reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
aniwar, to takie konkursy, w których trzeba polubić zdjęcie i wygrywają ci, którzy mają najwięcej głosów "lubiących". W takich konkursach bardzo oszukują, bo np. ja rozsyłałam linka wszędzie, gdzie ktoś mógł mi zagłosować i udało mi się zebrać zaledwie trochę ponad 100 głosów, a laski miały po ponad 1000.

No i przy okazji przypominam :)
Brzuszki jak motylki

Nulini chciałam oddać głos a wyskoczyło mi, że juz oddałam dzis głos na Ciebie co ocyzwiście nie jest prawdą bo robiłam to wczoraj. Może później się uda.

Mój Dominik był wczoraj na szczepieniu, spłakał się biedaczek jak nie wiem. Tak mi go było szkoda. Mam nadzieję, ze tym razem temperaturki nie bedzie miał tak jak ostatnio.
Teraz już tylko WZW zostało za 6 tygodni i potem trochę przerwy.
Waży już 8150g (przytył 1,20kg przez 6 tygodni) i mierzy 68,5cm (dwa tygodnie temu mierzyła go gdzie indziej pielęgniarka i jej wyszło 69cm więc tak do końca nie dowierzam póki co tym ich mierzeniom. Zakładam mu już 74cm od dawna i niektóre nawet są trochę ciasnawe).

Ostatnia edycja:
Nulini chciałam oddać głos a wyskoczyło mi, że juz oddałam dzis głos na Ciebie co ocyzwiście nie jest prawdą bo robiłam to wczoraj. Może później się uda.

Bo to niestety jest tak, że można głosować raz na 24 godziny, a nie raz na dzień, więc trzeba pamiętać, o której wczoraj oddało się głos :(

reklama
Do góry