reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam ja tylko na moment wpadam sie pochwalic ze zaklepany juz termin "naszego" ślubu:D 15 czerwiec:D:D
Nadia rosnie jak na drozdzach:D minus taki nie chce nic mowic:p

my po bilansie
mamy 14 ,5 kilo i 93 cm :-)

ropki już brak w oczach...

katka, zacznie mówić aż będziesz mieć dość :-D

mojemu to się buzia nie zamka, nie wiem czy jest jakaś rzecz której nie umie powiedzieć

jestem dumna , taki był chory a teraz wszystko tak fajnie się układa

katka, moja Tośka w ogóle nie mówi, tzn. mówi wszystko, ale w swoim języku, nazywa rzeczy po swojemu, ale nie składa zdań, etc. :) Więc spokojnie :)

Tośka miała 3 lutego 93cm wzrostu i 13,5kg :)

U nas tak jak u Nulini jesli chodzi o mowienie...
a po bilansie 13,5kg i 86 cm...Bartus kurdupelek jak narazie;-)

ale rosną te dzieciaki....

a takie to małe było:-)
mój jest chwalony przez Pani że w żłobku taki grzeczny, wszystko je, ładnie śpi , włącza się do zabaw a w domu szatanek -
powie ci " nie wojno bić mamusi, mamusie boji" i zawsze po takim tekście dostaję plaskacza :sorry2:
już praktycznie wiem kiedy chce mnie zbić, i asekurację włączam:-D

a jak wasze dzieci śpią w nocy ?
budzą się?

Michał się budzi raz przynajmniej ale solidnie, zawsze mam w pobliżu kubek z wodą.
łazi po domu, płacze, muszę wstawać do niego, wtedy jest gorzej, bo nie mogę iść do naszego łóżka, a jak się kładę z nim to dopiero zapomnij o spaniu.

Najlepszym sposobem jest to, że ja udaję że śpię, tata go odkłada , po kilka razy, aż młody wymięka i sam idzie do siebie, zamyka drzwi i idzie spać...
ale trwa to nawet godzinę, a jak ja próbowałam to kilka godzin się męczyliśmy zanim zasnął.

ogólnie ze spaniem klapa od urodzenia.
mam nadzieję że kiedyś się będę z tego śmiać:sorry2::-D

AHA I WSZYSTKICH BLISKO MIESZKAJĄCYCH ZAPRASZAM DO MNIE NA MASAŻ.
POSIADAM ŁÓŻKO ORAZ CERTYFIKATY.
ZAPRASZAM ZNAJOMYCH DO SIEBIE , CHCĘ NABRAĆ PEWNOŚCI SIEBIE W KONTAKCIE Z KLIENTEM, ABY MÓC MASOWAĆ DALEJ...

Ostatnia edycja:
My na bilansie byliśmy 2 stycznia i wtedy Ala wazywła 13kg i mierzyła 93cm. Mówi praktycznie wszystko, buduje ładne zdania i zadaje pytania.

Co do spania to od kilku dni znowu przesypia cała noc od 20 do 6.30, wtedy mnie woła bo chce cycusia.

A ja poprosze o głosik. Brakuje mi 2 wiec dziewczynki niewiele juz trzeba. Link w sygnaturze.

reklama
Do góry