reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

W takim razie skoro jestem pierwsza zacznę:)

Moje Kochane Stycznióweczki Życze Wam Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia i abyście ten czas spędzili wraz z Kochającą Rodziną i swoimi pociechami, Szczęśliwego Nowego Roku, oraz wszystkiego Najlepszego dla Styczniowych maluszkow ktore juz w Grudniu skonczyły 2 latka a także spokojnego i szybkiego porodu styczniówkom oczekujących na swoje maleństwo w 2013 roku:)

Zyczy Kasia z Nadusia:*

DSC_0078.jpgDSC_0079.jpgDSC_0087.jpg

reklama
Katka ... magicznie błękitne oczka ma Nadusia ;-) piękne :tak:

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości,
odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi,
radości w smutku dzięki ludzkiej miłości
i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.
Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia.

Składa Iwona z Blanką

Kochane podpowiedzcie mi, co jest dobrego na zaparcia i wzdęcia ? Karmię piersia i od kilki dni mały ma problem własnie z wypróżnianiem sie, masuje mu brzuszek a nie wiem czy takiemu maluchowi można dac cos wiecej. Myslałam nad herbatką ale karmiac piersia niby sie nie podaje. Macie dobre sposoby? A i powiedzcie mi jeszcze jakich srodków przeciwgorączkowych używałyscie przy takich maluchach?

Mona ja nadczczo dawalam wode przegotowana i kladalm go sobie na brzuchu i tak u mnie sobie drzemal....i troszke rumianku rozcienczonego woda tez dawalam. A na goraczke to pamietam z e dawalam czopka...a wlasciwie chyba nawet pol czopka eferalgan...one sa odpowiednie do wagi dziecka.

zaopatrzyłam sie w czopki właśnie w eferalgan
wczoraj mieliśmy wizytę patronażową... "mały" smyk wazy...ehm...4750 :) i ogólnie ok. dostał antybiotyk na oczko bo mu ropieje...kanalik sie zapchał...masuje i mam nadzieje ze unikne przepychania go

Witam Was, długo się nie odzywałam ale co zaglądałam to nikt nie pisał.
Widzę że dziewczyny się odezwały:tak:

Mój Michał ma zapalenie spojówek, oczka mu zaropiały :-(, mam nadzieję że szybko przejdzie...
Witaj Mona, dużo zdrówka dla Antosia, aby też mu to szybciutko przeszło,
napisz więcej ile ma malutki, bo chyba nie doczytałam :zawstydzona/y:

reklama
Do góry