reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Blondi od wszystkich słyszę że z Gabrysi to prawdziwa gaduła, tylko nie wiem skąd ci przyszło do głowy że mam synka...?
A u nas dzisiaj nowe słowa to kot i koń.
Zazdroszczę wam że już chodzicie na spacerki rowerkami, bo my niestety jeszcze nie mamy, ale nawet jak byśmy mieli to chyba bym sie dzis nie zdecydowała, bo jakoś taki zimny wiatr u nas wiał.
klaudia gratulacje dla Michasia widzę że już całkiem nieźle sobie radzi z chodzeniem, teraz już z górki, za chwilę będzie śmigał po całym domu!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, pogoda piękna więc niebawem do sklepu , potem rowerek

Michałek dopiero się uczy.
Nadal woli raczkowanie i chodzenie na kolanach
ale już duży postęp

Dzisiaj rehabilitacja i zobaczymy co powiedzą

Witam z ranka,pogoda nastraja optymistycznie dzisiaj :-),są w końcu przesłanki na wiosnę:-D
Klaudia-brawo dla Michałka super
Niusia-moja 9 letnia córa też tak ładnie mówiła jak miała rok i 2 miesiące,zresztą te gadulstwo zostało jej do dzisiaj ciągle coś opowiada,buzia jej się nie zamyka:-D

Ostatnia edycja:
aniwar ... no fajnie się zpotkać z dziewczynami ;-):tak: nawet ostatnio pomyślałam sobie, że szkoda, że do jednej klasy nie pójda, bo Blania rocznik 2010 :sorry2:

... u nas też pogoda piękna, zastanawiam się w co ubierać małą jak będzie tak ciepło, zaraz wyruszamy do babci :-p po przepis na pizzę bo jutro z R robimy po raz pierwszy samodzielnie :zawstydzona/y::-p zawsze moja mamita robiła :sorry2:

mi.nu ... też mi się przypomniało w domku o zdjęciach :baffled: ehhh skleroza :-D do kwadratu

Pzdr

Hejka kochane.
U nas pogoda sloneczna, niby 15 stopni w sloncu (termometr) ale niech was to nie zmyli, bo jezeli chodzi o slask, to wiatr troche chlodny. Ja chce stopniowo "rozbierac" Gabrysie, nie chce jej przegrzewac, ale tez nie chce za szybka ja rozebrac, bo jak wiadomo takie pogody sa zdradliwe mega. Takze dzis body z krotkim rekawem, cieniutka bluzeczka i kurtka jeszcze zimowa!! Jutro jak bedzie cieplo zaloze jej tylko body z dlugim rekawem i kurtke zimowa. Do tego rajstopki i spodnie jeansowe.
tez planuje wybrac sie na plac zabaw bo mamy blisko, ale Gabrysia jakos boi sie samodzielnie chodzic po dworzu, nie umie chyba jeszcze!!!
Ponadto wczoraj nasze kochane dziecko urzadzilo sobie w nocy Kinderbal :) obudzila sie o 4.30 i buszowala do 6!!!! PO czym poszlysmy spac i wstalysmy przed 8 :) Moje dziecko chyba juz sie wyspalo za wszystkie czasy i teraz bedzie dawala czadu (ona jak byla mala kladla sie o 19 i spala z ewentualna przerwa na mleko do 7.30-8.00). Dzis sproboje ja polozyc pozniej zobaczymy o ktorej jutro wstanie.
Milego slonecznego dnia.

A wy jak wlansie planujecie ubierac swoje pociechy???

Blondi od wszystkich słyszę że z Gabrysi to prawdziwa gaduła, tylko nie wiem skąd ci przyszło do głowy że mam synka...?
Zwykłe przejęzyczenie, bywam tu rzadko i nie znam Was dobrze, więc pewnie odruchowo napisałam że masz synka. Mam nadzieję że to cię nie uraziło.

Maciuś od dwóch dni spaceruje już bez kombinezonu zimowego. Ja zakładam Maciusiowi body z długim rękawem, rajstopki cienkie, spodnie, polar zasuwany i kurtka wiatrówka, buciki czapa i szalik:) i maszeruje tak mój smerf:)

-----------
Zmykam Kochane bo dziś mamy gości a jeszcze muszę się ogarnąć:) potem zakupki z mężem jak wróci z pracy:)

Ostatnia edycja:
Ja zakladam tak:
rajstopki
spodnie na polarze
buciki
body z dl.rekawem
taki gruby "ala" polar
apaszka
czapka

i to wszytsko...tak byl dzisiaj
jak jest chlodniej to zamiast tego polaru kurtka zimowa...

Ja zima nie ubieralam bartusia w kominezon tylko wlasnie tak ja wyzej napisalam + swetr pod kurtke i frotowe skarpety i takie pluszowe buciki noi kocyk oczywiscie i byl w spiworku.

ja dzisiaj ubrałam Ale tak:
body na krótki rękawek
cienka bluzeczka
rajstopki
spodnie
czapka cieńsza
apaszka
zimowa kurtka

Jutro mam zamiar załozyc jej cieńsza kurteczke ala płaszczyk ale pod spód dac bluze polarową

reklama
My dzisiaj bez rajtek byliśmy
było mega ciepło, ja w bluzie byłam mokra normalnie

a na spacerze byliśmy 3 razy :tak:

kombinezonu nie zakładam już hohoh
on miał takie grubaśne, na mrozy , normalnie by się w tym gotował
w cieniu było 15 dzisiaj:tak:

misiek zalicza glebę za glebą, uuu początki są ciężkie, mam nadzieję że z dnia na dzień będzie lepiej

Do góry