reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

dziekuje dziewczyny - jutro bedzie lepiej!!!
dobra wiad. udalo sie odblok.moj nowy laptop, czekam na niego z utesknieniem...
dzis popracowalam sobie i troszke zarobilam:) zapomnialam, ze tak lubie swoja prace ..ze sprawia mi tyle przyjemnosci... dzieki niej nie myslalam tyle...

Natalka nie spi w lozeczu tylko na rekach - nie ma mowy by odlozyc ja do lozeczka, placze i krzyczy...
Maja mimo, ze byla u niej kolezanka to strasznie sie wynudzila, bo Ola to raczej taka leniwa dziewczynka, na nic nie miala ochoty i nic jej sie nie chcialo...

ulkan - czekam na fotki z chrzcin!
claudia - wszystko sie unormuje!

spalilam ziemniaki - ehh
bedzi eryz

reklama
Witam Was:)
Dziś pobudka o 6 rano szybkie szykowanko do lekarza, wyslałam szybko męża bo niedaleko jest żeby poszedł karte wyciągnąc a zebyśmy szybciej byli, a tu lekarka nadal sama nawalone ludzmi i niestety dziś odpadlo, dobrze ze nie szlismy bo mróz -9 a tu lipa, ale wizyte bedziemy miec na czwartek na 13tą:)

Ale dzien mi zlecial mały raczej nie spi więc nawet nie wiem kiedy się 16ta zrobiła:)

Dziewczyny jutro jadę do Zabrza, zostaję tam kilka dni i będę codziennie przy małym, to mu doda siły - w to wierzę

Claudia - biedactwo, nie wiem jak ty to wytrzymujesz, ale będzie dobrze.
Mój aniołek obudził się po 3 godzinach na cyca, ale była głodna, darła się okropnie. A potem dwa znów zjadła. I dzięki Bogu bo ta lewa pierś już nie wyrabia. Ale chwilowo lepiej.
Potem poleżała, pośmiała się, pozłościła, dwa razy siku jakaś mini kupka (ostatnio mniejsze robi) i jak już widzę że oczka świdrują na sen tą ją pakuję do łóżeczka i tam powalczy z rękami kilka minut i zasypia. Oczywiście musi dostać smoczka na sen ale po chwili jak już zaśnie to go wypluwa. Kochane dziecko że samo potrafi zasnąć w łóżeczku. Mąż tylko będzie smutny bo jak wróci po 17 to ona będzie spała. Ale zawsze może ją uśpić. Szkoda tylko że z jego cyców nie leci mleko, ale bym miała dobrze :-)

Monciaa-Jak Chrzciłam synka to był tegi mróz.....miał na sobie rajstopki i takie grubachne spodnie cos podobnego jak w linku,body koszule muche kamizelke i sweterek i taka kurteczke do tego biała polarowa czapa i butki (z wierzchu biały sztruks a w srodku polarek.grubasne i cieple to było....)włozylismy Go do fotelika,przykrylismy kocykiem i tak to zostało w zakrystii.Kocyk miałam biszkoptowy i wcale sie nie przejmowałam,bo to tylko chwilka z auta do kosciola 2 minutki
http://allegro.pl/chrzest-zima-komplet-spodnie-i-kurteczka-r-68-74-i1466320104.html
http://allegro.pl/komplet-do-chrztu...ztu-3cz-mateusz-r-62-chrzest-i1464791640.html

Ostatnia edycja:
Martuś słodkie te komplety do chrztu szczególnie ten drugi, ale cena też niezła jak na jednorazowe ubranie

Claudia Twoja bliskość napewno pomoże synkowi, musisz być dobrej myśli

moja córcia smacznie sobie śpi a ja się nudzę :-)

claudia przykro mi ze u Was nie lepiej:-( a Twoja obecnosc na pewno pozytywnie wplynie na Michasia:-)

monciaa
nie próbowałam tego mleczka...jak skonczy mi sie ta puszka bebilona pepti to musze isc po recepte na nastpne puszki ...powiem wtdy tej lekarce ze sytuacja jest bez zmian...tzn moze nie do konca bo wczoraj zrobil sam kupke ale jedna i dwa dni temu tez zrobil dwie kupki sam...tylko nie wiem moze poprawa powinna byc wieksza....dzis tez poki co kupki nie bylo:-( a jak puszcza baczki to tez placze czyli kolka tez jest:-( bidulek...

Kiedy te problemy brzuszkowe sie unormuja?? pod koniec 3 miesiaca??

Dziewczyny które karmią lub dokarmiają sztucznym mleczkiem ile Wasze Maleństwa zjadają?? Bo moja wczoraj wypiła 70 ml i nie wiem czy mało czy nie??

a najpierw dajesz piers i potem butle?? ja po piersi daje 90 ml ale zdarza sie ze czasem wypije 60 czasem 70 chociaz glownie 90 wypija. I u mnie jest tak ze juz po kazdej piersi a wlasciwie dwoch bo zawsze karmie i jedna i druga i tak dostaje bule...

y

Malutka jak dokarmiałam małą to dawałam jej 60ml, ale czasem wypiła tylko 30ml. Teraz już nie dokarmiam, bo wzięłam się w garść i karmię tylko cycem. Oby Tobie też się udało!

a jak to zrobilas ze udalo Ci sie przestac dokarmiac??

reklama
Do góry