reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

witajcie!

Gabryś śliczne łóżeczko :-)
Pola
smakowicie wyglądają te Twoje pierniczki :-)
Mami cudnie że nadal w dwupaku jesteś! powodzenia :-)

Alka jak tam Twój kręgosłup?

Mój Kamil ma w swoim pokoiku księżyca jak pokazała Krupka nbardzo go lubi i co wieczor przy jego świetle usypia... A Malutkiej nad łóżeczkiem zamontowaliśmy wczoraj kwiatuszka z ikea
SMILA BLOMMA Lampa ścienna - IKEA

zmykam na kawusie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, pomijając fakt że nigdy mi się nie śniły dzieci odkąd jestem w ciąży dziś śniłam że RODZĘ! I co najlepsze, że po trzecim skurczu dzieciaczek ładnie wyszedł na świat, a do tego był dziewczynką ;o

My dziś w planach mamy wizytę u cioci P. także po obiedzie ruszamy, pewnie do wieczora nam zejdzie.. a wieczorkiem do moich rodziców bo w poniedziałek muszę iść do urzędu, a we wtorek do lekarza..więc P. wraca w poniedziałek rano do nas (praca czeka) a ja dojadę we wtorek wieczorem ;-)

Strzyga nie wiem czemu, ale lekko przerażająca jest ta lampka.

Witajcie, pomijając fakt że nigdy mi się nie śniły dzieci odkąd jestem w ciąży dziś śniłam że RODZĘ! I co najlepsze, że po trzecim skurczu dzieciaczek ładnie wyszedł na świat, a do tego był dziewczynką ;o

Mi się wczoraj też śnił poród, o czym wspomniałam już. Też szybciutko poszło, z tym, że dziecko nie było dzieckiem a kotem... Także tego.

Strzyga - dla mnie ta sówka tez jest nieco przerażająca. Ja dziś jadę do Ikei - na liście od dawna widnieje lampka księżyc/kwiatek :)

Gosia to nieźle musiałaś się przerazić, jak tego kota zobaczyłaś coo? :D
Ja lampkę też planuję kupić(księżyc) tylko że siostra P. jest na razie moją nadzieją.. bo ja najbliższy sklep Ikea mam w Gdańsku, a skoro ona już w Warszawie jest to skorzystam z jej pomocy, mam nadzieje że uda jej się wygospodarować troszkę czasu ;)

hej
jestem nie wyspana!!!
dziec mnie budził w nocy. i to ten starszy!
a mąż wczoraj sie uparł na rozstawianie łóżeczka dla malucha (ja mam turystyczne). i mam juz poszykowane w miarę.
tzn śpiworek itp położyłam w worku próżniowym do łóżeczka. jak będę w szpitalu to mąż tam juz pościele.
ale Marcelek byl zachwycony łóżeczkiem :) najpierw leżał w łóżeczku, później kazał sie kłaść na przewijak :) a na koniec kładł lalkę :) udając ze lula dzidziusia.
i mówi mi ze będzie pomagał przy dzidzi i nawet pokaże mu swe samochody :)))) no zobaczymy :)))

i według suwaczka donosiłam ciąże. i co ? teraz juz nic nie zostało tylko naprawdę zacząć sie przygotowywać.

strzyga naprawdę ździebka przerażająca ta lampka :))) takie oczy ma!

Witajcie !
Strzyga ja bym chyba też nie zasnęła przy takiej lampce. Ta sówka przeraża mnie;-)
A ja po urodzinach mojego ukochanego. Poza tym, że wczorajszy dzień z bólem i twardnieniem brzucha był dla mnie koszmarem, to i skończył się awanturą:-)
Miało być tylko 5 osób przyszło jeszcze parę gości, mój D. to normalnie klaun wieczoru, już takie żarty opowiadał, że myślałam, że zaraz urodzę z tego śmiechu:-) ale mnie denerwował, bo nie dbał o swoich gości, znajomy trochę przesadził i rozlał mi wódkę na podłogę ( wypluł:baffled:) to mój D. dostał opierdziel, że nie sprząta, punkt kulminacyjny był w momencie gdy mój czubek kota za mocno złapał i ona piszczała, jak się wydarłam na niego, to goście szybko poszli do domu:baffled: już mi nerwy puściły.
Oczywiście gangster jak tylko poszli wylądował w toalecie na długą noc, jak tam weszłam poczułam zapach to sama wylądowałam obok:wściekła/y:
I dzisiaj mimo, iż byłam jedyną niepijącą czuję się jakbym miała kaca, ale to tez zmęczenie moim brzuchem. Stwierdzam, iż to ostatnia impreza w naszym domu, bo nienawidzę syfu, rozlanych kieliszków...
Jedyna fajna rzecz, to nasz przyjaciel był wzruszony, że chcemy, żeby został chrzestnym naszego małego;-) Przytulał mój brzuch, mówił do niego, fajne to było.

Witam w niedzielny poranek
Dorotka-jestem za sms sos
P-witaj wsrod styczniowek
Adak-oj, to juz finisz...trzymaj sie jakos. Pewnie lada dzien urodzisz
Ewelina-super, ze sie dogadaliscie
Pola-pierniczki smakowite..tak nastrojowo sie zrobilo
MArys-fajnego pomocnika bedziesz miala
Justys-wspolczuje. NAjgorsze, co moze byc to siedziec na trzezwo wsrod pijacych i rozbawionych gosci
-----------
Ktoras wspomniala o porodzie w wodzie... Tez o tym myslalm, ale podobno dziecko 4kg dyskwalifikuje... i jeszcze jedno mnie zastanawia: jak sie urodzi w wodzie to pewnie nie dostaje sie dziecka na brzuch, tylko go zabieraja, a mamuska musi sie jakos wygramolic z tej wanny..wiec, chyba wole rodzic na lozku.

Fazerka-nie mialam wczoraj czasu odpisac jak sie robi gulasz, ale w necie znajdziesz sporo przepisow- nic trudnego

Milego dnia!

reklama
Dziewczyny, mnie właśnie te oczy urzekły. :D
P. takie ma jak się go za wcześnie obudzi. :p:p

A poważnie - szukałam wczoraj lampki takiej, która nie obudzi P. jak w nocy wstanę do dziecka. A tam same jakieś paskudniaki... No i w końcu już szukałam czegoś co mnie rozśmieszy, zamiast wkurzyć i znalazłam wściekłą sówkę ;P

Jeszcze takowa mi się podoba:

Lampka Milk LIGHT szklanka MLEKA LED kurierm 24h (1939203509) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry