reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Katka polecam apteke Dbam o Zdrowie, tam maja tańsze leki niz w normalnej aptece. Zamawiasz na stronie i płacisz przy odbiorze www.doz.pl
No to teraz pochwal sie zdjęciami z ukończonego remontu

reklama
zielona, a u mnie na osiedlu są dwie apteki, jedna obok drugiej. I jedna to DOZ, a druga to "Kolorowa - Oliwkowa". I wiesz, że w tej kolorowej nawet zwykłe leki są średnio 2zł tańsze? Też byłam na początku zachwycona tymi DOZ, zamawiałam na stronie, a później odbierałam, ale jak porównałam ceny, to zrezygnowałam :)

My również witamy się chorowicie...
Dziś jest już troche lepiej, ale wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżku, masakra jakaś!
A Gabrysia od soboty ma katar, niby lekarz stwierdził że to nic poważnego, ale przepisał listę leków i gdyby nie to że niektóre miałam w domu to też pewnie zostawiła bym w aptece majątek.
Pozdrawiamy.
P.S. Ja też ostatnio wzięłam się za pieczenie ciast, dostałam dwa bardzo fajne przepisy jak będe miała troszke więcej czasu to wrzuce.

dzień dobry dziewczynki,

co u was? Cisza tu jak makiem zasiał;-) u nas OK, mały przechodzi bunt dwulatka i do tego uaktywnił się jego AZS, więc jest ciekawie. Ale ważne, że jest zdrowy, bo teraz wszyscy dookoła kaszlą i kichają.

pozdrawiam

moncia witaj, to dobrze że zdrowy, bo faktycznie w takim okresie trudno o to ...

my czekamy na wizytę u alergologa, bo już mi się serce kraje , mały ma katar od czerwca z przerwami ech..
jest na chwile lepiej i potem zaś
a od kiedy jest w żłobku to już dopiero :zawstydzona/y:

ja lecę na kurs dzisiaj, wczoraj wieczorem wróciłam z wizyty studyjnej i tak wiecznie coś , ale przynajmniej jestem aktywna , siedzenie w domu mnie dobijało

hej witam:) ale tu cisza masakra:):)
Właasnie podłączyliśmy neta:) pociągliśmy kabel od teściów:):): i pięknie ładnie:)
Posprzatałam Nadzius śpi....i czas na chwilkę relaksu:)))

reklama
Do góry