaj chyba ze sto lat... ale jak juz zajrzalam to napisze ;-) tez tesknie za forum, ale juz przyzyczauilam sie do FB i tam tez nie est zle :-) Pytamy na bierzaco i na bierzaco sa odpowiedzi itd. Wiec dziewczyny nie zastanawiacie sie tylko wpadajcie!!!

Natal- ciesze sie ze u was juz lepie, chyba wieskszosc z nas- mam po raz pierwszy- mialo takie ze ta powiem beznadziejne poczatki;/ Ale ciesze sie ze syncio rosnie pieknie i Ty sie nim cieszysz :) Niestety, wiemze FB to nie to samo, ale uwierz tam tez sie zalimy i gadamy o wszytskim, o wizytach o tym jak rosna Nasze pociechy. Dolacz do Nas a sie przekonasz ze tez jest fajnie :) Pozdrawiam!!!!

Flamandko-
trzymam mocno zacisniete kciuki za Twoje dzieciatko!!! Oby wrocilo szybko do zdrowka!!!!

natal84, kochana, bardzo się cieszę, że u Was już lepiej i że te ciężkie chwile za Tobą. ja też już się przyzwyczaiłam do FB i powiem Ci, że naprawdę jest fajnie, chociaż też czasem tęsknię za forum. powinnaś do nas dołączyć! jak Ci się nie będzie podobało albo stwierdzisz, że to nie to, to zawsze możesz opuścić grupę i już. Trzymaj się, buźka!

Witam sie i ja mi czasem tez ciezko ogarnac fcb ale juz sie przyzwyczailam ;) Mala rosnie jak na drozdzach ;)

Flamandko Duzo zdrowka dla synusia trzymamy kciuki byscie szybko byli w domku i cieszyliu sie soba nawzajem! ;)

Natal dobrze ze juz u Cb wszystko sie poukladalo i jest dobrze ! ;)

reklama
Do góry