reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
A u nas zabkow brak i sie nie zapowiada ze szybko sie pojawia...ciekawe czemu tak...
U nas tez bujaczek sie sprawdza w dzien tylko w nim Bartus spi:-)

Aniwar nie przejmuj się moja córa miała skończone 8 miesięcy jak wyszedł jej pierwszy ząbek.

A spotkałam się z takimi przesądami że im później wyjdą tym dłużej będą służyły ;)

aniwar u nas miska tez miala w 8 m-cu pierwszego zeba a wszystkie 5 zaczely jej wychodzic jak skonczyla 2 lata a kolezanki corka miala pierwsze zeby w wieku 3 m-cy.

ojku zjadlo mi to co napisalam
ale nie zmienia to faktu, ze na otwartym znow toczy sie zycie:)
to cieszy:)
kobietki zjadlam stos ciasteczke, jeszcze cieplusich, zjadlam biale michalki, obiadek dwudaniowy:)
chyba wyrzuty sumienia mnie zamecza... a ciekawe co na to Natalka:)

Witam, a u nas kolejny dzień walki z alergią Miśka, znowu mu wysypało buźkę i główkę. Już sama nie wiem co robić, na szczęście w środę mamy kontrolną wizytę u alergologa i powinny być już wyniki z panelu dziecięcego. Mam tylko nadzieję, że nie jest uczulony na naszego psa, bo wówczas będę zapewne zmuszona podjąć trudną dla mnie decyzję:-(
Szkoda mi mojego Smyka, bo znowu się drapie i źle sypia...

A no wlasnie z tymi zabkami to roznie bywa....ja tak cos czuje ze pierwsze pojawia sie za jakies dwa miesiace.

gdynianka mam nadzieje ze to nie jest alergia na psa:-( ciezko tak byloby sie rozstac...przeciez pies to czlonek rodziny...a dlugo go macie??

reklama
Do góry