reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Cześć wszystkim.
pewnie myślałyście, że zapomniałam o Was
u nas źle, po wyjsciu ze szpitala okazało sie że Lilunia ma zastój w nerce, wczoraj zdiagnozowano wrodzone wodonercze i chyba będzie konieczna operacja.
miałyśmy mieć wizytę za tydzień dopiero ale mama załatwiła wcześniej.
Dziś zarejestrowalam małą do przychodni BIOS w Warszawie do dr. CZYŻ na 12 kwietnia, to podobno specjalista w tej dziedzinie.
My jestesmy załamani, ja stwierdzam że jestem bardzo słaba psychicznie i wpadam z dołka w dołek.

przepraszam, że sie nie odzywałam, głupio mi bardzo

Ewcia i Blondi wam bardzo dziekuję za pamięć o nas i o sms-ki:*

reklama
Tonia-Myslałyśmy cały czas o Tobie.Dobrze ze Masz tą wizytke szybciej ...zobaczysz co powie lekarz Oby lekarze pomogli córeczce..jesteśmy tu po to aby Się wspierać w trudnych chwilach.

malta-- a no same sie wkopałysmy.. kurcze ja nawet niezauwazyłam kiedy.. no nosiłam go bo przeciez Tomek ciagle cos chciał. wiec szlismy a tu taka lipa teraz..

tonia-- słonko jestesmy z Tobą.. dobrze ze umówiłas wizyte,..

ja juz lece.. Kubus chyba sie budzi no nareszcie:)

Witajcie :)

Ale u nas dzisiaj cieplutko :) +5 i słoneczko. Spacerek super :)

u Nas +7 również spacer udany :)

Na 18tą idziemy do koscioła a po maszy mamy nauki przed chrztem:)
Odezwę się wieczorem:)

------------------
toniu słonce Ty moje... bardzo mi przykro, wierzę nadal że wszystko się ułoży, dobrze że wizyta jest ze specjalistą... proszę nie załamuj się przesyłam energie obyś miała siły na wszystko!

Ostatnia edycja:
Tonia trzymaj sie dzielnie i nie zalamuj sie..
Mam nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze.
Bardzo dobrze ze tak szybko macie wizyte ze specjalista.
Trzymam kciuki za Twoja coreczke.

Hej :-)

Tonia-przykro mi bardzo z powodu córeczki.Trzymajcie się.

Ja zabiegana dzisiaj,jutro chrzciny mamy.Na spacerek małego wziął M,bo było cieplunio a ja w tym czasie troszkę porobiłam,chociaż muszę przyznac że nie mam za dużo roboty bo większośc robią mama i teściowa ;-).

Asia K- podziwiam Cię

Synio mój ma dzisiaj 2 miesiące :-)

Ostatnia edycja:
Malo ostatnio was czytam i pisze przewaznie jak mam problem jakis wiec sorki ale jakos nie mam czasu a nawet jak mam chwilke to wybieram drzemke niestety.. I tym razem mam pytanie tutaj w uk nie podaje sie wit.d a ja bym chciala bo wiem ze jest wazna czy mozna ja wprowadzic samemu? I kiedy powinnam moge w kazdej chwili?
Tonia bardzo mi przykro z powodu Twojej niuni oby wszystko dobrze sie skonczylo. Trzymaj sie chociaz napewno to jest trudne.

Tonia-mam nadzieję że wszystko się u Was ułoży!
ja dziś miałam melanż totalny, robiłam wyliczenia zwrotu vatu, tv, Ala śpiocha dziś cały dzień prawie, położna wpadła z niezapowiedzianą wizytą, okazało się że Mała ma trądzik niemowlęcy, a nie potówki, dała kilka rad, posiedziała z godzinkę, mówi że Ala super rośnie, ciemiączko, blizna po pępuszku też, ogólnie zadowolona była.
no i okazało się na szczęście, że nie ma katarku, to ciągle wydzielina schodzi, mówiła że to jeszcze może potrwać bo dziecko się wód nałykało i stąd ta chrapka i ciągnę organizm się oczyszcza, dlatego nasze maluchy tak kichają.
idę jakiś obiad wyczarować bo mąż będzie zaraz.
Gosia_27-witaminę D3 podaje się jakoś od 2-3 tygodnia życia dziecka, nam już połozna mówiła na pierwszej wizycie ale kazała poczekać bo na receptę taniej no i dziecko w szpitalu dostaje większa dawkę i ma zapas na jakiś czas.
miłego weekendu

Ostatnia edycja:
Tonia trzymaj się kochana, jesteśmy Tobą.

Mam pytanko do gogi albo ribi odnośnie szczepionki na pneumokoki - ile za nie płacicie, u nas są po 260 zł

reklama
Malo ostatnio was czytam i pisze przewaznie jak mam problem jakis wiec sorki ale jakos nie mam czasu a nawet jak mam chwilke to wybieram drzemke niestety.. I tym razem mam pytanie tutaj w uk nie podaje sie wit.d a ja bym chciala bo wiem ze jest wazna czy mozna ja wprowadzic samemu? I kiedy powinnam moge w kazdej chwili?
Nam z kolei lekarka powiedziała, żeby zacząć dawać, jak Natalka skończy miesiąc...

Tonia - trzymaj się kochana i bądź dobrej myśli. będę trzymać kciuki, żeby wszystko dobrze poszło.
AsiaK - jak dla mnie jesteś SUPERWOMAN :) Ja bym pękła

Do góry