reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Hej
Nie jestem w stanie nadrobić. Ostatnio tydz dał mi nieźle w kość. I dziś padłam ze zmęczenia. Dobrze, że ta moja córeczka taka kochana, ładnie oglądała bajkę a ja w najlepsze przy niej spałam, dopóki nie obudził mnie dzwonek u drzwi. I mam nadzieję, że już zdrowa, zresztą poszła dziś pierwszy dzień do przedszkola po tyg nieobecności.
Mama była na weekend, więc bardzo mi pomogła, wyprałyśmy już wszystkie rzeczy dla Leonka, połowa poprasowana. Do tego umyła wszystkie okna, poprała firanki i później powiesiła je. Więc dom czysty. Torba nadal nie spakowana, czekam aż wyschnie to co chcę zabrać z rzeczy dla dziecka. Moje to mam nadzieję migiem spakuję.

Dzisiaj byłam na badaniach, mocz + przeciwciała. W poczekalni było cudowne półroczne dzieciątko z mamą i babcią. Widać, że babcia zakochana w swoim wnusiu, bo cały czas opowiadała o nim. Małemu pobierali krew, 2 razy go kuli, ale nawet nie zapłakał. Jutro jedziemy do znajomych zobaczyć ich miesięczne dzieciątko. Już nie mogę się doczekać, aby zobaczyć takie maleństwo i trochę rozerwać się towarzysko.

Jak tam dalej rozpakowanko, kto następny w kolejce?

Ostatnia edycja:
Cluue GRATULUJE!!! Duzo zdrowka dla Ciebie i Mikolajka :-):-):-)

gosia
zazdroszcze, ja dopiero w Sylwestra ide podgladnac moja malutka :happy:

czarni gratuluje grochow! :-D

januarka, czarni oby Was nie rozlozylo!

Ja ide jutro zaszczepic sie na krztusiec, a w srode do poloznej. Moj tata uparl sie, zebym kupila dla poloznej jakis stroik swiateczny, bylam dzis w sklepach, ale juz prawie wszystko wykupione, a w ogole to sama nie wiem czy to dobry pomysl.

czarni i jak tu odmowic kobiecie w ciazy?;D

maonka no to musial byc dzielny chlopczyk ;) Juz zaniedlugo i my sie rozpakujemy ;)

Cluee Gratulacje niech synus zdrowo rosnie!;)

aninek szybko zleci ja tez musialam czekac 3 tyg a tu juz prawie w srode zanim sie onejrzymy a juz bedzie styczen co do stroika to nie pomoge bo tez nie wiem czy dac czy nie ;)

reklama
CLUEE GRATULUJEMY STRASZNIE !!! DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS :-)

Czarni super że wózeczek zamówiony :-) teraz tylko czekać na spacerki ;-) a co do tego deszczu to polecam dzisiaj ciepłe skarpety i kubeczek z herbatką, miodem i cytrynką i kocyk ;-)
asia1313 dziękuję za link ;-) jednak na was można liczyć :tak:
gosia0811 mój też strasznie chce być przy porodzie :tak: i ja strasznie się cieszę że będzie przy mnie i zobaczymy razem naszą kruszynkę i oczywiście przetnie pępowinę ;-)
januarka dużo zdrówka kochana!! :tak:
patiinka mmm lody bakaliowe.. zjadłabym :-D

postaram się resztę nadrobić jeszcze dzisiaj ;-) ja troszkę się zasmuciłam po wizycie .. jakoś jednak lekarz postraszył i muszę zwolnić tempo.. :-( no trudno upiekę w takim razie tylko dwa ciacha na święta i muszą starczyć.. gar bigosu no i schab ze śliwką też są mało wymagające więc ujdą a resztę niestety czyli samą kolację wigilijną niestety muszę podzielić z mamą bo sama nie dam rady :-( ale nasza Ala najważniejsza !! mam więcej leżeć to będę.. trudno :-(

Do góry