reklama
madzia6485
Fanka BB :)
A u nas zabkow brak i sie nie zapowiada ze szybko sie pojawia...ciekawe czemu tak...
U nas tez bujaczek sie sprawdza w dzien tylko w nim Bartus spi:-)
Aniwar nie przejmuj się moja córa miała skończone 8 miesięcy jak wyszedł jej pierwszy ząbek.
A spotkałam się z takimi przesądami że im później wyjdą tym dłużej będą służyły
AsiaK.
ojku zjadlo mi to co napisalam
ale nie zmienia to faktu, ze na otwartym znow toczy sie zycie
to cieszy
kobietki zjadlam stos ciasteczke, jeszcze cieplusich, zjadlam biale michalki, obiadek dwudaniowy
chyba wyrzuty sumienia mnie zamecza... a ciekawe co na to Natalka
ale nie zmienia to faktu, ze na otwartym znow toczy sie zycie
to cieszy
kobietki zjadlam stos ciasteczke, jeszcze cieplusich, zjadlam biale michalki, obiadek dwudaniowy
chyba wyrzuty sumienia mnie zamecza... a ciekawe co na to Natalka
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Witam, a u nas kolejny dzień walki z alergią Miśka, znowu mu wysypało buźkę i główkę. Już sama nie wiem co robić, na szczęście w środę mamy kontrolną wizytę u alergologa i powinny być już wyniki z panelu dziecięcego. Mam tylko nadzieję, że nie jest uczulony na naszego psa, bo wówczas będę zapewne zmuszona podjąć trudną dla mnie decyzję:-(
Szkoda mi mojego Smyka, bo znowu się drapie i źle sypia...
Szkoda mi mojego Smyka, bo znowu się drapie i źle sypia...
A no wlasnie z tymi zabkami to roznie bywa....ja tak cos czuje ze pierwsze pojawia sie za jakies dwa miesiace.
gdynianka mam nadzieje ze to nie jest alergia na psa:-( ciezko tak byloby sie rozstac...przeciez pies to czlonek rodziny...a dlugo go macie??
gdynianka mam nadzieje ze to nie jest alergia na psa:-( ciezko tak byloby sie rozstac...przeciez pies to czlonek rodziny...a dlugo go macie??
ariska
jak zęby nie pojawią się do 12mca życia to wtedy należy się martwić i konsultować z lekarzem
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Witam w kolejny paskudny poranek.
Tośce się zęby zatrzymały, wyszły jej dwa na samym początku maja i teraz cisza...
Przypominamy Kochanym Ciociom o głosikach na brzuszek
Brzuszki jak motylki
Tośce się zęby zatrzymały, wyszły jej dwa na samym początku maja i teraz cisza...
Przypominamy Kochanym Ciociom o głosikach na brzuszek
Brzuszki jak motylki
ariska
a nasza szuka szuka i jeszcze nie znalazła
również prosimy o głosy
również prosimy o głosy
reklama
julka05091985
marzenia się spełniają
Kamilek też prosi o głosy :-) Brzuszki jak motylki
Podziel się: