reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

AsiaK - buziaki dla Natalki, u nas za chwilkę będą 4 miesiące:-)

mąż jechał do miasta oglądać mecz a ja sama z małą, która smacznie sobie śpi. zaraz też się kładę

reklama
dawno nie zagladalam na otwarty, dzis u tesciow mam na to czas:-)
udalo nam sie tez byc na festynie szkolnym w jakiejs wsi. moja kolezanka nas zaprosila.
Choc zaczelo sie dla nas malo milo bo moja Maja jakies sceny placzu zaczela nam fundowac ..powiem,ze sie troche zagotowalam w sobie... :crazy:
jednak Natala to sila spokoju i ona pozwolila mi na rozmowe z kolezanka a "natretna" Maja skupila sie na tatusiu.:cool2:

czy moj post dzisiaj jest pierwszym postem??? az mi sie wirzyc nie chce - tu sie nic nie dzieje... ????
a na zamknietym ogarnac nie moge:)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj znow nikogo nie ma na forum.
Pogoda cudna, wiec pewnie wszystkie mamusie z malenstwami odpoczywaja w ogrodkach.

Claudia jak myslisz kto wygra X factora ?

Dzisiaj znow nikogo nie ma na forum.
Pogoda cudna, wiec pewnie wszystkie mamusie z malenstwami odpoczywaja w ogrodkach.

Claudia jak myslisz kto wygra X factora ?

hmmm
pewnie Szpak, ale nie wiem w sumie...
Szulc może też , ciężko powiedzieć ale Wojewódzki pewnie na rzęsach stanie aby to był ktoś z jego grupy

Oj coś tu pusto;-)
od poniedziałku musiałam przestawić Misia na mleko modyfikowane dla dzieci ze skazą białkową:-( było ciężko. ale dziś się poddał i już je pije

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA

reklama
Do góry