reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam Was ja również zostałam mamą w styczniu test zrobiłam 8 maja a równo 8 miesięcy później na świat przyszła Lenka życzę Wam żeby szybko zleciało i słodziutkich dzidzusiów

reklama
Witam wszytskie mamusie :))
Ja również będę styczniową mamusią :) nadal jestem w szoku ze tak szybko się udało, bo o pierwszego szkraba 2 lata sie staraliśmy a tutaj jeden strzał i niespodzianka :)) Jestem mamą 9 miesięcznego Michasia więc mam trochę obaw ale widze tutaj jeszcze mniejszą różnice u Gizmowej wiec odrazu mi lepiej heh :)

Pozdrawiam :)

Witam wszystkie nowe mamy!Widzę, że dziewczyny sie rozkręcają i jest nas tutaj coraz więcej:-) A ja cieszę się szczególnie, że jest tu kolejna mama z małym niemowlakiem:-D

Czarni no i wogóle widze że ze nie tylko z województwa ale prawie i miasta;-)
mamciaa o jak super ze tez masz maluszka :-D
powiem wam ze strasznie sie ciesze z tej ciązy, ale juz nachodza mnie obawy, mam tysiace mysli jak ja sobie poradze.....

WITAM:)

Ja też jestem mamą styczniowa tyle że z 2010 roku ;)

Gratulacje i życze szczęsliwych 8 mieisęcy!!

MARZENIXX nie wiem czy mnie pamiętasz?gratuluje ci szczególnie:))

Marzenixx mnie też obawy nachodzą, ale zacznę się zastanawiać jak ogarnąć temat, kiedy będę miała pewność, że z tą ciążą jest wszystko ok. Nasze dzieciaczki będą miały ok. 1,5 roczku kiedy narodzi się ich rodzeństwo więc chyba nie będzie tak źle... Wydaje mi się, że Gizmowa chyba lepiej to wszystko przemyślała:tak: Pomyśl co zrobimy jeśli trafią się nam bliźniaki...;-):-D

reklama
marzenixx super :))) a dokładniej jak możesz zdradzić :)
Grzanka no pewnie jesteśmy styczniowe kobiety :))

Koszalin :) ale niedługo już obok Koszaline, zdradze później ;-) ze stycznia sie ciesze szczególnie bo sama jestem ze stycznia :-)taki byl moj plan ale nie sadzilam ze sie uda heheh

!

MARZENIXX nie wiem czy mnie pamiętasz?gratuluje ci szczególnie:))
pewnie ze pamietam, a ty juz 3 ?? wowo gratuluje, ty to masz zdrowie hehhe:-D

Marzenixx mnie też obawy nachodzą, ale zacznę się zastanawiać jak ogarnąć temat, kiedy będę miała pewność, że z tą ciążą jest wszystko ok. Nasze dzieciaczki będą miały ok. 1,5 roczku kiedy narodzi się ich rodzeństwo więc chyba nie będzie tak źle... Wydaje mi się, że Gizmowa chyba lepiej to wszystko przemyślała:tak: Pomyśl co zrobimy jeśli trafią się nam bliźniaki...;-):-D

jesuu wypluj to tfu ftu ,blizniaki to hardcore:-D hahah naszczescie nie mam w rodzinie blizniaków wiec raczej mi nie grozi hehehe:-D

Do góry