reklama
witam z rana:-)
ssanie w zoladku mi nie dalo spac,maluszek chyba sie domagal pokarmu;-),mdlosci od wczoraj nie mam,ale od jakiegos czasu wszystko mnie obrzydza,np.psia kupa na chodniku,slimaki,a wczoraj zabilam komara zobaczylam flaki i odrazu paw,nie wspomne o zapachach drazniacych az do przesady,
przed ciaza takie rzeczy mnie nie ruszaly
mam nadzieje,ze to mi przejdzie...
lato w tym roku juz chyba sie skonczylo,bo kolejny dzionek jesienny
milego dnia !:-)
ssanie w zoladku mi nie dalo spac,maluszek chyba sie domagal pokarmu;-),mdlosci od wczoraj nie mam,ale od jakiegos czasu wszystko mnie obrzydza,np.psia kupa na chodniku,slimaki,a wczoraj zabilam komara zobaczylam flaki i odrazu paw,nie wspomne o zapachach drazniacych az do przesady,
przed ciaza takie rzeczy mnie nie ruszaly
mam nadzieje,ze to mi przejdzie...
lato w tym roku juz chyba sie skonczylo,bo kolejny dzionek jesienny
milego dnia !:-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Ja tez sie witam ale juz po kawce a przede mną jeszcze sniadanko, ja mam inaczej niz wy, nie mam z rana żadnego ssania wręcz jeść mi się nie chce, jem około 10 bo już mi słabo a nie z głodu
Dotka z tego co wiem już nie trzeba w tym wieku ciąży łykać kwasu foliowego, mój gin wogóle twierdzi że kwas sie powinno łykać do 7 tyg , potem nie ma sensu bo już i tak nie "działa" tak jak powinien no ale co gin to opinia
Hanus ja na szczęscie mam babcie co się opiekuje naszym szkrabem, drugim pewnie tez będzie wiec nie musze niani szukać, ale powodzenia w szukaniu
Czarni nie odpisałam ci wczoraj, tu w Koszalinie nie trzeba było miec zaświadczenia o przebytej szkole rodzenia żeby mieć poród rodzinny , nikt z moich koleżanek nie miał czegos takiego, nie wiem od czego to zalezy, a teraz zamierzasz rodzić tutaj czy znowu w Kołobrzegu ?
buziaki dziewczyny na dobry dzionek :-)
Dotka z tego co wiem już nie trzeba w tym wieku ciąży łykać kwasu foliowego, mój gin wogóle twierdzi że kwas sie powinno łykać do 7 tyg , potem nie ma sensu bo już i tak nie "działa" tak jak powinien no ale co gin to opinia
Hanus ja na szczęscie mam babcie co się opiekuje naszym szkrabem, drugim pewnie tez będzie wiec nie musze niani szukać, ale powodzenia w szukaniu
Czarni nie odpisałam ci wczoraj, tu w Koszalinie nie trzeba było miec zaświadczenia o przebytej szkole rodzenia żeby mieć poród rodzinny , nikt z moich koleżanek nie miał czegos takiego, nie wiem od czego to zalezy, a teraz zamierzasz rodzić tutaj czy znowu w Kołobrzegu ?
buziaki dziewczyny na dobry dzionek :-)
Dziewczyny! Zatrudnia ktoś nianie? Albo ma w planie!? Ja będę musiała.. Bo chce szybko wrócić do pracy po porodzie...Gdzie ja znalazlyscie? Ile kosztuje? Proszę o Pomoc!!
Ja niestety babcie obie mam w pewnej odległości(za daleko żeby wozić tak dziecko codziennie) więc będę miała podobny problem... Z tym że ja postanowiłam przynajmniej na razie, że zostanę w domu trochę dłużej, jakoś nie wyobrażam sobie oddać takie maleństwo jakiejś obcej osobie na cały dzień... Na szczęście nie mam noża na gardle i do pracy wracać nie muszę, najwyżej ją zmienię(i tak chciałam to zrobić);-)
dotka85 ja jeszcze łykam kwas foliowy, jutro idę do lekarza więc zapytam go o witaminy.
Miłego dzionka;-)
reklama
januarka
Fanka BB :)
Ostatnia edycja: