reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Ciezki dzien wlasnie wrocilam z pogrzebu :( Wiec tyle na dzisiaj poczytalam co u Was ale nie jestem w stanie nic napisac, przyznam fatalny rok 3 wesela w tym wlasne, 3 pogrzeby ciekawa jestem jak sie zakonczy 2012 :( Koniec swiata nie bedze dla mnie zaskoczeniem :/ Sory,wiem smece dlatego zmykam sie wykapac odstresowac i moze jakas komedie sobie zalacze na zakonczenie tego okropnego dnia :(
mamaaga4 i magda z uk dajcie znac co u was :*

Hej :tak:

U mnie humor bez zmian do dup*** jak ja to mówię.
Byle do grudnia to bardziej się czuje te święta i humorek będzie lepszy.

januarka
też nie lubię pogrzebów, to takie przykre. Ale niestety takie życie jedni umierają,a drudzy się rodzą.

Marzenixx własnię co się dzieje z naszą MAMAAGA4 ???
Pewnie nie ma komputera w szpitalu. Mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze.

Idę wstawić ziemniaczki na obiad, bo mąż z pracy wraca.
Będę później.

Biłkabdg pogoda też nie poprawia nastroju.
Januarka niestety jedni umierają, drudzy przychodzą na świat. Takie życie. :nerd:

Mamaaga4 pewnie nie ma internetu, telefonu też żadnego do nas nie ma.

marzenixxx ten pogrzeb nie w ,mojej rodzinie a w rodzinie bliskiej przyjaciolki, ale i tak przezycie straszne nie znosze patrzec na cierpienie innych,a wciazy to niewskazane jak piszesz, ale nie moglam nie pojsc czulabym sie jeszcze gorzej gdybym nie dala rady pojsc :/

Nie wiem co mam ze soba zrobic, ani spac mi sie niecvhce ani nic fajnego w tv :/ Kompa mam juz tez dosc a Wy jakie macie sposoby na nude?

Ale dzisiaj jestem padnieta ale i zadowolona z siebie i z pokoju wyglada ślicznie tak jasno tak czysto sie wydaje.Moj tata z tesciem tapetowali a ja z tesciowa sprzatalam segregowalam i takie tam. Wreszcie puscilam pralke z ciuszkami dla malutkiej jutro je wyprasuje i puszcze kolejna. Tesciowa mi okno umyla powiesilismy firanke w rozowe pieski jest ślicznie juz sobie wyobrazam jak łóżeczko bedzie. O 5 pokoj byl wykonczony sprawnie poszło. Na 6 mialam szkole rodzenia zostalam nawet na cwiczeniach. To super babka pogadalam dłużej i jest pozytywna ;D Wlasnie zjadlam kolacje umyje sie i spac sie klade bo spiaca jestem;)

indziorka no to jeden z wazniejszych zakupow macie juz za soba ja wozek planuje koniec grudnia poczatek stycznia. Ale jeszcze nawet na konkretny nie jestem zdecydowana;) te hormony;D
m@linka widze ze u ciebie duzy remont. U mnie tylko tapety nowe a po jednym dniu jestem wykonczona nie dalabym chyba rady pare tyg wytrzymac;D Ale za to jaki efekt po.
elisse powiem Ci ze ten tydz rzeczywiscie zlecial mi tez tak szybko oby tak do stycznia;D A imie bardzo mi sie podoba ale to juz chyba mowilam;) U mnie zostaje Milenka bo Moj zdecydowany ( Mi sie podoba Agatka) ale umowa byla.
januarka ja na nude zawsze film wlacze albo przegladam forum;D
mamaaga Co tam u Ciebie martwimy sie?
Magda odezwij sie jak tam sie czujesz?

To ja zmykam kolorowych snow! Śpijcie dobrze;)Dobranoc;))**

Hejka

Dziekuje wam dziewczyny za słowa wsparcia, naprawde to bardzo poprawiło mi humor:happy:

