reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
wow, dziewczyny, dziś tylko 2 strony zapełniłyście, nie mogę w to uwierzyć. w 2 minuty się uwinęłam z przeczytaniem:)

Ada ja też do 3.09 muszę czekać i też umieram z niecierpliwości. mam tylko nadzieję, że dzidziuś się zaprezentuje w całej okazałości, bo jak nie to chyba się zapłaczę.

Kaja u mnie też kiepskie dni. upał, że ledwo da się wytrzymać. w poniedziałek jak zajechałam do pracy, to tak mi się słabo zrobiło, że ledwie do łazienki doszłam, myślałam że zemdleję i zwymiotowałam. potem już trochę lepiej było.

Jeśli chodzi o picie, to mi też najlepiej woda gazowana wchodzi, ewentualnie niegazowana ale zimna i z cytryną.

Gratuluje wszystkim mamusiom które znają już płeć!

Witam

Cos ostatnio weny nie mam, okropnie sie czuje, jakies mnie przeziebienie wzielo i nie chce sobie pojsc.. PLus dzisiaj od 9 rano do 13 opiekowalam sie dwojka dzieci przyjaciolki, na szczescie chlopcy byli grzeczni wiec nie bylo jakis przebojow.

Gizmowa i Kaja nie przejmujcie sie tym piciem tak jakos specjalnie bo organizm czerpie potrzebna wode z jedzenia. No wiadomo ze jak jest jakos mega goraco to wtedy trzebe uzupelniac stracona wode bo sie bardziem pocimy.

Niebieska ty jestes z Southampton? Mozesz mi kochana powiedziec czy New Look w centrum handlowym ma dzial z ubraniami ciazowymi? Kupilam sobie jeansy przez neta ale sa troche zaduze w tylku i ciut przykrotkie. chcialam podjechac i przymierzyc sobie inna pare i ewentualnie wymienic. Daj znac czy maja dzial ciazowy bo jak nie to nie bede jechac.

Mila ja mam swoje 4.09 i tez jajko znosze bo chce juz zobaczyc mojego malucha.

Ja ide sobie zrobic kapiel, potem jakas herbatke z cytrynka, dawke paracetamolu i do wyrka sie wygrzac..

Milego wieczorku i nocki

Witajcie dziewuszki :)

Ja dosyć późno i na chwilkę, ale musiałam jeszcze dzisiaj do was napisać.
Byłam dzisiaj o ginki i poznałam płeć maleństwa.
Będę miała: SYNUSIA :) Kocham tego szkrabulka..jak on cudnie fikał nóżami i ruszał rączkamina usg :)
Pozdrawiam was kochane i buziakuje :*
Spokojnej nocy ;)

Witam się dziewczyny wieczornie. U mnie dzień dooopiasty, bo pogoda znowu do bani:eek:. Te moje dzieci to niedługo mi na głowę wejdą:szok: Ale cóż im sie dziwić, jak nie da rady nigdzie iść:baffled:

szylwias
to powodzenia jutro. Nadal trzymam kciuki:happy:

januarka
no to super, że synuś i że zdrowiutki. Oby tak dalej!

Kaja28 ja już na temat tej pogody tutaj nic nie mówię, bo nie chcę się denerwować:wściekła/y: Szkoda mi tylko mojej starszej córki, bo ma wakacje, a tu nawet na plac zabaw nie da rady wyjść:eek: Zdrówka Ci życzę kochana. Będzie dobrze;-)

EmiliM
Tobie również zdrówka. Oby jutro był lepszy dzień:happy:

biłkabdg GRATULUJE! Synuś....piękna sprawa. Ja też chcę:tak:;-)

Hej dziewczyny
Właśnie wstałam bo trzeba się zbierać zobaczyć co tam słychać u malucha już się nie mogę doczekać choć to tylko godzina :-p dam znać po powrocie albo wieczorkiem
biłkabdg gratuluję synka ;-);-)

reklama
Do góry