Witam sie. Ja dzis wstalam o 11 :-) bo do pracy mam dopiero na 17. A Wy juz widze obiadki szykujecie.
Magda no wlasnie ja wczesniej to taka nie bylam, czesciej sie czyms stresowalam, albo jakos tak ogolnie bylam na nie, a tu nagle w ciazy taka odmiana. No i bardzo dobrze, bo przeciez bym sie zalamala po tym jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy a wlasnie prace rzucilam, no i musialam szybko nowej pracy szukac, a tu prosze udalo mi sie i jestem z tej pracy bardzo zadowolona. Tak samo poki co podchodze optymistycznie do porodu i do przeprowadzki do Wloch, chociaz wszyscy na okolo mowia ze tam juz tez kryzys, no trudno ale na pewno humor bedziemy tam miec lepszy. Jak moze byc kondensacja pary wodnej z Twojej winny? Jej chodzi o to, ze oddychasz???
A Ty co juz Ade wypytujesz czy nie ma faceta na zbyciu, przeciez Twoj chlop tez fajny i tez Ci nieraz dogadza
Ada faktycznie, ten Twoj maz to Cie rozpieszcza :-) Co do mieszkania z landlordem za sciana, to teraz co prawda moj tu nie mieszka, ale i tak mam go codziennie za sciana, bo caly czas remontuje ta lazienke (on ta lazienke to juz tyle czasu remontuje ile ja w ciazy jestem
), tak wiec od poniedzialku do piatku jest codziennie i jakos sie juz przyzwyczailam i mi nie przeszkadza. Poza tym ja tez jestem zmarzlak, wyciagnelam juz moja kolekcje swetrow zimowych i na szczescie stwierdzilam, ze swetrow chyba nie bede musiala kupowac, bo chyba sie w nie pomieszcze do konca. A w domu mamy kuchenke gazowa i czasem jak mi zimno to po prostu zapalam palniki i niech sie grzeje, bo ja mam oplaty za gaz wliczone, a skoro moj landlord to ogrzewanie raz wlacza a raz nie, to trudno, jego strata.
Ja tez musze w koncu prawko zrobic, tylko nie wiem gdzie, ozes kurde teraz o tym pomyslalam, ja nie chce isc na kurs we Wloszech bo przeciez bym chyba oszalala jakby mnie wlosi mieli uczyc jezdzic, jak wiadomo jak oni jezdza
Ile trwa zrobienie kursu w Polsce? Moze sie kiedys wybiore z dzieckiem na dlugie wakacje do Polski i zrobie.
A jaki tatuaz bys chciala?
Marzenixx o jaa, kurde raz tez tak mialam, bylam sama w domu a mi sie wydawalo, ze ktos meble przesuwa w kuchni, tak stalam w przedpokoju i nasluchiwalam, ale sie balam tam wejsc
caroline ja tez tak mam i to juz od dawna, jeszcze moj tata sie wkurzal, ze np codziennie przez miesiac jadlam np paszteciki, on zrobil zapas a mi sie ktoregos dnia odmienilo i przyszla ochota np na serki almette i teraz tylko serki w kolko.
januarka no to mialas faktycznie intensywny dzien wczoraj. Ten papieros elektryczny to dobra rzecz, szczegolnie jak ktos w domu pali, bo przynajmniej nie ma tego smrodu papierosowego, nie wsiaka ten smrod w sofy, zaslony itp.
Mila no ja to jak od innych ludzi slysze jakies komentarze, (choc i tak rzadko, bo tak jak dziewczyny kiedys pisaly, tutaj ludzie raczej nie wsadzaja nosa w nieswoje sprawy) to tez to wpuszczam jednym uchem a drugim wypuszczam, no ale jak mama mi tak w kolko powtarza, ze po co tyle rzeczy, a ja bym chciala zeby chociaz cos pochwalila, powiedziala ze ladne, no to tak mi przykro bylo, chociaz wiem ze to tez wina tych naszych ciazowych humorow. Powiedzialam pozniej mojemu F o tym, bo widzial ze w kiepskim nastroju bylam, no to mnie pocieszyl i mowil, zebym robiila wszystko po swojemu i juz.
U mnie od conajmniej 2 tygodni stanelo na 95cm w brzuszku, chociaz widze ze rosnie, tylko teraz raczej sie wypelnia do gory.
MAMAAGA super, ze humorek juz lepszy
Ale pysznosci gotujesz.
Indziorka jakos z miesiac temu mialam dokladnie taka sama sytuacje z kurczakiem!
Tez sie wkurzylam jak nie wiem co! Chyba sie wprowadze do Was, bo ja tez z cieplolubnych, a tu u mnie to zimno...
Kaja narazie to chcielismy tutaj w Londynie wynajac jakies ciut wieksze i blizej pracy mojego F, no ale nie wiem czy sie uda. Natomiast do Wloch zamierzamy sie przeprowadzic jakos w kwietniu, do Rzymu lub w okolice, bo on jest z Rzymu.
Mi tez jest najwygodniej siedziec w lozku, poukladam poduchy, jeszcze czasem termoforek pod plecki i jest super :-) U nas w mieszkaniu tez szyby cale mokre, az sie zastanawiam jakim cudem tylko u nas tak, bo na oknach sasiadow tego nie widze