reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

jakie wiadomości Alu Gratulacje.. !!!!!!!!!!!!

może jadłaś tabletki. mówią że niby po tabletkach większe prawdopodobieństwo bliźniąt.. a może to skutek poprzedniej ciaży.. super.. beby tylko rozwijały się dobrze... wielkie wyzwanie przed wami..:) i podwójne szczęście..

reklama
ala aaaaaaaa! wspaniałe wieści!!!! gratuluję Wam z całego serducha chociaż pewnie dla was to szok do tej pory.. ale dacie radę! pomału się wszystko poukłada.. macie dużo czasu jeszcze na zaplanowanie zmian w waszym życiu ;-) będzie dobrze bo macie siebie nawzajem i waszą kochaną natalkę! rodzinka już wie że troszkę bardziej wam się rodzinka powiększy? :-) a co do mam z ciążą bliźniaczą to ja nie kojarzę na styczniówkach - może dlatego że ja tak w połowie dopiero do was dołączyłam..

gonia gratulacje dla asi :-) zdolniacha mała z niej :-) oj tak - czas leci strasznie szybko.. jeszcze troszkę i już powyrastają nam całkowicie te nasze pociechy :-( czasami bym chciała żeby już była starsza - bardziej samodzielna, a czasami chciałabym zatrzymać czas bo teraz jest tak cudownie..

moja ala dzisiaj marudna cały dzień :-( jutro uciekam na zakupy roczkowe bo menu już prawie ustaliłam. drobne modyfikacje nastąpiły :-D pewnie ciekawa nocka przede mną więc uciekam śpiuchnać bo nie wiadomo ile ten sen potrwa..
dorwałam książkę "kwiaty na poddaszu" dopiero zaczęłam ale kurcze troszkę dla mnie wstrząsająca - o dzieciach zamkniętych na poddaszu i żyjących tam cały czas.. aż jestem ciekawa jak się skończy - czy to coś ciekawego czy nie ;-)
buziaki i spokojnej nocki

witam!
Za mną kolejna noc z niezliczoną ilością pobudek... Asia teraz śpi,a ja mam chwilkę dla siebie
Ala gratuluję! To dopiero niespodzianka, szczególnie jak w rodzine nie ma bliźniąt.
caroline przede mną też zakupy imprezkowe... Szukam jeszcze inspiracji na przekąski, może coś podrzucicie?
Ktoś chyba wspominał o czymś z ciasta francuskiego?

a u nas do południa dramat :-( moja aluśka przytrzasnęła sobie paluszka drzwiami.. tzn wsadziła w lukę między podłogą a drzwiami i drugą rączką przesunęła drzwi :-:)-:)-( biedna tak płakała że szok :-( szybko przyłożyłam jej zimne ale niewiele to dało bo bardzo szybko podeszło krwią i teraz już ciemno-fioletowy jest :-( nie wiem czy iść z tym do lekarza czy raczej nie :-( nie wiem czy samoistnie czekać czy paznokieć zejdzie czy jak :-( załamana jestem bo kurcze była wtedy przy niej a to chwila :-:)-:)-( dzień do dupy :-( nawet na zakupy nie jadę bo odeszła mi ochota :-:)-:)-(

Alicja jeszcze raz gratki;* Dasz rade kochana bo kto inny jak nie my Mamy? ;)

Caroline ojej bidulka malutka;( Lepiej już z tym paznkietkiem? Ja wiem ze jak mnie jakis palec bolal to moczylam w mydlowinach z szarego mydla lub opatrunek z altacetem czy woda z octem ale chyba u takiego malenstwa to nie przejdzie;/

Gonia Gratulacje dla malutkiej! Mala zdolniacha!No i Najszczersze z calego serducha zyczonka dla Asiuni z okazji pierwszych urodzin! Niech malenka kruszyneczka rosnie zdrowo! ;* Milenka sie dolacza;)

Co u mnie wybralismy obraczki tradycyjne plaskie ja oczywiscie z diamencikiem haha;D Teraz szukam malej balerin do sukni by miala na sale ;p bo mam taka malenka cicha nadzieje ze do 1 marca zacznie dreptac;p Dziennie pobudki dzis i wczoraj na szczescie tylko jedna ale mamy problem bo jest spiaca a meczy sie do 22 czy nawet 23:( Kapie ja o 20 .

