reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

no i chłopy śpią ......

blondi stety i niestety do żłobka pójdzie, wyjścia nie ma
nie mamy nikogo , kto by się mógł nim zajmować
ale będzie ok, lubi grono dzieci

reklama
Witam popołudniowo

... jak miło wiecznie nie czytać o tym samym ;-) ... moja Blania ma dziś chyba zły dzień :sorry2: albo to przez ciśnienie, od rana jakaś podminowana bez humorku i dopiero teraz padła na pierwszą drzemkę :szok: ciekawe ile pośpi:confused:

... Klaudia ... pamiętaj - jak Ci zamykają drzwi to wal oknem ;-):tak:

... Nikola ... ja też szukam pracy, choć jestem na wychowawczym, ale wydaje mi się, że w moim przypadku jest to najodpowiedniejszy moment na zmianę pracy :tak: zanim zaszłam w ciążę to już czułam lekkie wypalenie zawodowe :baffled: byłam już na jednej rozmowie kwal i nawet oddzwonili do mnie, ale musiałam zrezygnować ze względu na godz pracy od 8:30 do 18 od pon do czw, to zbyt długo bez mojego Klusiaczka, ledwie mogę wyobrazić sobie 8h :-D

Pzdr

P.S. ja właśnie dzis nalepiłam pierogi z mięskiem, wykorzystałam fakt że była moja mama i bawiła się z Blanią :) mniam ...

może to przez ciśnienie bo mówili, że będzie wysokie :baffled: podobno dzieci bardziej odczuwają zmianę ciśnienia niż dorośli, więc ja zwalam winę na ciśnienie :-D a swoją drogą u nas jeszcze nigdy Blanka nie miała tak późno drzemki :baffled: mam nadzieję, że nie roześpi się do 18 bo potem będzie ciężko ze spaniem nocnym :sorry2:

Batonik, ja też na wychowawczym jestem, i szukam pracy, ale u mnie to inna bajka. Moje miejsce pracy zostało przejęte przez osobę prywatną kiedy byłam w ciąży na l4, pracodawca nie mógł mnie zwolnic tym bardziej że ja mam kadry w Poznaniu i nadal moja firma istnieje tylko zamiast 5 salonów Orange mają 4 ( bo z tego w Zawierciu zrezygnowali) A kiedy wysłałam pismo o wychowawczy do końca umowy czyli do lipca 2012 i mi przyznali wychowawczy okazało się że znów moja firma przejeła od tej prywatnej osoby salon, wiec na dobrą sprawę mogłabym tam wrócić z tym że mają kadre wypełnioną. A ja byłam tylko na 1/2 etatu zatrudniona więc szukam pracy a do tego nadal czekamy na żłobek bo zapisałam Maciusia w lipcu powiedzieli mi że od stycznia raczej zwolnią się miejsca, ale niestety musimy do wrzesnia czekać. Ale się rozpisałam.
Klaudia, no my tez na żłobek czekamy:-)

Odnośnie drzemek, to mój Maciuś ma tylko jedną w ciagu dnia od 13:30 do 15. A dziś jeszcze spi czyli 2,5h;)

To u mnie odwrotnie, mały dziś już drugi raz śpi, a jak nie spał, to był taki zmęczony, że tylko dziadkowi kazał się wozić w wózku drabiniastym przytulał misia i śpiewał aaaa. :)

Cześć dziewczynki.
Tycjan też ma ostatnio gorsze dni. Dzisiaj to już miał taki kryzys że mąż go ululał bo wył w łóżeczku.
Śpi wyjątkowo bo aż 3 godzinę a ostatni tydzień to max 1.5 spał.

Zrobiłam dzisiaj ciasto Shreka, wygląda smakowicie, idę robić kawkę i będziemy się obżerać :)

Miłego popołudnia i ... DOSYĆ TYCH KŁÓTNI !!!

Nie szkoda Wam życia na takie głupoty? Temat dawno powinien być skończony dziewczyny.

reklama
U nas tez Bartus dzis mega maruda..teraz mariusz sie z nim bawi ale daje niezle popalic i czekam na 19 jak pojdziemy sie kapac.

Katka ja nie napisalam ze dla ciebie nie ma tutaj miejsca tylko tutaj nie ma miejsca na takie wulgarne komentarze i obrazanie innych w taki sposob jak Ty to zrobilas.

Do góry