Czarni, właśnie szwagierka ma quinny ale speedy z dodatkowymi kołami terenowymi i ten co chce kupić używany ma też te koła w zestawie, więc może będzie ok
Malinka ja też mam dosyć tego dotykania
masakra :/
Dziewczyny, od dzisiaj u mnie się zavczyna wir pracy, tzn nauka do egzaminu, ogarnięcie obrony... etc co do mieszkania to raczej nie kupimy tego co chcieliśmy, a już nic innego nie ma, więc od 1 go listopada idziemy na wynajete tylko większe i wtedy będziemy płacić 400, 500 zł więcej ale nie mamy wyjścia, bo tu jest strasznie, komplketnie nie ma warunków i mój mąż już widzi, że popadam w histerie, więc nie ma wyjścia, a na siłe nie ma co kupować, bo można się nieźle wkopać w gówn....
Co tydzien w kalendarzyku tzn w poniedziałek rano na czczo się waże i zapisuje wagę. O ciąży dowiedziałam się 14 maja i ważyłam wtedy ok 52, 700 g no 52, 5, 7 czerwca to jest czw na czczo 53, 5 od 9lipca zapisuje co tydzien regularnie no i dzisiaj na wadze 58, 6 (uff od tamtego tygodnia 300 gram tylko) ale w jednym miesiacu przybyło mi prawie 3 ... od prawie 2 tygodnio mega się pilnuje, Boże.... nie chce wyglądać jak wieloryb, już teraz widze, ze jestem jak pączuś okrąglutka... ale jeszcze trochę i idę na ten pilates od września.
Nie napisałam wam wczoraj co jeszcze na tej IP wczoraj. Śmiac mi sie chciało jak ten cały lekarz powiedział, że na tym etapie ciaży nie da siuę określić płci (prawie końcówka 19 tygodnia
), że to nie możliwe.. skąd Ci lekarze się biorą i to był ordynator dr nauk med.
Jak zapytałam o wagę, to powiedział,że idealnie tyje
, że do 15 kg przy moje posturze, a że mam taką budowe, że najpierw poszło w dupjke, uda i cycki i ramiona
noo ręce opadają... Ja wiem, że to po części moja wina, bo jak miałam te cholerne mdfłości, to też apetyt... i sobie za bardzo pofolgowałam :/ ale no cóż.... co za gość przecież nawet w gazetach piszą, że w 15, 16 tygodniu przy dobrym ultrasonografie, można psrawdzić płeć...