reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Witam wszytskie mamusie )
Ja również będę styczniową mamusią nadal jestem w szoku ze tak szybko się udało, bo o pierwszego szkraba 2 lata sie staraliśmy a tutaj jeden strzał i niespodzianka ) Jestem mamą 9 miesięcznego Michasia więc mam trochę obaw ale widze tutaj jeszcze mniejszą różnice u Gizmowej wiec odrazu mi lepiej heh
Pozdrawiam
Ja również będę styczniową mamusią nadal jestem w szoku ze tak szybko się udało, bo o pierwszego szkraba 2 lata sie staraliśmy a tutaj jeden strzał i niespodzianka ) Jestem mamą 9 miesięcznego Michasia więc mam trochę obaw ale widze tutaj jeszcze mniejszą różnice u Gizmowej wiec odrazu mi lepiej heh
Pozdrawiam
Czarni
matka wariatka :D
witaj marzenixx i widzę z jednego województwa jesteśmy )))
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Chyba bym mogła tutaj już zaglądać co ?
W Końcu chyba na stycznia się załapie
W Końcu chyba na stycznia się załapie
maamcia
Początkująca w BB
Witam wszystkie nowe mamy!Widzę, że dziewczyny sie rozkręcają i jest nas tutaj coraz więcej:-) A ja cieszę się szczególnie, że jest tu kolejna mama z małym niemowlakiem
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Czarni no i wogóle widze że ze nie tylko z województwa ale prawie i miasta;-)
mamciaa o jak super ze tez masz maluszka
powiem wam ze strasznie sie ciesze z tej ciązy, ale juz nachodza mnie obawy, mam tysiace mysli jak ja sobie poradze.....
mamciaa o jak super ze tez masz maluszka
powiem wam ze strasznie sie ciesze z tej ciązy, ale juz nachodza mnie obawy, mam tysiace mysli jak ja sobie poradze.....
Czarni
matka wariatka :D
marzenixx super )) a dokładniej jak możesz zdradzić
Grzanka no pewnie jesteśmy styczniowe kobiety )
P
patrysia*
Gość
WITAM
Ja też jestem mamą styczniowa tyle że z 2010 roku
Gratulacje i życze szczęsliwych 8 mieisęcy!!
MARZENIXX nie wiem czy mnie pamiętasz?gratuluje ci szczególnie)
Ja też jestem mamą styczniowa tyle że z 2010 roku
Gratulacje i życze szczęsliwych 8 mieisęcy!!
maamcia
Początkująca w BB
Marzenixx mnie też obawy nachodzą, ale zacznę się zastanawiać jak ogarnąć temat, kiedy będę miała pewność, że z tą ciążą jest wszystko ok. Nasze dzieciaczki będą miały ok. 1,5 roczku kiedy narodzi się ich rodzeństwo więc chyba nie będzie tak źle... Wydaje mi się, że Gizmowa chyba lepiej to wszystko przemyślała Pomyśl co zrobimy jeśli trafią się nam bliźniaki...;-)
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
marzenixx super )) a dokładniej jak możesz zdradzić
Koszalin ale niedługo już obok Koszaline, zdradze później ;-) ze stycznia sie ciesze szczególnie bo sama jestem ze stycznia :-)taki byl moj plan ale nie sadzilam ze sie uda heheh
pewnie ze pamietam, a ty juz 3 ?? wowo gratuluje, ty to masz zdrowie hehhe!
Marzenixx mnie też obawy nachodzą, ale zacznę się zastanawiać jak ogarnąć temat, kiedy będę miała pewność, że z tą ciążą jest wszystko ok. Nasze dzieciaczki będą miały ok. 1,5 roczku kiedy narodzi się ich rodzeństwo więc chyba nie będzie tak źle... Wydaje mi się, że Gizmowa chyba lepiej to wszystko przemyślała Pomyśl co zrobimy jeśli trafią się nam bliźniaki...;-)
jesuu wypluj to tfu ftu ,blizniaki to hardcore hahah naszczescie nie mam w rodzinie blizniaków wiec raczej mi nie grozi hehehe