Czesc mamuski! Wczoraj zalapalam znow dola, tak o bez powodu, do tego jeszcze ogladalam w tv Sex and the city i one kurde tez wszystkie z problemami
Ale na szczescie pozniej wrocil moj F z dobra wiadomoscia, ze w Sylwestra ma caly dzien i noc wolne, wiec bedzie mogl isc ze mna na USG, a w nocy chce zebysmy poszli do jakiejs restauracji. Mam nadzieje, ze uda sie jeszcze cos znalezc i zarezerwowac i ze w ogole sie tam doturlam.
Domiska gratuluje synka Piotrusia!!!
Ada spakuj sie!!! :-) No to sie postaralas z zakupami! Pieknie ;-) U nas tez od wczoraj niezle wieje, chcialabym juz dzis wyjsc z domu, bo wlasnie policzylam, ze nie wychodzilam przez 5 dni
, ale ten wiatr mnie przeraza.
Magda nie wiem jak jest naprawde, ale w moich zapiskach z zajec, polozna mowila ze jak juz sie zaczyna to przy skorczach dziecko kopie intensywnie.
Maonka moze sprobuj jakiejs plukanki, mnie tez bardzo bolalo dziaslo przy osemce, jakos ze 3 miesiace temu, w ogole bylo spuchniete i dentysta przepisal mi taki plyn do plukania Corsodyl
Corsodyl 0,2% płyn 300 ml - Apteka internetowa Niezapominajka i mowil, ze jak nie pomoze to wtedy mi da antybiotyk, ale pomoglo szybko
Indziorka migdaly pomogly, ale tylko na chwile, za to mama powiedziala mi inny sposob - szklanke cieplej wody + pol lyzeczki sody oczyszczonej, wypilam to wczoraj wieczorem i powiem Ci ze pomoglo :-)
bilka gratuluje pokoiku no i czekam na zdjecia :-)
Mila Tobie tez gratuluje, ze juz masz kacik dla Laurki!
Mam wrazenie, ze moja kluska to juz teraz nigdy nie spi, gimnastyka odchodzi na okraglo. A i cos mnie od dwoch dni zaczyna pepek kluc, ciekawe czy moze jeszcze wyskoczyc
Do tego w nocy zaczely mnie nogi bolec, ja juz nie ogarniam tego wszystkiego, jak moga mnie nogi bolec od spania
Milego dnia wszystkim zycze!