Hejka
Dziekuje wam dziewczyny za słowa wsparcia, naprawde to bardzo poprawiło mi humor
Czarni właśnie on lubi tam chodzic, nie płacze przy zostawianiu ani na słowo przedszkole nie reaguje źle, jak wychodzi to tez uśmiechnięty, szczęsliwy i babka też powedziała że on wygląda na zadowolonego tylko po prostu wszystko sam robi i nie umie się skupić.
Januarka to ty masz pewnie to samo co ja, jestem troche nieśmiała i przez to ciężko mi jakieś tam kontakty nawiązać, chociaż jak sie oswoje to juz mi przechodzi, ale jako dziecko to był koszmar, małomówna, nieśmiała i wiele problemów przez to a właśnie tak jak piszesz kiedyś nauczyciele mieli to gdzieś, ja nie raz zrypki od przedszkolanki dostałam że czegoś nie powiedziałam:/ no ale jakos żyje...
Elzbieta1986 dziekuje za pocieszenie, fajnie usłyszeć coś takiego od specjalisty, on rzeczywiście z pamięcia problemów nie ma bo piosenki podłapuje szybko albo jak czytam mu książeczke to on za mnie zdanie kończy
Emilia tu jest właśnie problem bo Konrad nie ma prawie wcale kontaku z innymi dziećmi w jego wieku, tyle co na placu zabaw, ale jak chodzi o znajomych to mamy takich bez dzieci a ci co je mają to niestety ale nie po drodze nam nigdy by sie spotkać:/ tak więc mysle że i tu może być, że on nie jest do dzieci przyzwyczajony... ja się naprawde ciesze że mi o tym mówia i nie bagatelizują, wole znac prawde niz żeby słodzili że jest super, mam nadzieje że po prostu Konrad potrzebuje czasu, jest jeszcze mały i myśle że jego mała główka tego nie ogarnia....
kurcze, ja z tym koszem dziś to samo, ledwie wrzuciłam cos do pralki a tu patrze on nadal pełny bo dziś nowe brudy doszły
masakra jakaś....
Dorotqua szczerze współczuje hałasu, ja sie dlatego ciesze że tu ludzie trzymają się sprzątania po swoich psach, przynajmniej na ulicach w miare czysto...
Magda i jak tam??? mam nadzieje że w porządku!
Indziorka pokaż wózeczek, fajne kolorki wybraliście:-)
Anetka fajnie to ciacho brzmi ale nie miałby kto poza mną jeść bo M kokosa nie lubi:/
natal ja tez nie lubie codziennego gotowania, dlatego ciesze sie że mój M to lubi, bo mnie czasem szlag trafia jak nic do głowy nie pr\ychodzi
kaja mam nadzieje że nadal siedzisz wygodnie w fotelu bo jak pisałaś o tych skurczach to niefajnie to brzmi....
caroline super że kolorek lepszy w świetle dziennym
te ciacha brzmią smakowicie,ale chyba nic w ten weekend nie sklece, po prostu mi sie nie chce
elisse gratki dla znajomych, to imie mi sie nappawde bardzo podoba:-)
Mamaaga jak u ciebie??? mam nadzieje że wszystko w porządku i tylko neta brak dlatego nie piszesz:-)
Gosia fajnie że pokoik gotowy, teraz tylko na dzidzie czekać:-)
Nam dzien zleciał, zakupy, potem spacerek i już wieczór, Konrad śpi, pies śpi, M sobie serial zapuszcza to i ja mam na BB czas:-)