reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
wow, dziewczyny, dziś tylko 2 strony zapełniłyście, nie mogę w to uwierzyć. w 2 minuty się uwinęłam z przeczytaniem:)

Ada ja też do 3.09 muszę czekać i też umieram z niecierpliwości. mam tylko nadzieję, że dzidziuś się zaprezentuje w całej okazałości, bo jak nie to chyba się zapłaczę.

Kaja u mnie też kiepskie dni. upał, że ledwo da się wytrzymać. w poniedziałek jak zajechałam do pracy, to tak mi się słabo zrobiło, że ledwie do łazienki doszłam, myślałam że zemdleję i zwymiotowałam. potem już trochę lepiej było.

Jeśli chodzi o picie, to mi też najlepiej woda gazowana wchodzi, ewentualnie niegazowana ale zimna i z cytryną.

Gratuluje wszystkim mamusiom które znają już płeć!

Witam

Cos ostatnio weny nie mam, okropnie sie czuje, jakies mnie przeziebienie wzielo i nie chce sobie pojsc.. PLus dzisiaj od 9 rano do 13 opiekowalam sie dwojka dzieci przyjaciolki, na szczescie chlopcy byli grzeczni wiec nie bylo jakis przebojow.

Gizmowa i Kaja nie przejmujcie sie tym piciem tak jakos specjalnie bo organizm czerpie potrzebna wode z jedzenia. No wiadomo ze jak jest jakos mega goraco to wtedy trzebe uzupelniac stracona wode bo sie bardziem pocimy.

Niebieska ty jestes z Southampton? Mozesz mi kochana powiedziec czy New Look w centrum handlowym ma dzial z ubraniami ciazowymi? Kupilam sobie jeansy przez neta ale sa troche zaduze w tylku i ciut przykrotkie. chcialam podjechac i przymierzyc sobie inna pare i ewentualnie wymienic. Daj znac czy maja dzial ciazowy bo jak nie to nie bede jechac.

Mila ja mam swoje 4.09 i tez jajko znosze bo chce juz zobaczyc mojego malucha.

Ja ide sobie zrobic kapiel, potem jakas herbatke z cytrynka, dawke paracetamolu i do wyrka sie wygrzac..

Milego wieczorku i nocki

Witajcie dziewuszki :)

Ja dosyć późno i na chwilkę, ale musiałam jeszcze dzisiaj do was napisać.
Byłam dzisiaj o ginki i poznałam płeć maleństwa.
Będę miała: SYNUSIA :) Kocham tego szkrabulka..jak on cudnie fikał nóżami i ruszał rączkamina usg :)
Pozdrawiam was kochane i buziakuje :*
Spokojnej nocy ;)

Witam się dziewczyny wieczornie. U mnie dzień dooopiasty, bo pogoda znowu do bani:eek:. Te moje dzieci to niedługo mi na głowę wejdą:szok: Ale cóż im sie dziwić, jak nie da rady nigdzie iść:baffled:

szylwias
to powodzenia jutro. Nadal trzymam kciuki:happy:

januarka
no to super, że synuś i że zdrowiutki. Oby tak dalej!

Kaja28 ja już na temat tej pogody tutaj nic nie mówię, bo nie chcę się denerwować:wściekła/y: Szkoda mi tylko mojej starszej córki, bo ma wakacje, a tu nawet na plac zabaw nie da rady wyjść:eek: Zdrówka Ci życzę kochana. Będzie dobrze;-)

EmiliM
Tobie również zdrówka. Oby jutro był lepszy dzień:happy:

biłkabdg GRATULUJE! Synuś....piękna sprawa. Ja też chcę:tak:;-)

Hej dziewczyny
Właśnie wstałam bo trzeba się zbierać zobaczyć co tam słychać u malucha już się nie mogę doczekać choć to tylko godzina :-p dam znać po powrocie albo wieczorkiem
biłkabdg gratuluję synka ;-);-)

reklama
Do góry