reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Cześć
Upały mnie wykańczają i nie mam siły na nic. Może dziś będzie chłodniej bo nic konkretnego nie zrobię a już jestem dętka.:-(
Gratuluję szczęśliwych wiadomości z wizyt i poznanych płci. Ja tez bym chciała wiedzieć no ale cóż moje dzieciątko każe czekać to nie mam wyjścia. No i nie mam weny na zakupy jakiekolwiek póki nie znam płci a chciałabym już coś tam dla malucha kompletować powoli. Na osłodę upiekłam sobie wczoraj tarte malinową I dziś od rana delektuje się pychotą:-)

reklama
A ja mam pytanie z innej beczki :) chodzi o to ze zwolnienie mam do niedzieli 26 sierpnia a wizyte wsrode dopiero, czylekarz wypisze mi zwolnienie od poniedzialku zeby byla ciaglosc??

Witam wszystkie przyszłe mamy :)

Chciałam Was poprosić o zgodę na przyłączenie się do Was, ponieważ też mam termin na styczeń (dwóch lekarzy się kłóci między 22 a 24 stycznia :p) i w okolicy żywego ducha w podobnym terminie...

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i pozdrawiam :)

biłkabdg gratuluje synka :) U mnie juz 4 raz potwierdzono mialam obawy,ze jak u niektorych niezdecydowani lekarze beda mowic raz tak raz tak wiec sie upewnialam,ale 4d potwierdzilo wczoraj poraz kolejny syneczka :)

Indziorka WitAJ MIEDZY STYCZNIOWKAMI :)

Dzis przespalam cala noc wstalam po 6 razem z mezem,ktory wychodzil do pracy, ale pospalam sobie wkoncu bez pobudki w srodku nocy ;) Mam ostatnio troche stresa z jedna zalegla sprawa niby wszystko sie wyjaasnilo ale moje leki powracaja i wmawiam sobie do glowy znow coraz to nowsze diwniejsze rzeczy,ehm za duo nudy i telewizji za duzo prograMOW TYPU DLACZEGO JA sie naogladalam,ehm niech juz bedzie wrzesien przynajmniej cos nowego w tv poleci, nie mam co ze soba zrobic zwlaszcza jak maz w pracy sprzatam gotuje ale ilez mozna siedziec na tylku jeszcze upalna pogoda mnie doluje cale szczescie widze dzisiaj chlodniej :) w sb idziemy na wesele wiec sie troszke wyrwiemy wprawdzie nie zaszalejemy na parkiecie ale przynajmniej ruszymy poza dom ;) Milego dni dziewczyny :*
ps. czy miala ktoras z was stwierdzone pojedyncze ognisko hiperechogeniczne w komorze lewej? i co wam lekarz na to powiedzial?

Witam wszystkie mamusie
EmiliaM dużo zdrówka i wracaj do formy bo lato się kończy i trzeba jeszcze korzystać z póki jeszcze jest :)
Biłkabdg gratulacje !!! czas na przypływ koloru niebieskiego w domku :):)
Green flower narobiłaś mi ochoty na tartę.. a ja aż wstyd się przyznać nigdy nie piekłam tarty :( poproszę w wolnej chwili jakiś prosty przepis dla takiego beztalencia do pieczenia jak ja :D
Indziorka witamy w klubie mamusiek :) byle do stycznia :)
Januarka ja mam tak samo.. już podglądam repertuar telewizyjny na wrzesień i myślę w jakie programy/seriale się wkręcić żeby jesień szybko minęła :D
Czarni ja też dzisiaj miałam straszną noc :( siedzę w domu i nawet nie mam ochoty ruszyć się zrobić obiadek jakiś czy coś.. oby ta noc była lepsza czego sobie i Tobie życzę bo wyobrażam sobie w jakiej jesteś formie jak widzę dzisiaj siebie :/

A u mnie.. no cóż brzusio zaczyna odstawać i pomału nie mieścimy się w ciuszki :D czas na zakupy :D a dziś tylko leżę i odpoczywam bo fatalne samopoczucie naszło :( pozdrawiam :)

Czesc dziewczyny

ja zalatana jestem, sen z powiek spędza mi teraz łazienka i kuchnia,siedziałam kilka dni i sie zastanawiałam które projekty wybrać, dziś wkońcu zamówilismy, az kamien z serca spadł bo po nocach mi sie szafki śniły:baffled:z portfela oczywiście też ciężar spadł ...:baffled:
Mąż zabiegany bo bez przerwy cos w chałupie trzeba załatwiać a jeszcze pracowac musi, mam nadzieje ze nie zapomni chociaz o naszej rocznicy dzisiejszej :tak:

Kolezanka dziś nad ranem urodzila synusia, juz sie nie moge doczekac kiedy ja odwiedze i znowu wezme na rączki takie malusie cudo:-D

Witam nową ciężarówke;-)
Gratuluje dziewczyny że znacie juz płeć swoich pociech:tak:

Co do jesiennej ramówki, to tez sie nowosci doczekac nie moge, ale ja to bardziej seriale w necie oglądam, juz sie nie moge doczekac nowych sezonów, moje ulubione to: Pamiętniki Wampirów, Dexter, Fringe, Chirurdzy, Prywatna Praktyka i jeszcze kilka typów hehe:-)

Kochane a jesli macie w swoim pakiecie Fox Life to bardzo ale to bardzo polecam serial "Zemsta" !!! Dziś o 20:05 zaczynają sie powtórki od nowa, ja obejrzałam go jednym tchem (oczywiscie na necie bo nie na fox life nie moglam doczekac nowych odcinków), jest to ejden z najlepszych seriali ostatnich lata jaki widzialam! POlecam !!:-)

Buziaki

reklama
Do góry