reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
witam
dzis mam uczucie ze juz niedlugo mały niespokojny rozpycha sie az wszystko boli
pachwiny mnie bola i lekko podbrzucsze cieżko juz chodzic, od kilku dni ucisk mam na odbyt a jak chodze na macice , mialam dzis także mdlosci czy moze to byc juz blizko
gratulacje dla nowo rozpakowanych mam:-)
pozdrawiam

ala wielkie gratulacje Duzo zdrowka dla Was

Dziewczynki nie mam sily dzisiaj na nic Odebralam dzisiaj wyniki moczu i morfologie Ciesze sie bo wyszly dobre :-) a obawialam sie moczu

Slodkich snow

Ja tez tylko na chwile bo zmeczenie mnie dopadlo ;/ Wiec ide sie umyc i polozyc ale znajac zycie pewnie nie usne szybko jak codziennie ;/

Ala Gratulacje! Duzo zdrowka dla Was! Ale fajnie ze synus jest juz z Toba! ;-)))

Dobranoc Stycznióweczki! ;))***

natal, caroline, ala1911, dotka wielkie gratulacje!!!

biłka a Tobie dziękujemy za dzielne przekazywanie wiadomości :)

pozdrawiam Was mocno, czytam w miarę na bieżąco co się u Was dzieje, ale na odpisywanie już brak czasu, tym bardziej, że mam nawał maili z gratulacjami, na które ledwo co daję radę odpowiedzieć.
Laura coraz grzeczniejsza, już 2 noce z rzędu przespała nam tylko z dwoma pobudkami na karmienie, dobrze je, mało płacze, aż się boję pisać, że zapeszę :)

Dobranoc!

natal, caroline, ala gratuluje Wam dziewczyny bardzo serdecznie!!!

Dziewczyny poczytalam co u Was, ale padam na pysk... Nie wiem kiedy mi sie uda cos napisac. Pozdrawiam Was wszystkie!!!

reklama
Witam

Wow ja dzisiaj pierwsza :szok: Ja juz na nogach Ide zaraz sobie naszykowac sniadanko a potem musze przygotowac sie do wizyty u gina Hmmm mam nadzieje ze cos sie dowiem w koncu Ja standardowo musze byc 2h wczesniej:no: juz u lekarza aby zajac sobie kolejke

Milego dnia dziewczyny

Wpadne pozniej po wizycie

Do góry