reklama
AsiaK.
Fanka BB :)
dawno nie zagladalam na otwarty, dzis u tesciow mam na to czas:-)
udalo nam sie tez byc na festynie szkolnym w jakiejs wsi. moja kolezanka nas zaprosila.
Choc zaczelo sie dla nas malo milo bo moja Maja jakies sceny placzu zaczela nam fundowac ..powiem,ze sie troche zagotowalam w sobie...
jednak Natala to sila spokoju i ona pozwolila mi na rozmowe z kolezanka a "natretna" Maja skupila sie na tatusiu.
czy moj post dzisiaj jest pierwszym postem??? az mi sie wirzyc nie chce - tu sie nic nie dzieje... ????
a na zamknietym ogarnac nie moge
udalo nam sie tez byc na festynie szkolnym w jakiejs wsi. moja kolezanka nas zaprosila.
Choc zaczelo sie dla nas malo milo bo moja Maja jakies sceny placzu zaczela nam fundowac ..powiem,ze sie troche zagotowalam w sobie...
jednak Natala to sila spokoju i ona pozwolila mi na rozmowe z kolezanka a "natretna" Maja skupila sie na tatusiu.
czy moj post dzisiaj jest pierwszym postem??? az mi sie wirzyc nie chce - tu sie nic nie dzieje... ????
a na zamknietym ogarnac nie moge
Ostatnia edycja:
C
claudia4you
Gość
ale tu cisza
ja oglądam x-factor i spadam zaraz nyny
ja oglądam x-factor i spadam zaraz nyny
C
claudia4you
Gość
Dzisiaj znow nikogo nie ma na forum.
Pogoda cudna, wiec pewnie wszystkie mamusie z malenstwami odpoczywaja w ogrodkach.
Claudia jak myslisz kto wygra X factora ?
hmmm
pewnie Szpak, ale nie wiem w sumie...
Szulc może też , ciężko powiedzieć ale Wojewódzki pewnie na rzęsach stanie aby to był ktoś z jego grupy
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Oj coś tu pusto;-)
od poniedziałku musiałam przestawić Misia na mleko modyfikowane dla dzieci ze skazą białkową:-( było ciężko. ale dziś się poddał i już je pije
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA
od poniedziałku musiałam przestawić Misia na mleko modyfikowane dla dzieci ze skazą białkową:-( było ciężko. ale dziś się poddał i już je pije
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA
C
claudia4you
Gość
najlepsze życzenia dla wszystkich styczniaków
z naszego forum dzieci też :-)
z naszego forum dzieci też :-)
reklama
syla29
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla Waszych słodkich dzieciaczków ;-)
Podziel się: