Ja sie witam od 6 rano
Zreszta jak zwykle bardzo wczesnie, mleko u nas w powietrzu mgla dotarlka i do nas bo wczoraj i przedwczoraj bylo slonecznie jeszcze, dzis nic nie widac za oknem.
Ja dzis mam kolejny zabiegany dzien musze jechac za chwile do domku dopilnowac fachowcow i udzielic potrzebnych informacji, do tego zepsolo sie nam auto wczoraj oddalismy do naprawy, ale dzisiaj juz by mialo byc gotowe (jakis plyn sie ulewal okazalo sie,ze poprzedni wlasciciel nie uszczelnil czegos :/ ).
Od wczoraj maluch jakis spokojniutki troche sie zastanawiam czy nic sie nie dzieje, ale po wizycie u poloznej mysle ze wszystko dobrze :/
Miętowa mnie sie zdarzylo chyba pierwszzy raz w zyciu zeby ktos mi az takiego siniaka zrobil prawie na pol reki :/
ada1989 nie ukrywam ze ja tez wolalabym w styczniu urodzic, wszyscy ktorych znam z grudnia narzekaja na ten miesiac bo zawsze sa na koncu, ale jesli bedzie trzeba na swieta trudno, najwazniejsze aby maluch byl zdrowy, dziekuje za propozycje pozostania miedzy styczniowkami napewno skorzystam bo sie do Was przywiazalam
Na gardlo jeszcze na poczatku lekarz mowil mi tylko tantum verde do psikania a na przeziebienie rutinoscorbin nic wiecej, ale chyba najlepiej isc zapytac swojego lekarza jak doradzaja dziewczyny, bo przyczyny bolu moga byc rozne a gardlo boli mniej lub bardziej kazdego tak nie wszystko koniecznie musi pomoc, ja z domowych sposobow polecam goraca herbatke to nie zaszkodzi nikomu raczej
Magda z uk no tak wyglada na to ze moge zostac nie noworoczna a swiateczna juz mama smutno mi bo wolalabym zostac styczniowka ;p , ale moze sie wszystko jeszcze zmieni, odpukac jak narazie mam dobry cukier wiec zobaczymy po nastepnej wizycie a Krk powinnam wiedziec juz cos wiecej na temat porodu. Ciezko mi tylko w tym ciaglym biegu dostosowac sie do diety ale robie co moge narazie chyba jest dobrze