ada1989
Mama Konradka :)
Magda ja tez juz kilka mebli kupiłam w tym sklepie i to za śmieszne pieniądze, raz kupiłam taką coś jak komode, 3 szafki od góry przeszklone, podwójna szafka na dole i 3 szufladki a pomiędzy tym taka duża półka(służy świetnie Konradowi do jazdy resorakami) w ciemnym kolorze i co najlepsze bez żadnych śladów użytkowania za jedyne 10f, kiedyś jeszcze szafke pod tv w tym samym kolorze, taką troche starszego typu za 3f i taką wąską narożną komode też ciemną za 5f tak więc salon mam umeblowany używkami, ale nie wiem czy ktokolwiek by powiedział że te meble z takiego sklepu i często są tam fotele, też za 5-10f, tylko teraz troche dalej mamy i nie hce mi się tam zachodzić, kiedyś może jak Konrada odprowadze to podejde zobaczyć) z tym dachem i sufitem w łazience tez tak mieliśmy że był bardzo nisko, w sumie to jak weszłam do wanny to wyprostować się nie mogłam bo cała łazienka była wysoka może na 2 metry i drzwi wiejścowie do niej gdzie musiałam za każdym razem głowe schylać, a nie raz się rypnełam o futryne, bolało jak nie wiemco jeszcze było najgorsze to to że dalej za tą łazienką był dobudowany taki schowek do którego wejście było od ogródka a że drzwi były dziurawe to tam bardzo często właziły koty sąsiadów i siusiały w środku, w dodatku na końcu łazienki był tak wywietrznik, a raczej dziura w ścianie przykryta kratką i jak wchodziło się do łazienki to od razu można było się zorientować że jakiś kot był niedawno w tej szopie
Mój młody też tak ciśnie, zazwyczaj na pęcherz i na żebra w jednym czasiei brzuch faluje jak szalony, jestem przekonana że Konrad był grzeczniejszy w brzuszku:-)
Mój młody też tak ciśnie, zazwyczaj na pęcherz i na żebra w jednym czasiei brzuch faluje jak szalony, jestem przekonana że Konrad był grzeczniejszy w brzuszku:-)