reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Widzę, że cicho dzisiaj na ogólnym :)
Za chwilę wróci Nicole ze szkoły, ma do niej przyjść przyjaciółka.
Idę zaraz ziemniaczki obrać do obiadku.
Tycjan właśnie usnął.

reklama
Niusia bo ogólnie danonki mają dużo wapnia i podobno zbytnio obciążają nerki u takich maluszków więc ta mała porcja i tak jest wystarczająca jeśli chodzi o wapń.

My mało jemy danonków więcej takich danio, jogobella a ostatnio takie małe z biedronki. Mała je leki z serkiem bo to proszek więc na śniadanie obowiązkowo najpierw serek bo za bardzo zaspana jestem na robienie kaszy :D a na kolację leki z kaszką właśnie

my danonków też mało jadamy, na śniadanie kiedyś była kaszka ale teraz z nami je...

zmieni się to jak W pójdzie do pracy, wtedy znowu pewnie 1 śniadanie to będzie kaszka....

teraz wróciliśmy dopiero

Ja w ogole nie daje danonkow ani innych dosladzanych jogurtow...nigdy Bartus takich nie jadl...daje mu jogurt naturalny z bananem swierzym i uwielbia..zreszta sam jogurt naturalny tez bardzo lubi....ale ja sama nie jem tych dosladzanych jogurtow tylko tez zawsze jogurt naturalny z jakims swierzym owocem to moze po mamusi ma takiego smaka na to;-)
Jajka uwielbia..ostatnio zjadl jajecznice z 3 jajejk:-) i byl najedzony pod korek jakby bylo wiecej to mimo to by zjadl....:-)

reklama
Do góry