reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Witam mamusie :)
U mnie objawy zniknely jak reka odjol widze tylko ze brzusio robi sie ciezszy i kraglejszy coraz szybciej :) jutro mam kolejna wizyte jestem ciekawa moze poznamy juz plec :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny! Zatrudnia ktoś nianie? Albo ma w planie!? Ja będę musiała.. Bo chce szybko wrócić do pracy po porodzie...Gdzie ja znalazlyscie? Ile kosztuje? Proszę o Pomoc!!

witam z rana:-)
ssanie w zoladku mi nie dalo spac,maluszek chyba sie domagal pokarmu;-),mdlosci od wczoraj nie mam,ale od jakiegos czasu wszystko mnie obrzydza,np.psia kupa na chodniku,slimaki,a wczoraj zabilam komara zobaczylam flaki i odrazu paw:no::szok:,nie wspomne o zapachach drazniacych az do przesady:baffled:,
przed ciaza takie rzeczy mnie nie ruszaly
mam nadzieje,ze to mi przejdzie...
lato w tym roku juz chyba sie skonczylo,bo kolejny dzionek jesienny:crazy:
milego dnia !:-)

Hanus -ja rowniez mam zamiar wrocic do pracy,ale babcie zaoferowaly pomoc wiec niani nie bede musiala zatrudniac.dobrze,ze moge liczyc na nie i blisko mieszkaja,bo mielibysmy problem.

Ja tez sie witam ale juz po kawce a przede mną jeszcze sniadanko, ja mam inaczej niz wy, nie mam z rana żadnego ssania wręcz jeść mi się nie chce, jem około 10 bo już mi słabo a nie z głodu :sorry:

Dotka z tego co wiem już nie trzeba w tym wieku ciąży łykać kwasu foliowego, mój gin wogóle twierdzi że kwas sie powinno łykać do 7 tyg , potem nie ma sensu bo już i tak nie "działa" tak jak powinien :tak:no ale co gin to opinia :tak:
Hanus ja na szczęscie mam babcie co się opiekuje naszym szkrabem, drugim pewnie tez będzie wiec nie musze niani szukać, ale powodzenia w szukaniu :sorry:
Czarni nie odpisałam ci wczoraj, tu w Koszalinie nie trzeba było miec zaświadczenia o przebytej szkole rodzenia żeby mieć poród rodzinny , nikt z moich koleżanek nie miał czegos takiego, nie wiem od czego to zalezy, a teraz zamierzasz rodzić tutaj czy znowu w Kołobrzegu ?

buziaki dziewczyny na dobry dzionek :-)

Dziewczyny! Zatrudnia ktoś nianie? Albo ma w planie!? Ja będę musiała.. Bo chce szybko wrócić do pracy po porodzie...Gdzie ja znalazlyscie? Ile kosztuje? Proszę o Pomoc!!

Ja niestety babcie obie mam w pewnej odległości(za daleko żeby wozić tak dziecko codziennie) więc będę miała podobny problem... Z tym że ja postanowiłam przynajmniej na razie, że zostanę w domu trochę dłużej, jakoś nie wyobrażam sobie oddać takie maleństwo jakiejś obcej osobie na cały dzień... Na szczęście nie mam noża na gardle i do pracy wracać nie muszę, najwyżej ją zmienię(i tak chciałam to zrobić);-)

dotka85 ja jeszcze łykam kwas foliowy, jutro idę do lekarza więc zapytam go o witaminy.

Miłego dzionka;-)

Witam się :)
dotka85 ja też jeszcze biorę kwas wizytę mam dopiero 06.08 zobaczymy co powie jak pójdę.

Dziewczyny czy idziecie 2 raz na genetyczne usg w 20 tygodniu ?

reklama
dzien dobry :) powiedzcie dziewuszki kwas foliowy jeszcze lykacie?

Ja łykam nadal i z tego co mi wiekszosc znajomych mowilo to do konca ciazy i jeszcze jakis czas po porodzie lykaly. Mnie lekarz zanim zaszlam kazal jesc bo to ciaza planowana tak dwa miesiace przed juz jadlam i jem do dzisiaj nadal .
:)

Ostatnia edycja:
Do góry