reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

hej dziewczynki :) moja pociecha w końcu poszła spać :) dziś ma straszny humor. Mam nadzieje że ja wstanie bedzie lepiej. Idę zrobić sobie kawkę i trochę odpocząć a potem czekają standardowe obowiązki :)
pozdrawiam was :)

reklama
Czarni współczuję tego gorszego marudnego czasu.. u nas niestety to samo.. beze mnie ani rusz.. marudna, płaczliwa.. ehhh.. ale nie pozostaje nam nic innego jak przeczekać ten ciężki okres :tak: będzie lepiej.. tylko kiedy? a twojej Oliwce kiedy minęło to marudzenie? jak zęby wyszły było lepiej.. a może pociesz nas i napisz że szybciej :-)

p.s. nic nie smakuje tak dobrze jak kawka + coś słodkiego gdy dzieciaki śpią :-D

No to dziewczyny trzymam kciuki zga stara.nka i zdrowe bobaski ;)
Caroline no ja tez czasem chodze do szmateksow dla makej mozna znalezc orginalne rzeczy jak nowe w niskiej cenie ;)
Afja kciuki za prace ;)
Januarka kurde kciuki Za wreszcie. Koniec remontu- ;)

Milcia juz spi prawie 2 godz zebole ida pobudka w nocy dziasla spuchniete kiedy wresz,cie koniec pociescza.m siee ze blizej konca ;)

a moja Natala jak wstała o 7.30 tak do 12.30 szalała a zazwyczaj około 11 ma drzemkę,troszkę ją ululałam i zasnęła ale tylko na 45minut,a potem na spacerku jeszcze troszkę pospała.ale z jedzeniem u nas masakra,wybrzydza juz ;) obiadki bee ale kaszki,banany i chlebek zajada.no i caly czas na cycu.

Gosia a ile już ząbków macie? jeeeju u nas już 5 i szósty idzie właśnie.. ala mega marudna :-( miałam nadzieję że tylko jedynki tak źle będzie znosić a tu czym dalej tym gorzej :szok: gosia a ty wychodzisz za mąż za niedługoooo????? teraz dopiero na suwaczek spojrzalam ;-)

Alicja moja w ciągu dnia pada mi dwa razy ok.10-11 i później 15-16.. staram się ją wybudzać jak za długo śpi żeby mi późneij nie harcowała w nocy :-D z jednej strony ci zazdroszczę że możesz karmić jeszcze (.) .. i podziwiam że tyle dajesz radę !!! :tak:

a ja mam całe pomieszczenie gospodarcze w praniu.. nastawiła kilka pralek i jutro czeka mnie prasowanie bleee :-( ale przynajmniej już mam gotowy obiadek dla alusi na jutro także chociaż to z głowy :tak:

JA już troszkę ciuszków sprzedałam po Julce Wózek miałam 3w1 takze jeszcze w spacerówce sie bujamy Jak będę sprzedawała to cały komplet U mnie w Wieluniu jest sklep gdzie są ciuszki z Anglii Można tam kupić świetne tanie ciuszki Jest też jeden taki z używaną odzieżą też z Anglii To są moje ulubione ciuszki Ja też jestem obkupiona na zimę Muszę pomyśleć tylko o jakiś kozaczkach dla Julki bo na razie jest bez butów :p

cześć dziewczyny ;)

po rozmowie nawet pozytywne odczucia choć wiadomo dadzą znać w przyszłym tygodniu...

U Nas Adaś ma ząbkowania ciąg dalszy, dolne dwójki się pchają.... prześwitują... ale kto wie ile to będzie trwać. Marudny przez to, że ojojoj. Na szczęście jest poprawa z zasypianiem ;) Nocki wiadomo z pobudkami.... na przytulenie pogłaskanie... jakoś po woli dajemy radę go przetrzymać choćby do tej 5 na butlę mleka...

A ja dziś w planach mam sprzątanie, mycie okien itp itd... echhhh

ale najpierw kawa :)

Pozdrawiamy

witajcie :-)
moja ala właśnie udaje się na drzemkę także mam chwileczkę dla siebie :tak:

agaagaaga14 my też właśnie mamy wózek 3w1 i bardzo chwalę sobie spacerówkę.. póki co nie kupuję wózka typu parasolka bo jest mi zbędny.. fakt że mój wózek to landara potężna ale na nasze wiejskie kręte i piaszczyste drogi to zbawienne :-D ja mam też swój ulubiony ciucholand ;-) zawsze coś tam dla małej wyszperam ;-) a kozaczki kupiłam w tesco bo póki mała jeszcze nie drepta to od zawsze tam kupuję.. ceny w miarę i nawet ładne mają te kolekcje ;-) na ciuchach duuużo oszczędzam więc butki chcę jej nowe kupować nawet jeśli jeszcze nie chodzi ;-) a za kozaczki dalam coś koło 25 zł bo akurat była jakaś przecena.. być może to wzór z tamtego sezonu ale ala mam nadzieję się nie pogniewa :-D

alicja32 to tak jak ja! ja ciuszki mam wyprane, poodplamiane i wyprasowane - złożone w kartonach rozmiarami :-) mam nadzieję że wkrótce się przydadzą :-D

afja-anetka ojj u nas jeszcze dwójek dolnych nie widać ale aż się boję co to będzie.. u nas dzisiaj w nocy dwie pobudki więc pewnie cisza przed burzą bo górna jedynka idzie do nas baaardzo wielkimi krokami.. smacznej kawki i owocnych porządków bo widze że takie jesienno-zimowe jak w planach pucowanie okien :-D

a ja ostatnio kupiłam ali używany śpiworek 12-18 m-cy do spania Disneya.. i dalam ją dzisiaj pierwszy raz do niego.. ona to taki jaś wędrowniś po całym łóżeczku w nocy lata więc myślałam że nie przejdzie sposób ze śpiworkiem.. ale o dziwo dała radę całą noc - i cieszę się bo kurcze zawsze nóżki miała zimne a dzisiaj taka cieplusia się obudziła to i pewnie sie jej smacznie spało niż pod kocykiem z którego non stop mi się rozkopywała :-( my dzisiaj mamy też dzień zalatany.. pewnie dużo czasu spędzimy na grobach.. jak pewnie większość z was.. buziaki dziewczynki ;-)

reklama
caroline no u nas juz osiem zeboli gorne i dolne 1 i2 a teraz kly ida juz jest koszmar ;/ No czas leci tak szybko chce schudnc 7 kilo a ja nadal kp juz nie tak czesto ale nie umiem schudnac woda sie zatrzymuje wiec bede pyza. Suknie mam kupiona ale najbardziej to pogody sie boje bo to 1 marca wrrrr. Wlasnie poszukuje Milci suknie i nie wim gdzie kupic

Alicja ja mam tylko rozowe schowane bo uniwersalne siostrze dalam ;) wiec chlopczyk jakby byl za pare lat to nie wiem pewnie siostrze powiem niech schowa ;)

No ja tez musze kupic buty juz mam wypatrzone za 45 ale przejde sie do tesco albo hm po emo jeszcze nie wiem.kurtke kupilam w lidlu mieli po 45 zloty grube polecam a kombinezon tesciowa z moim kupili to tez mam . Wg to boje sie dzisiejszej nocy Mili wstala wczoraj o 23 i tak krzyczala godz nie umialam jej uspokoic bidulki wiec dalam czopka i przespala do rana bidulki te nasze mecza sie z tymi zebolami ahhhh

Afja nadal kciuki zacisniete
Agaagagaga no my mamy 3w1 tez to trzymam dalej te ciucholandy to naprwde fajne sprawy ;)

Do góry