reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
madziamadzia musimy spróbować w 10 tygodniu co z tego wyjdzie, a później weryfikacja ;) ja też jakoś tak lubię te zabawy, testy itd.
szylwias witaj ;-)

Dziewczyny, tak jakoś raźniej mi dzięki temu forum :-) Wiele radości mi sprawia czytanie Waszych postów i ogólnie rozmowy, zawsze jest się z kim podzielić wątpliwościami, dolegliwościami, zawsze ktoś doradzi.
Dzięki, że jesteście ;-)

Hej kochane............

mnie wstyd jest tylko machać rączką, ale dzisiaj prowadziłam 8h szkoleń plus 300 km zapchanym pociągiem z Wawy echhhhhhh. Sama nie wiem jak ja daję radę..............

Życzę Wam duuuużo sił i braku mdłości

Postaram się jutro nadrobić............

Witam moje mile Panie:-)
jak dzis samopoczucie?Bo ja mam swietne:) (przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z kom. I mam z tym klopot)
Chcialam Was zapytac o picie kawy?
czy pijecie? Ja uwielbiam kawe ale boje sie ja troche pic:(

Hej ! :) dotka ja mam wizytę 8 czerwca czyli tydzień po Tobie , więc koniecznie napisz jak i co :). bella przerzuciłam się na kawę zbożową - nie mam ochoty na kofeinkę a wcześniej piłam dużo kawy i lubiłam. titilaya - tabeleczki w dwóch przypadkach wskazują prawidłowo , mylą się raz :) :) według nich w brzuszku siedzi M :) :) :).
Witam wszystkie nowe mamusie :) . Powoli maj się kończy więc za chwilę ruszy wątek luty 2013 :) :) .
Od wczoraj mam nieodparty pociąg do nabiału - jaja , mleko , jogurty , sery ... chyba mam jakieś braki . Miłej soboty !!!

Witam, długo mnie ostatnio nie było ale cały tydzien w pracy i pogoda taka cudna że wolny czas z Rodzinka spedzalam. W ogóle nie mogę ostatnio usiedziec w miejscu a potem nawet zmęczona nie jestem:) w dodatku chodzę spać ok 24 a bydze sie ok 7 a dla mnie to wyczyn:p

Witam wszystkie nowe mamy :):):)

Dzięki za rady co rzucenia palenia, teraz już tylko raz, dwa dziennie mi sie zdarzy zapalić i mnie nawet nie ciągnie :)
Co do tej tabelki to mi sie sprawdziło z Konradem i teraz pokazuje że też będzie chłopak, zobaczymy:)
Ok trzeba wstać i młodemu śniadanie podac, miłego dnia :)

Hej :-D
Zrobiłam sobie małą przerwę w sprzątaniu na BB :-D
Zostały podłogi do poodkurzania i powycierania, a potem zabieram się za szykowanie jedzonka na wieczór.

Szylwias witaj :-D

madziamadzia musimy spróbować w 10 tygodniu co z tego wyjdzie, a później weryfikacja ;) ja też jakoś tak lubię te zabawy, testy itd.
:tak::tak::tak:

Zapominialam :) - Kochane Wszystkiego Dobrego w Dniu Matki :-D

I nawzajem :-D Moja córcia dzisiaj dała mi różyczkę, którą kupił jej tata, a zadowolona była jak nie wiem :tak::-D Świetny widok :tak::-D

reklama
Do góry