Ada to faktycznie synek ma dużą stopę
Z drugiej strony nie dziwę się, jak ma tak wysokich rodziców. I powiem Ci, że też lubię kupować właśnie takie spodnie z tymi gumkami dla dziewczynek, bo inaczej nie da rady
Ja nie wiem na kogo oni to szyją. Nelcia to ma nawet getry za luźne, choć są na 3-4 latka, a ona wysoka i kupuje wszystko na minimum 4-5. Kto za nimi dojdzie
Aninek już sobie wyobrażam jak wesoło mieliście. Taki włoski film. Wszyscy na raz mówią dużo i szybko
Super!:-) A babcia zaj****a
Uwielbiam jak tacy ludzie, pomimo wieku są tak strasznie pozytywnie nastawieni do świata. Zawsze emanuje z nich taka mega pozytywna energia.
Mój mąż ma 36 lat i do dziś dziewczynki mają misia z jego dzieciństwa. Taki prawdziwy, brązowy miś. Coś, jak u Jasia Fasoli:-) Mam taki sentyment do niego, że jakby zginął, to bym w rozpacz popadła. I powiem Ci, że dziewczynki jakoś go nawet szanują. inne ciągają i dręczą, a ten sobie siedzi na honorowym miejscu. Ja jestem bardzo sentymentalna i bardzo zawsze pilnuję pewnych rzeczy. Kiedyś pisałam 20 lat pamiętniki i chciałam je dac kiedyś moim córkom. Niestety zostały w Pl, przyszła powódź i.....echhhh....aż mi się płakać chce, jak myślę o tym, że je straciłam. Niby tylko jakieś bzdury, ale tak na prawdę to kawał mojego życia
I jestem tego samego zdania, że moje dzieci po mężu powinny dziedziczyć tyłeczek
A o tej mięcie nigdy nie słyszałam. Żułam gumy miętowe w czasie karmienia i piłam herbaty i jadłam lody miętowe i myłam zęby pastą miętową i było ok. W życiu bym nie pomyślała, że to może zaszkodzić
Echhh...czego to ludzie nie wymyślą
Indziorka trzymam Cię za słowo;-) A z tym nożem, to wiesz....zależy do czego chcesz użyć
Co do
podobieństwa dzieci, to u nas chyba się to nie sprawdza, bo moja Nelcia bardziej do taty podobna, a Nikusia do mnie. Z drugiej strony, w przypadku mnie i brata się zgadza. Może zatem dziewczynki jeszcze się zmienią?
Idę spać. Dobranoc wszystkim