EmiliaM
Fanka BB :)
Magda kochana ty sie oszczedzaj. Mam nadzieje ze wszystko ulozy sie po twojej mysli i ze synus poczeka do 8.01. Wcale ci sie nie dziwie ze nie chce ci sie po znajomych chodzic, mi to sie nawet nie chce z domunosa wystawiac, choc wiem ze spacerek na swiezym powietrzu by mi dobrze zrobil, no ale spojenie i rwa tak mi daja popalic ze nawet sama mysl o chodzeniu gdzies mnie przeraza. Co do zatok to jak mi nie przejdzie do Nowego Roku to pojde po antybiotyki.
Asiorek co do tej dziwnej wydzieliny to przed porodem robi sie bardziej wodnista. Mi jak czop odszedl to wygladal tak jak taka jakby galaretka o slomkowym kolorze. 12 dni po tym jak mi czop odszedl urodzilam, wiem ze niektorym odchodzi i zaraz rodza ale nie w moim przypadku. KAzdy jest inny wiec moze u ciebie juz cos sie zaczyna dziac.
Patinka ze ty jeszcze mozesz pierogi jesc.. mi juz uszami wychodza ;-)
JA sie nie wazylam po swietach i w sumie to malo mnie interesuje ile mi na wadze przybylo. Bedzie co bedzie Mialam tyle odpisac i zapomnialam co komu
Asiorek co do tej dziwnej wydzieliny to przed porodem robi sie bardziej wodnista. Mi jak czop odszedl to wygladal tak jak taka jakby galaretka o slomkowym kolorze. 12 dni po tym jak mi czop odszedl urodzilam, wiem ze niektorym odchodzi i zaraz rodza ale nie w moim przypadku. KAzdy jest inny wiec moze u ciebie juz cos sie zaczyna dziac.
Patinka ze ty jeszcze mozesz pierogi jesc.. mi juz uszami wychodza ;-)
JA sie nie wazylam po swietach i w sumie to malo mnie interesuje ile mi na wadze przybylo. Bedzie co bedzie Mialam tyle odpisac i zapomnialam co komu