reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Cześć
Upały mnie wykańczają i nie mam siły na nic. Może dziś będzie chłodniej bo nic konkretnego nie zrobię a już jestem dętka.:-(
Gratuluję szczęśliwych wiadomości z wizyt i poznanych płci. Ja tez bym chciała wiedzieć no ale cóż moje dzieciątko każe czekać to nie mam wyjścia. No i nie mam weny na zakupy jakiekolwiek póki nie znam płci a chciałabym już coś tam dla malucha kompletować powoli. Na osłodę upiekłam sobie wczoraj tarte malinową I dziś od rana delektuje się pychotą:-)

reklama
A ja mam pytanie z innej beczki :) chodzi o to ze zwolnienie mam do niedzieli 26 sierpnia a wizyte wsrode dopiero, czylekarz wypisze mi zwolnienie od poniedzialku zeby byla ciaglosc??

Witam wszystkie przyszłe mamy :)

Chciałam Was poprosić o zgodę na przyłączenie się do Was, ponieważ też mam termin na styczeń (dwóch lekarzy się kłóci między 22 a 24 stycznia :p) i w okolicy żywego ducha w podobnym terminie...

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i pozdrawiam :)

biłkabdg gratuluje synka :) U mnie juz 4 raz potwierdzono mialam obawy,ze jak u niektorych niezdecydowani lekarze beda mowic raz tak raz tak wiec sie upewnialam,ale 4d potwierdzilo wczoraj poraz kolejny syneczka :)

Indziorka WitAJ MIEDZY STYCZNIOWKAMI :)

Dzis przespalam cala noc wstalam po 6 razem z mezem,ktory wychodzil do pracy, ale pospalam sobie wkoncu bez pobudki w srodku nocy ;) Mam ostatnio troche stresa z jedna zalegla sprawa niby wszystko sie wyjaasnilo ale moje leki powracaja i wmawiam sobie do glowy znow coraz to nowsze diwniejsze rzeczy,ehm za duo nudy i telewizji za duzo prograMOW TYPU DLACZEGO JA sie naogladalam,ehm niech juz bedzie wrzesien przynajmniej cos nowego w tv poleci, nie mam co ze soba zrobic zwlaszcza jak maz w pracy sprzatam gotuje ale ilez mozna siedziec na tylku jeszcze upalna pogoda mnie doluje cale szczescie widze dzisiaj chlodniej :) w sb idziemy na wesele wiec sie troszke wyrwiemy wprawdzie nie zaszalejemy na parkiecie ale przynajmniej ruszymy poza dom ;) Milego dni dziewczyny :*
ps. czy miala ktoras z was stwierdzone pojedyncze ognisko hiperechogeniczne w komorze lewej? i co wam lekarz na to powiedzial?

Witam wszystkie mamusie
EmiliaM dużo zdrówka i wracaj do formy bo lato się kończy i trzeba jeszcze korzystać z póki jeszcze jest :)
Biłkabdg gratulacje !!! czas na przypływ koloru niebieskiego w domku :):)
Green flower narobiłaś mi ochoty na tartę.. a ja aż wstyd się przyznać nigdy nie piekłam tarty :( poproszę w wolnej chwili jakiś prosty przepis dla takiego beztalencia do pieczenia jak ja :D
Indziorka witamy w klubie mamusiek :) byle do stycznia :)
Januarka ja mam tak samo.. już podglądam repertuar telewizyjny na wrzesień i myślę w jakie programy/seriale się wkręcić żeby jesień szybko minęła :D
Czarni ja też dzisiaj miałam straszną noc :( siedzę w domu i nawet nie mam ochoty ruszyć się zrobić obiadek jakiś czy coś.. oby ta noc była lepsza czego sobie i Tobie życzę bo wyobrażam sobie w jakiej jesteś formie jak widzę dzisiaj siebie :/

A u mnie.. no cóż brzusio zaczyna odstawać i pomału nie mieścimy się w ciuszki :D czas na zakupy :D a dziś tylko leżę i odpoczywam bo fatalne samopoczucie naszło :( pozdrawiam :)

Czesc dziewczyny

ja zalatana jestem, sen z powiek spędza mi teraz łazienka i kuchnia,siedziałam kilka dni i sie zastanawiałam które projekty wybrać, dziś wkońcu zamówilismy, az kamien z serca spadł bo po nocach mi sie szafki śniły:baffled:z portfela oczywiście też ciężar spadł ...:baffled:
Mąż zabiegany bo bez przerwy cos w chałupie trzeba załatwiać a jeszcze pracowac musi, mam nadzieje ze nie zapomni chociaz o naszej rocznicy dzisiejszej :tak:

Kolezanka dziś nad ranem urodzila synusia, juz sie nie moge doczekac kiedy ja odwiedze i znowu wezme na rączki takie malusie cudo:-D

Witam nową ciężarówke;-)
Gratuluje dziewczyny że znacie juz płeć swoich pociech:tak:

Co do jesiennej ramówki, to tez sie nowosci doczekac nie moge, ale ja to bardziej seriale w necie oglądam, juz sie nie moge doczekac nowych sezonów, moje ulubione to: Pamiętniki Wampirów, Dexter, Fringe, Chirurdzy, Prywatna Praktyka i jeszcze kilka typów hehe:-)

Kochane a jesli macie w swoim pakiecie Fox Life to bardzo ale to bardzo polecam serial "Zemsta" !!! Dziś o 20:05 zaczynają sie powtórki od nowa, ja obejrzałam go jednym tchem (oczywiscie na necie bo nie na fox life nie moglam doczekac nowych odcinków), jest to ejden z najlepszych seriali ostatnich lata jaki widzialam! POlecam !!:-)

Buziaki

reklama
Do góry