reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

O proszę DOMISKA gratulacje :-) dużo zdrówka dla was :-)
Ja mam nocke przespana trochę na czujce bo mnie coś dziaslo zaczyna boleć... Po prostu rewelacja... Mam nadzieję że nie przerodzi sie to w jakiś ból bo chyba padne
Poleze jeszcze trochę w wyrku i czas wstawać chodź pogoda nie zachęca...

reklama
Witam z rana wczoraj kiepsko sie czulam mysle ze cisnieneie mi podskoczylo zawsze mialam niskie , bylam cala czerwona , i bylo mi bardzo goraco choc ogrzewanie nie było włończone. Ciężko mi było oddychac wiec sie polożyłam, i zaczely sie bóle na dole w macicy chyba maly uciskal az podskakiwalam przekrecalam sie kilkakrotnie , w koncu przestal, zastanawiam sie czy nie jechac do szpitala i sprawdzic .
GRATULUJE MALUSZKOW

Domiśka gratulacje serdeczne dla Ciebie z radości posiadania już synusia na świecie - jak również dla: rodziców, dziadków i całej rodzinki.
Niech synuś zdrowo się chowa. Grudniowe chłopaki są the best !!!

Ale i tak będziecie do grona styczniówek należeć.
Jak dojdziecie do siebie dajcie znać co u was i czekamy na relację z porodówki :-D:-):happy:;-):tak:

Mykam na śnaidanko,
Fotki pokoiku szkraba dołączę może dzisiaj na odpowiednim wątku.
Jeszcze jutro musimy zamówić do pokoju fotel jednoosobowy.

Domiska, wielkie gratulacje!!!

My już zakończyliśmy zakupy, wczoraj zakupiliśmy łóżeczko, materacyk i wanienkę. Zrobiliśmy przemeblowanie w sypialni jakimś cudem wszystko się super zmieściło i jeszcze sporo wolnego miejsca zostało.
u mnie jeszcze dziś i jutro teściowa. trochę nas już denerwuje, ale jakoś wytrzymujemy ;)

ja o dziwo dobrze się czuję, ale w sumie cały czas leżę albo siedzę na kanapie, więc nie mam od czego źle się czuć :) trochę mnie tylko mdli, jak na początku ciąży. co do sylwestra, to mamy takie same plany jak wy, w domciu i bez szaleństw.

domiska gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą że maleństwo już na świecie !!! ;-)
a ja dopiero wstałam.. w nocy miałam kilka razy skurcz łydki.. umęczyłam się co nie miara :-( to jest coś strasznego :-( a co to dopiero musi być poród :-( aż strach pomyśleć :-(
mężuś pojechał po paróweczki bo mi się zachciało na śniadanko - w sumie to już prawie obiadek :-)
a zaraz będę miała zajęcie bo będę zajmowała się moją chrześnicą :tak: także czas mi szybko zleci :tak: a po południu planuję poprasować ciuszki uprane wczoraj i nastawię jeszcze jedną pralkę ;-) także plany są a jak z realizacją to zobaczymy :-D
pozdrawiam Was serdecznie ;-)

Witam ;)

Domiska ogromne Gratulacje dla Ciebie i calej rodzinki ! Niech synus sie zdrowo chowa! ;-)

Ja wlasnie po sniadanku dziewczyny ale szalejecie po nocach ;D Dziewczyny ja tak se mysle ze kazda chce wytrzymac do 1 stycznia to wtedy to bedzie wysyp maluszkow ;D Ale fajnie uwielbiam czytac takie info wkoncu sama bede mama;)

Czesc mamuski! Wczoraj zalapalam znow dola, tak o bez powodu, do tego jeszcze ogladalam w tv Sex and the city i one kurde tez wszystkie z problemami :baffled: Ale na szczescie pozniej wrocil moj F z dobra wiadomoscia, ze w Sylwestra ma caly dzien i noc wolne, wiec bedzie mogl isc ze mna na USG, a w nocy chce zebysmy poszli do jakiejs restauracji. Mam nadzieje, ze uda sie jeszcze cos znalezc i zarezerwowac i ze w ogole sie tam doturlam.

Domiska gratuluje synka Piotrusia!!!

Ada spakuj sie!!! :-) No to sie postaralas z zakupami! Pieknie ;-) U nas tez od wczoraj niezle wieje, chcialabym juz dzis wyjsc z domu, bo wlasnie policzylam, ze nie wychodzilam przez 5 dni :szok:, ale ten wiatr mnie przeraza.

Magda nie wiem jak jest naprawde, ale w moich zapiskach z zajec, polozna mowila ze jak juz sie zaczyna to przy skorczach dziecko kopie intensywnie.

Maonka moze sprobuj jakiejs plukanki, mnie tez bardzo bolalo dziaslo przy osemce, jakos ze 3 miesiace temu, w ogole bylo spuchniete i dentysta przepisal mi taki plyn do plukania Corsodyl Corsodyl 0,2% płyn 300 ml - Apteka internetowa Niezapominajka i mowil, ze jak nie pomoze to wtedy mi da antybiotyk, ale pomoglo szybko :tak:

Indziorka migdaly pomogly, ale tylko na chwile, za to mama powiedziala mi inny sposob - szklanke cieplej wody + pol lyzeczki sody oczyszczonej, wypilam to wczoraj wieczorem i powiem Ci ze pomoglo :-)

bilka gratuluje pokoiku no i czekam na zdjecia :-)

Mila Tobie tez gratuluje, ze juz masz kacik dla Laurki!

Mam wrazenie, ze moja kluska to juz teraz nigdy nie spi, gimnastyka odchodzi na okraglo. A i cos mnie od dwoch dni zaczyna pepek kluc, ciekawe czy moze jeszcze wyskoczyc :confused: Do tego w nocy zaczely mnie nogi bolec, ja juz nie ogarniam tego wszystkiego, jak moga mnie nogi bolec od spania :dry:

Milego dnia wszystkim zycze!

reklama
Domiska serdeczne gratulacje! zdrowka dla was:-)

Caroline ja tez czytam "jezyk niemowlat" tracy hogg i jestem ciekawa czy jej wskazowki rzeczywiscie sie sprawdzaja;-):-)
jest jeszcze druga czesc jezyk dwulatka

coraz wiecej grudniowych mam,ja caly czas mysle zeby wytrwac do stycznia:-)

Do góry