reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Marta zdjęcia dodałam na grupie, nie na zamkniętym wątku z racji tego, że nie rozumiałam zbytnio o co chodzi z tym wątkiem zamkniętym:zawstydzona/y: Jeśli nie ma Cie na grupie, to daj znać. Wstawię też na tym wątku zamkniętym, bo juz mnie Ada oświeciła i wiem o co kaman:-)

Ada dziękuję słonko za życzenia w imieniu Nelci:-) No i oczywiście za wyjaśnienie odnośnie wątku;-)
Ja miałam podobny problem z zębem w pierwszej ciąży. Cała piątka mi się stopniowo wykruszyła, a po ciąży musiałam wyrwać korzeń. Tutaj w Uk jest bez sensu z tym dentystą, bo jak nie boli, to trzeba długo czekać:blink:

Aninek ale babsztyl durny, niech spada albo sama niech idzie. A jak tam dynka, my tez z Bzikiem moim robilismy dzisiaj, wyszlo nam tak

Magda super ze impreza udana.. ty o 3 szlas dopiero spac a ja buszowalam po kuchni w poszukiwaniu jedzenia. Tak wogole to bardzo jestes podobna do mojej przyjaciolki z czasow liceum. Torcik wygladal rewelka :)

Marta zdjecia sa na grupie nie na watku

Ada ja tez zeba mam ukruszonego i mnie denerwuje, po urodzeniu malej chyba sie udam do dentysty to naprawic..

Moje dziecko starsze dzisiaj mnie tak wkurza ze normalnie niewiem.. zajelo mu 1,5 godziny zjedzenie zapiekanki z serem i synka na lunch, nad obiadem tez siedzial chyba z godzine.. niewiem co mu ostatnio z tym jedzeniem.. stresuje mnie to okropnie jak on nie je bo mi sie zdaje ze on glodny caly czas..

Emilia świetny lampion i jaka okazała dynia:-) My właśnie musimy kupić i mąż będzie rzeźbił z dziewczynkami. Rozbawiłaś mnie tym szukaniem jedzenia po nocy:-D Nie wiem, czy cokolwiek by mnie zmusiło, żeby w środku nocy łazić za jedzeniem:-p
I powiem Ci, że moje dziewczynki też mają teraz awersje do jedzenia. Śniadanie rozgrzebały, później nic nie chciały i dopiero po 17 zjadły kluski kładzione z cukrem, ale też na siłę. U nas to przez ten kaszel. Są już tak umęczone, że ojej:blink:

Magda godzine walczylam sama ze soba bo mi sie nie chcialo z wyrka wychodzic ale nie moglam usnac bo mnie tak glod meczyl wiec nie mialam zbytnio wyboru i musialam zejsc do kuchni :blink:
Moze Anders tez nie ma apetytu przez ten kaszel, choc u niego jest duza poprawa bo w nocy juz tak nie kaszle.
A dynia az taka duza nie jest tak chyba na zdjeciu wyglada. ;-)

Emilia u nas tez niby jest poprawa delikatna w nocy, ale mimo to one ciągle są jakieś "dziwne". Zmęczone i marudne, a do tego mega płaczliwe. Mi to się aż chwilami serce kroi, że nie umiem im pomóc:blink:
Nie wiem, jak ja bym wyglądała, jakbym jadła po nocy:eek: Zazdroszczę Ci:sorry2:

reklama
hello ;-)
magda z uk duzo zdrówka dla pociech i żeby te choróbska szybko odeszły! ;-) a o co chodzi z tymi fotkami na grupie? gdzie tego szukać? bo ja taka nieogarnięta jestem i mam problemy jeszcze z ogarnięciem forum :-)
emiliaM rewelacyjne dzieło :-)
ada1989 to leć lepiej szybko do dentysty żeby coś tam się gorszego nie zagnieździło .. i słodkie póki co może lepiej odstaw bo przy takich dolegliwościach może być zwiększona nadwrażliwość..
domiska1 powodzenia jutro i daj znać co tam ciekawego mówili na zajęciach ;-)

Dziękuję Wam za miłe słowa i 3manie kciuków za remoncik.. bałagan się zaczyna.. wszystko z pokoju wyniesione i podłoga niegdyś drewniana teraz leży za domem.. jutro myślę że zacznie się usuwanie tynków. Tak strasznie się cieszę że coś się zaczęło dziać :-)
ja dzisiaj mam fatalny dzień .. chodzę od rana a raczej się snuję jak cień! nic mi się nie chce - to chyba przez tą pogodę!
odpoczywajcie kobietki! :-)

Do góry