Czarni właśnie on lubi tam chodzic, nie płacze przy zostawianiu ani na słowo przedszkole nie reaguje źle, jak wychodzi to tez uśmiechnięty, szczęsliwy i babka też powedziała że on wygląda na zadowolonego tylko po prostu wszystko sam robi i nie umie się skupić.
Januarka to ty masz pewnie to samo co ja, jestem troche nieśmiała i przez to ciężko mi jakieś tam kontakty nawiązać, chociaż jak sie oswoje to juz mi przechodzi, ale jako dziecko to był koszmar, małomówna, nieśmiała i wiele problemów przez to a właśnie tak jak piszesz kiedyś nauczyciele mieli to gdzieś, ja nie raz zrypki od przedszkolanki dostałam że czegoś nie powiedziałam:/ no ale jakos żyje...
Elzbieta1986 dziekuje za pocieszenie, fajnie usłyszeć coś takiego od specjalisty, on rzeczywiście z pamięcia problemów nie ma bo piosenki podłapuje szybko albo jak czytam mu książeczke to on za mnie zdanie kończy:)
Emilia tu jest właśnie problem bo Konrad nie ma prawie wcale kontaku z innymi dziećmi w jego wieku, tyle co na placu zabaw, ale jak chodzi o znajomych to mamy takich bez dzieci a ci co je mają to niestety ale nie po drodze nam nigdy by sie spotkać:/ tak więc mysle że i tu może być, że on nie jest do dzieci przyzwyczajony... ja się naprawde ciesze że mi o tym mówia i nie bagatelizują, wole znac prawde niz żeby słodzili że jest super, mam nadzieje że po prostu Konrad potrzebuje czasu, jest jeszcze mały i myśle że jego mała główka tego nie ogarnia....:p kurcze, ja z tym koszem dziś to samo, ledwie wrzuciłam cos do pralki a tu patrze on nadal pełny bo dziś nowe brudy doszły:baffled:masakra jakaś....
Dorotqua szczerze współczuje hałasu, ja sie dlatego ciesze że tu ludzie trzymają się sprzątania po swoich psach, przynajmniej na ulicach w miare czysto...
Magda i jak tam??? mam nadzieje że w porządku!
Indziorka pokaż wózeczek, fajne kolorki wybraliście:-)
Anetka fajnie to ciacho brzmi ale nie miałby kto poza mną jeść bo M kokosa nie lubi:/
natal ja tez nie lubie codziennego gotowania, dlatego ciesze sie że mój M to lubi, bo mnie czasem szlag trafia jak nic do głowy nie pr\ychodzi:baffled:
kaja mam nadzieje że nadal siedzisz wygodnie w fotelu bo jak pisałaś o tych skurczach to niefajnie to brzmi....:p
caroline super że kolorek lepszy w świetle dziennym:) te ciacha brzmią smakowicie,ale chyba nic w ten weekend nie sklece, po prostu mi sie nie chce:sorry2:
elisse gratki dla znajomych, to imie mi sie nappawde bardzo podoba:-)
Mamaaga jak u ciebie??? mam nadzieje że wszystko w porządku i tylko neta brak dlatego nie piszesz:-)
Gosia fajnie że pokoik gotowy, teraz tylko na dzidzie czekać:-)

Nam dzien zleciał, zakupy, potem spacerek i już wieczór, Konrad śpi, pies śpi, M sobie serial zapuszcza to i ja mam na BB czas:-)

Witam sie Kochane, ale znow na chwilke, jutro obiecuje was nadrobic I w ogole odpisac... Chcialam tylko powiedziec ze padam na twarz kolejny dzien a to za sprawa moich 2 siostrzencow ktorymi sie opiekowalam I chcialam powiedziec ze poprostu padam do stop wszystkim tutaj przyszlym mamciom ktore maja wiecej pociech niz to w brzuszku!!!!!jestescie wielkie I niezwykle silnea ja podziwiam was z calego serca!!!! Dziekuje dobranoc do jutra ;)))))!!!!

reklama
hej kobitki...ale jestem złachana... idę zaraz spac...
Ada to jak moja Oliwka to chyba ten rocznik :D mimo że nie chodzi do przedszkola jest to indywidualista i do niczego jej nie zmusisz
robi po swojemu i tyle.. mimo że lubi inne dzieci jak dochodzi do zabawy woli zając sie sama sobą a najgorsze co może być jak ktoś każe jej coś zrobić :D A jak robi coś z innymi dziećmi zawsze robi na odwrót taki z niej typ :D
mojej koleżance przedszkolanka powiedziała że jej sie to w głowie nie miesci zeby dziecko robiło po swojemu i że ona nie umie też Konrada zmusić do wykonywania zadań ... a typy z nich podobne gdyby mi tak powiedział wybuchłabym i to ostro każde dziecko jest inne i nie zmuszę dziecka do niczego.....

Do góry