reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ewcia- Jakos idzie powolutku, kamil caly czas delegacje ale kiedy ma cza sidzie na mieszkanie, wiadomo chce pobyc z nami, zrobic cos na mieszkaniu jeszcze prace licencjacką pisze, mało czasu mamy dla siebie kuchnia w połowie zrobiona, jak bd zrobiona wysle zdjęcia,

Wprowadzka w 'planach' na wrzesien nie wczesniej...moze troche pózniej kto wie, tak czy siek juz blizej niz dalej....;0

reklama
Hej laseczki

... sto lat mnie nie było :zawstydzona/y: wróciłam do pracy i z czasem jestem na "-" :baffled:, co do mówienia to moja Klusia nie chce mówić-powtarzać:baffled: teraz idziemy do pediatry w środę na szczepienie a w czwartek do alergologa, no i ostatnio wyszedł nam kolejny zębolek dolna dwójka - mamy ich już 10 :-p:tak:

Klaudia ... a co się stało, że tak nagle musicie się przeprowadzić??? z tego z pamiętam to facet od którego wynajmowaliście byl jakiś dziwny :sorry2: trzymam &&&&&& za szybką przeprowadzkę :tak:

Witamy i my.
U nas okej, Gabi rozrabia na calego. Szkoda ze pogoda sie tak popsula, mniej czasu na dworzu jestesmy i troche jej sie nudzi.
Klaudia ja tez 3mam kciuki za sprawna i szybko przeprowadzke!!
Mnie cos kurde zab boli :/ dentyste mam bliziutko, ale mamy kiepska sytuacjie finansowa, a tutaj dentysci sa drodzy :(
3majcie sie kochane. Pozdrowionka dla waszych dzieciaczkow

witam, u nas nadal nic nie wiadomo gdzie będziemy mieszkać, mamy na oku wynajem piętra domu, ale wtedy chyba neta nie będzie, buuuuu
jednak co blok to blok wszędzie blisko, pod nosem wszystko a tam już dalej będzie...
no nic zobaczymy+

Hejo!

Postanowiłam i ja zajrzeć..;)

Klaudia- współczuje z tym mieszkaniem...;(

U mnie ok! Matura ustna z Niemca oblana w sierpniu poprawka, ale liczyłam sie z tym bo z niemieckiego jestem tępa jak but:)
Jeszcze ustny Polski został 25 a 26 egzamin na prawko:(
Powiem wam przytłacza mnie już to wszystko, z moim K praktycznie się teraz nie widzę:(

Cały czas delegacje:( i cóż takie życie, z mieszkaniem narazie stoimy w miejscu.

Miałam iść od piątku do pracy na weekendy na pomoc w kuchni w Pizzerii, Na rozmowie byłam w sobotę koleś(właściciel) zadzwonił w niedziele ze jeżeli jestem dalej zainteresowana to widzimy się w przyszły piątek czyli niby jutro, a pe---ł przepraszam za wyrażenie bo inaczej się nie da napisał mi smsa ze jednak nieaktualne.brrr
Ale jutro ma mi dac znać właściciel ogródków u nas na rynku, może tam sie załapie:) a w wekkendy mam z kim Nadie akurat zostawić:p

Nadia śpi a ja zmykam zrobić obiadek:)

my nadal nic nie wiemy, katka, zdasz i egzamin i maturę
kiedy to było, w życiu bym niemca nie zdała, angielski mi się udało....
Ale i Tobie się uda :-)

ja chodzę przydołowana, okazało się że do żłobka małego mi mogą przyjąć raczej dopiero we wrześniu, a jak wcześniej znajdę pracę to co zrobię??:sorry:
na razie nie ma nic.... cisza

Ostatnia edycja:
Katka a nie lepiej było angielski zdawać? ja zdawałam niemiecki i wiem że to masakra :D ale i tak udało mi sie na 60% zdać ustny, a takie kwiatki tam wymyślałam że do dziś mnie wspominają bo ta egzaminatorka dawała mnie za przykład lania wody hahaha miałam wagon jadalny nie wiedziałam jak to po szwabsku i gadam jej wagen essen :-D

reklama
Witam Was mamusie i dzieciaczki.
Slicznie znow sie zrobilo, bo pogoda przez ten tydz to jakas wielka masakra byla. A teraz sloneczko swieci, az chce sie wstawac i zyc. Gabrysia juz na dworzu z ojcem a ja obiadek szykuje.
Klaudia powodzenia z mieszkankiem, mam nadzieje ze sprawa szybko sie wyjasni i bedzie dobrze &&&&&&&
katka Tobie zycze powodzenia na maturze &&&&& (pamietam jak sie balam tego egzaminu)
Milego dnia kochane i usmiechu na buzi wam zycze.
Papap

ps. a gdzie gdynianka i jumambe sie podzialy. U nich i ich fasolek wsyztsko dobrze??? Dziewuszki odezwijcie sie

Do góry