reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Witam

U mnie tez len na maksa, nic mi sie nie chcea tu trzeba malego do przedszkola zaprowadzic, wyszykowac sie i isc do pracy i potem cos ugotowac i chatke ogarnac. Ja juz chce mojego meza spowrotem, jakos mi ciezko tym razem bez niego.
Wogole jakas deprecha mnie dopadla, niewiem czy to ciazowe hormony czy ta wstretna pogoda ale dol na maksa jest, i taka jakas placzliwa jestem.. :confused2:

Ada niewiem czy ty sie orientujesz ale w UK ciezarne maja dentyste za darmo, do roku po porodzie dentysta jest free. Ja sie niedawno zarejestrowalam, mieszkam w UK ponad 10 lat i dopiero teraz jakos tak wyszlo ze sie zarejestrowalam, przy okazji tez Anders byl u dentysty. Jedyne co mnie zaskoczylo to ze dentysta chcial mi rtg robic dziasel, ja na niego sie popatrzylam ze w ciazy nie wolno robic a on do mnie ze jak uwazam, ze mozemy poczekac z przeswietleniem. No myslalam ze spadne z tego fotela jak mi walnal ze bedzie robil xray.

Ide zaraz kapac bzika i chyba sama tez potem wskocze do wanny z jakas pianka zeby sie troche zrelaksowac..

natal84 mi brzuch twardnieje właśnie jak za dużo porobię w domu albo schylam za dużo i czuję taką ciężkość ale potem przechodzi i jest ok.
Czarni no to odpoczywaj już nocka może ta będzie spokojna :) z oddychaniem to też tak mam kurde tchu nieraz nie idzie złapać nie chcę myśleć co będzie później...:eek:
Alicja32, Skorupka84 oj lenistwo to dzisiaj moje drugie imię nawet obiadu nie robiłam:-p dobrze że mama zawsze mnie nakarmi hehe
biłkabdg ja teraz na okrągło oglądam prosto z porodówki :-p czekam do stycznia aż mnie zbierze tak jak te babki :D:p ja ostatnio pomyłam okna więc spokój następnym razem dopiero po porodzie a że będzie zima to na wiosnę hehe zarosnę w brud ale co tam :p
ala1911 hahah dobre :-D:-D
Indziorka to teraz tylko odpoczynek :)
EmiliaM ja właśnie wylazłam z pianki od razu lepiej :)

A tak w ogóle to widzę że dzisiaj spokój nieraz to jak wejdę tutaj to rezygnuję z odpisywania bo tyle tego jest że szok:) Co do kuzynki tylko nie ciekawie mam nadzieje ze się uda i wszystko będzie dobrze trzymam teraz kciuki za jej fasolkę :-( jeszcze chwilę i uciekam bo rano muszę wstać o 6:00:confused2::confused2:
Życzę spokojnej nocki wszystkim :)

No właśnie zbliża sie noc i ja jestem przerażona jaka ona będzie... Jak znowu nie przespana to poprostu rewelacja... Jeszcze mój mąż mi działa na nerwy jak mało kto.. Ach spróbuje usnac

hejka

czarni oby dzisiaj nocka była lepsza....
natal ja tak jeszcze nie miałam, moze wspomnij położnej przy najbliższej wizycie?
szylwias trzymam kciuki za kuzynke!!
a33 pokaż szal jak skończysz, ciekawa jestem jak wygląda:))
Emilia ale to chyba nie tyczy się prywatnych dentystów?? chyba że się myle... bo że za darmo to wiem i zawsze myślałam że to o państwowych chodzi, a trzeba troche czekać zanim przyjmą:sorry:jak na razie to nie moge sie dodzwonić, może jutro z M się przejdziemy do przychodni i normalnie zarejestrujemy, nie przez telefon :p

Jak czytam o waszym leniuchowaniu to aż zazdroszcze, ja to specjalnie nie mam czasu:eek: zawsze coś jest do roboty, nawet jak M mi pomaga to ja usiedziec nie moge, zaprowadzić młodego do przedszkola i odebrać trzeba, potem przygotować obiad, posprzątać, troche się z Kondziem pobawić i tak dzień mija, moje leniuchowanie ogranicza się tylko do wieczora jak on juz śpi. Tak więc mamusie z dzieciaczkami tylko w brzuszku- zazdroszcze wam troszke bo możecie bezkarnie leniuchować:-)

dzień jakoś tam minął, bez szału, M dziś w domu, jutro nie wiadomo. Jutro stuknie mojemu dziecku równo 3,5 roku, kiedy to mineło:happy: jeszcze niedawno taki malusi dzidziuś był....

Faktycznie, że dzień u większości dość leniwy:-p
Ja się lekko wkurzyłam na mojego męża, bo zapomniał, że mam wizytę jutro i umówił sobie klienta na 9 rano. Normalnie jak nigdy mi ciśnienie skoczyło, bo nie dość że Nela na 9 do szkoły, to ja na 9.40 mam być w drugim końcu miasta na wizycie, a autobusem nie da rady. Zmieszał się i zaczął coś kombinować z tym klientem, ale się zdenerwowałam i zadzwoniłam do kumpeli, a ona jak zwykle bez problemu mi pomoże. Jego mam w nosie. Nawet mu nie powiem, jak tam ma się nasz synuś:-p

Śpijcie dobrze dziewczyny!

reklama
Do góry