reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
asaiczek18 bardzo mi przykro strasznie wspolczuje,nie martw sie rozpoczniemy razem luty 2013

u mnie niestety tez nie ma dzisiaija dotarla ta okropna @ jestem zalamana,trzymam za was wszystkie przyszle mamuski kciuki i kibicuje wam z calego serca.

asiaczek.. przykro mi.. przytulam Cię mocno....

Gizmowa... najważniejsze że serucho bije jak dzwon :) gratki wielkie :)

ciekawe co ja zobacze w srode, pewnie sam pecherzyk...

to było wcześnie- ok 3 tydzień. i teraz nie wiem, macica się sama oczyści??? bo gin mówiła,że juz nic nie ma i żadnego zabiegu nie potrzeba :no:

dona61, asiaczek: Nie załamujcie się dziewczyny. Na pewno już niedługo zostaniecie mamusiami. Trzymam mocno kciuki.

Gizmowa: Gratulejszyn :-) Super wiadomość i oby tylko takie do końca ciąży. Ciekawa jestem co ja zobaczę w niedzielę na usg, pewnie serduszka jeszcze nie.

titilaya: Wiem o czym mówisz. W sobotę się wzięłam za wszystko na raz i potem padłam jak mucha. Cały dzień czułam kręcenie w podbrzuszu, podobnie jak na okres. Pomyślałam wtedy, że następnym razem rozłożę sobie roboty domowe na raty. Niech się pesteczka zadomawia spokojnie, a ja sobie w tym czasie poczytam, pospaceruje ;-)

Asaiczek, Dona trzymam &&& za Was, kto walczy tez już wygrywa pamietajcie, bedzie dobrze ulozy sie wszystko jakos a fasolka wnet i do Was zawita. Na tak wczesnym etapie macica sama sie oczyszcza.

Mysiak to czekam na wiesci z wizyty i zaciskam piastki ;)

reklama
Asaiczek, Donia, trzymajcie się mocno. To trudny moment i zanim się człowiek z tym pogodzi, minie czas. Teraz trzeba przeżyć żałobę po stracie i wiele smutku. To bardzo ważne, bo pocieszenia tu chyba nie bardzo działają... przesyłam Wam dużo wspierającej energii i ciepła, żeby Was wesprzeć duchowo...

Do góry