reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

W takim razie skoro jestem pierwsza zacznę:)

Moje Kochane Stycznióweczki Życze Wam Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia i abyście ten czas spędzili wraz z Kochającą Rodziną i swoimi pociechami, Szczęśliwego Nowego Roku, oraz wszystkiego Najlepszego dla Styczniowych maluszkow ktore juz w Grudniu skonczyły 2 latka a także spokojnego i szybkiego porodu styczniówkom oczekujących na swoje maleństwo w 2013 roku:)

Zyczy Kasia z Nadusia:*

DSC_0078.jpgDSC_0079.jpgDSC_0087.jpg

reklama
Katka ... magicznie błękitne oczka ma Nadusia ;-) piękne :tak:

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości,
odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi,
radości w smutku dzięki ludzkiej miłości
i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.
Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia.

Składa Iwona z Blanką

Kochane podpowiedzcie mi, co jest dobrego na zaparcia i wzdęcia ? Karmię piersia i od kilki dni mały ma problem własnie z wypróżnianiem sie, masuje mu brzuszek a nie wiem czy takiemu maluchowi można dac cos wiecej. Myslałam nad herbatką ale karmiac piersia niby sie nie podaje. Macie dobre sposoby? A i powiedzcie mi jeszcze jakich srodków przeciwgorączkowych używałyscie przy takich maluchach?

Mona ja nadczczo dawalam wode przegotowana i kladalm go sobie na brzuchu i tak u mnie sobie drzemal....i troszke rumianku rozcienczonego woda tez dawalam. A na goraczke to pamietam z e dawalam czopka...a wlasciwie chyba nawet pol czopka eferalgan...one sa odpowiednie do wagi dziecka.

zaopatrzyłam sie w czopki właśnie w eferalgan
wczoraj mieliśmy wizytę patronażową... "mały" smyk wazy...ehm...4750 :) i ogólnie ok. dostał antybiotyk na oczko bo mu ropieje...kanalik sie zapchał...masuje i mam nadzieje ze unikne przepychania go

Witam Was, długo się nie odzywałam ale co zaglądałam to nikt nie pisał.
Widzę że dziewczyny się odezwały:tak:

Mój Michał ma zapalenie spojówek, oczka mu zaropiały :-(, mam nadzieję że szybko przejdzie...
Witaj Mona, dużo zdrówka dla Antosia, aby też mu to szybciutko przeszło,
napisz więcej ile ma malutki, bo chyba nie doczytałam :zawstydzona/y:

reklama
Do góry