Czarni
matka wariatka :D
Dorotqua na mnie to nie działa... tańcze co dzień i to dużo bo lubie zaczełam trochę ponosić moją Oliwkę ale chyba jeszcze za mało waży seks jest co dzien. wywoływanie naturalnej okscytocyny czyli drażnienie sutków słaby efekt.... Ja jestem chodzącym przykładem ze nie da rady mojego dziecka wygonić słyszałąm o tym olejku on działą na zasadzie lewatywy która też przyspiesza poród ale nie posiadam takiego.... słyszałąm jeszcze o piciu naparu z malin albo z lisci ale to sie robi 3 tygodnie chyab przed terminem ja tyle czasu nie mam
mój brzuch daje mi sygnały ale tylko takie że macica sobie cwiczy ale na cwiczeniu sie konczy dziś od rana brzuch mam twardy delikatnie mnie pobolewa albo ćmi ale to wszystko wiec żadna rewelacja..
Alicja szkoda że sie nie rozkreciło. Ale masz przedsmak tego jak to bedzie wyglądało skurcze do najmilszych nie należą ale dasz rade dla maleństwa wszystko
mój brzuch daje mi sygnały ale tylko takie że macica sobie cwiczy ale na cwiczeniu sie konczy dziś od rana brzuch mam twardy delikatnie mnie pobolewa albo ćmi ale to wszystko wiec żadna rewelacja..
Alicja szkoda że sie nie rozkreciło. Ale masz przedsmak tego jak to bedzie wyglądało skurcze do najmilszych nie należą ale dasz rade dla maleństwa wszystko
Ostatnia edycja: