Indziorka
Fanka BB :)
Magda Na szczęście jak położyłam się grubo po 1 to była przespana, aż do 5:30 Pewnie siedziałabym dłużej, ale już wytrzymać nie mogłam, tak młoda po wnętrznościach grała i stwierdziłam, trudno, najwyżej zaraz znowu wstanę Właśnie wyprawiłam swojego na egzamin teoretyczny z prawka, mam nadzieję, że głowy nie zgubi, bo widzę, że mimo iż umie, to stresa porządnego ma A z moimi jelitami nie wiem co się dzieje :/ Chyba dzisiaj sobie zrobię najazd na KTG, bo ja już straciłam przejrzystość tego co jest normalne a co nie... Ciąża przyzwyczaiła mnie, że raczej mam pusto w jelitach, bo tak działa na mnie od początku, ale wczoraj to masakra była I wątpliwości nie miałam ,że w ciągu dnia czyszczenie było, ale to w nocy to nie wiem, jakby mój organizm chciał a nie mógł Poza tym dosyć nieregularne, a silne skurcze mnie męczą... i młoda się dziwnie pręży Chyba coś niedługo księżniczka będzie chciała wykombinować Powodzenia dzisiaj na badankach Obyś wytrzymała do tego wtorku, a ludzi z pracy męcz ile wlezie
Baśka To trzymam kciuki, żeby się coś rozwinęło Ja ostatni raz badana byłam na początku grudnia w szpitalu... ile z mojej szyjki zostało nie zostałam poinformowana, ale zamknięta jeszcze była i hasło skrócona padło, wiec jeszcze coś z niej było, chociaż skróconą mam od października
Baśka To trzymam kciuki, żeby się coś rozwinęło Ja ostatni raz badana byłam na początku grudnia w szpitalu... ile z mojej szyjki zostało nie zostałam poinformowana, ale zamknięta jeszcze była i hasło skrócona padło, wiec jeszcze coś z niej było, chociaż skróconą mam od października