reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Witajcie :) tez zagladam czasem na bb choc ciezko tak kazdego dnia wskoczyc i na fcb i bb, na fcb jest szybciej poniewaz czesciej tam bywam,ale fakt na bb wszystko ladnie szlo po kolei na fcb trzeba sie naszukac postow, choc latwiej na nie kazdej odpisac :) Ciekawa jestem co u mamyagi4, domiski1 i flamandki oczywiscie, dziewczyny zagladacie tutaj czasem jeszcze?? zapraszamy na fcb,a jesli noe to odezwijcie sie tutaj jak sie maja maluszki :*

Fajnie jest fc, ale fakt, że bb miało inny klimat, za którym się rzeczywiście tęskni...:) To ja dla odmiany posta wstawię wutaj (może mnie nie wywali :p) Dziś długo pospałam, bo i Tymek dał radę. Jednak jak się obudził, to taki był już głodny, że za żadne skarby nie udało się go do piersi przystawić..może teraz spróbuję. Dziś będziemy mieli dzień gospodarczy. Muszę poporządkować szafy z ubraniami, szafki kuchenne, a mężulek weżmie się za podłogi itp. Najedzona będę mogła wziąć się do roboty :) Miłego dnia :)

reklama
Witam i żałuję, że większość przeszła na fb, bo przez to forum umarło. Szkoda bo przywiązałam się do części z Was i tęskni mi się za Wami. Z chęcią bym poczytała jak rozwijają się nasze maluszki. Dla mnie fb to nie to samo, bo tam chce mieć kontakt z najbliższymi. Wyszło jak wyszło...

A i jeszcze jedno, te co mają fb i zaglądają też tutaj to proszę przekazać pozdrowienia dla wszystkich "styczniówek" od Maonki

Do góry