Hej dziewczyny! Dzisiaj wielki dzień mojej Asi - pierwsze urodzinki GOSIA dziękujemy za życzenia, Twoja córunia na pewno zacznie brykać do 1 marca, pewnie będzie tańczyć jak szalonaCAROLINE współczuję Twojej Ali, bidulka się nacierpiała, ale tak to już teraz będzie z naszymi brzdącami, ciągłe wypadki, taki wiek, a upilnować nie da rady... Mam nadzieję, że łapka dzisiaj już się zgoiła

Alicja oczywiście jeszcze raz gratulacje!
-caroline- oj biedna malutka, aj mój też czasem coś tam sobie niechcący zrobie mimo, że jestem półmetra od niego... takie są już te Nasze małe szkraby....
goniasobol ​ najlepsego na urodzinki dla córci ;*
gosia obrączki na pewno super, zdjęcie koniecznie poprosimy ;)

U Nas już 14 ząbków, nocki troszkę lepsze, Adaś zaczął sam chodzić kilka dni temu więc radość nie słychana, jako 13 mc brzdąc w końcu ogarnął jak to się robi hehehe

Ja mam gorsze dni ostatnio, gardło chore troszkę... brzuszek już łądnie zaokrąglony ;)

Pozdrawiam dziewczynki mocno i wybaczcie, że za często tu nie zaglądam...

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny - wiem e tak to już jest z tymi naszymi szkrabami ale nie mogę sobie wybaczyć że to się stało na moich oczach .. dzisiaj paluszek sino-fioletowy - zejdzie jak nic bo caluteńki jest taki .. ja od kilku tygodni nie mogę patrzeć na jedzenie :( normalnie awet ali rano karmić nie mogę bo jakoś mnie odrzuca.. oby szybko minęło bo tylko obiad próbuje w siebie wmuszać :( przepraszam że bez buziek i pogrubień ale zniknęło mi całkowicie okno edycji 0- nie wiem dlaczego :/

gonia sobol STOOOOOO LAAAAAAT dla córeczki :) :) :)

gosia super że ten trudny wybór za wami - ja też mam z diamencikami :) łooo myślę że do 1 marca to na bank będzie już dreptać także obczaja te baleriny bo się przydadzą :D

goniasobol przepraszam ze wczoraj juz ci nie od na temat tego ciasta francuskieo ale tak sie przejelam tą moja małą że o niczym innym nie myślałam :( ja robiłam kiedyś coś takiego : Brokuły z kurczakiem w cieście francuskim - Kobieceinspiracje.pl[198096800394180]&action_type_map=[%22kobieceinspiracje%3Alove%22]&action_ref_map=[] i rewelacja!!! chyba tylko zamiast kurczaka dawałam boczek i jakoś tam zmieniałam przepis ale takiego zawijańca robiłam.. kroiłam już na stole i każdy na taki kawałek parującego w środku ciasta na ostro się skusił .. ja robiłam też na słodko ciacha francuskie z morelą i twarożkiem, oraz na ostro z pomidorkami cherry i żółtym serem i wędlinką.. ojj na wszystkie sposoby chyba już robiłam - zależy co miałam w lodówce ..

afja zazdroszczę zębów - u nas 7 ale po wielkich mękach.. i gratulacje pierwszych kroczków :D a na gardło może lepiej oś weź zanim coś gorszego się rozkręci.. chyba można tantum verde i jeszcze na wzmocnienie ten naturalny syrop chyba *spam* się nazywa.. bo taki ciężki okres chorobowy że szok teraz :(

ja dzisiaj po południu jadę na zakupy roczkowe.. wczoraj nie miałam ani ochoty ani siły :( ale dzisiaj już muszę..

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie z raneczka;)

Gonia jak tam po urodzinkach?

Afja oczywiscie ze zdj wrzuce ;) Ale ci ten suwaczek szybko leci ;)

Caroline jak paluszek? zakupy udane?

Kurde a ja czekam na wredna @ malpe i wiecie co strasznie sie boje ze na slub dostane;( To jest prawdopodobne;( Malutka grzeczna jak narazie;D Przespala cala noc od dawna wprawdzie miala chwile placzu przez sen ale nie wstala ;D Tylko o 8:20 ;p jupi;p

Do góry