reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
asaiczek18 bardzo mi przykro strasznie wspolczuje,nie martw sie rozpoczniemy razem luty 2013

u mnie niestety tez nie ma dzisiaija dotarla ta okropna @ jestem zalamana,trzymam za was wszystkie przyszle mamuski kciuki i kibicuje wam z calego serca.

asiaczek.. przykro mi.. przytulam Cię mocno....

Gizmowa... najważniejsze że serucho bije jak dzwon :) gratki wielkie :)

ciekawe co ja zobacze w srode, pewnie sam pecherzyk...

to było wcześnie- ok 3 tydzień. i teraz nie wiem, macica się sama oczyści??? bo gin mówiła,że juz nic nie ma i żadnego zabiegu nie potrzeba :no:

dona61, asiaczek: Nie załamujcie się dziewczyny. Na pewno już niedługo zostaniecie mamusiami. Trzymam mocno kciuki.

Gizmowa: Gratulejszyn :-) Super wiadomość i oby tylko takie do końca ciąży. Ciekawa jestem co ja zobaczę w niedzielę na usg, pewnie serduszka jeszcze nie.

titilaya: Wiem o czym mówisz. W sobotę się wzięłam za wszystko na raz i potem padłam jak mucha. Cały dzień czułam kręcenie w podbrzuszu, podobnie jak na okres. Pomyślałam wtedy, że następnym razem rozłożę sobie roboty domowe na raty. Niech się pesteczka zadomawia spokojnie, a ja sobie w tym czasie poczytam, pospaceruje ;-)

Asaiczek, Dona trzymam &&& za Was, kto walczy tez już wygrywa pamietajcie, bedzie dobrze ulozy sie wszystko jakos a fasolka wnet i do Was zawita. Na tak wczesnym etapie macica sama sie oczyszcza.

Mysiak to czekam na wiesci z wizyty i zaciskam piastki ;)

reklama
Asaiczek, Donia, trzymajcie się mocno. To trudny moment i zanim się człowiek z tym pogodzi, minie czas. Teraz trzeba przeżyć żałobę po stracie i wiele smutku. To bardzo ważne, bo pocieszenia tu chyba nie bardzo działają... przesyłam Wam dużo wspierającej energii i ciepła, żeby Was wesprzeć duchowo...

Do góry