reklama
Magdalena0713
Fanka BB :)
Megi - ja miałam kiedyś dla Tomka podobny sprzęt ;-)Dziewczyny co to jest ten tunel, którym bawią się Wasz dzieci?
TĘCZOWY TUNEL 150 cm - dodatkowe wzmocnienia (2847595901) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
niestety nam się zniszczył, a Anulka strachliwe dziewczę jest i pewnie by się bała po czymś takim buszować. A pamiętam, że Tomek to nawet ze zjeżdżalni próbował do tego zjeżdżać
nam pomógł MUCOFLUID ale to na recepte jest ... o niebo lepszy niż nasiviny i inne gówna ..... spróbuj inhalacje zrobić ... to pomoże TadzinkowiAlka u mnie katar już trwa drugi tydzień, trochę za długo.
patusia2051
Zaciekawiona BB
aga_85- właśnie o to chodzi, że nawet jak Ona zaśnie u nas w łóżku to jak chce się Ją przenieśc to sie budzi jak tylko się położy do łóżeczka.. Ale (odpukać ) dzisiaj w nocy spała u siebie, jak się obudziła to dostała pić i spała dalej- u siebie także może już będzie lepiej z tym Jej spaniem :-)
Megi Pegi- u nas jak Martyna miała katar to tez niestety 2 tygodnie się męczyła..
Megi Pegi- u nas jak Martyna miała katar to tez niestety 2 tygodnie się męczyła..
Malutkans tak dużo się tu nie działo, więc szybko nadrobisz
Sprawa kataru się wyjaśniła. Dzisiaj pokazały "ząbki" dwie górne dwójki u Tadzina, pewnie to było powodem, bo i katar ustępuje. Za wszystkie rady odnośnie bardzo dziękuję. Dobrze wiedzieć na przyszłość co stosujecie.
Sprawa kataru się wyjaśniła. Dzisiaj pokazały "ząbki" dwie górne dwójki u Tadzina, pewnie to było powodem, bo i katar ustępuje. Za wszystkie rady odnośnie bardzo dziękuję. Dobrze wiedzieć na przyszłość co stosujecie.
hej Ale wczoraj było zimno Ja oczywiście wyszłam z małym na spacer i o dziwo po raz 1 mi na nim zasnął (nie licząc czasów noworodkowych). Opatuliłam go posmarowałam buzię kremem i doglądałam. Ale i tak usłyszałam, że wymrażam dziecko i chce żeby zamarzło
Witajcie Wczoraj Radek postawił swoje pierwsze kroczki bez pomocy czegokolwiek/kogokolwiek, przyszedł do mnie (pokonał ok.1metra) jestem taka dumna! Wcześniej tylko po łóżeczku chodził bez trzymania, a tak to przy meblach i tylko czasem się puszczał i stał w miejscu bez trzymania. Ach robi postępy że aż miło.
W weekend zaatakowały nas pleśniawki po kuracji antybiotykowej.. ale teraz jest już 3dzień jak smarujemy buźkę, bierzemy wit. C i probiotyki i odpukać wszystko się chowa!
Jak u Was juz przygotowania świąteczne? Mi udało się umyć okna i z lekka ogarnąć nieład, zostały już tylko kosmetyczne poprawki i zabieranie się za zrobienie chociaż kilku potraw na święta, bo raczej będziemy na wyjeździe niż w domu podczas tych świąt. Prezenty dla każdego są, spakowane leżą w szafie
Pozdrawiamy
W weekend zaatakowały nas pleśniawki po kuracji antybiotykowej.. ale teraz jest już 3dzień jak smarujemy buźkę, bierzemy wit. C i probiotyki i odpukać wszystko się chowa!
Jak u Was juz przygotowania świąteczne? Mi udało się umyć okna i z lekka ogarnąć nieład, zostały już tylko kosmetyczne poprawki i zabieranie się za zrobienie chociaż kilku potraw na święta, bo raczej będziemy na wyjeździe niż w domu podczas tych świąt. Prezenty dla każdego są, spakowane leżą w szafie
Pozdrawiamy
reklama
nam pomógł MUCOFLUID ale to na recepte jest ... o niebo lepszy niż nasiviny i inne gówna ..... spróbuj inhalacje zrobić ... to pomoże Tadzinkowi
Alka popieram! miałam to dla Radka lekarka po 2tygodniach niemożliwego kataru którego nic nie mogło zwalczyć dała to i jak ręką odjął a psikałam 3razy tylko