Kate-Ja tez mam bardzo suchą skórę....wszędzie.....kupiłam sobie wczoraj balsam do ciała Neutrogena-do bardzo suchej skóry.... intensywnie regenerujacy.... i teraz chociaz Mnie nie swędzą plecy ani brzuch,bo była masakra,jak wyszłam z kąpieli to w szczególności.Pewnie po jednym dniu efektów nie będzie widać....ale chociaz mnie nie swedzi a to juz coś dodam ze oliwka nie pomagała.
Najlepszy efekt dają kremy i balsamy jak wklepiemy je do 3 minut po kąpieli....bo pózniej to juz nasza skóra nie przyswoi go odpowiednio
Męza przerzucili z 8 na 12,ciekawe jak teraz będzie wygladało to .
W czwartek jade po zakupy ..................i na sobotę rano zostanie juz tylko wędlina i chleb
Jeszcze do spowiedzi trzeba iść ....i podopinać wszystko na ostatni guzik....
Małz zorganizuje stoły...drzwiami nie wejdą będą musieli oknem wstawiać stół ...juz im wspólczuję bo pieroństwo cięzkie a i 3 m długości,jeszcze przez balustradę przerzucić.... Kombinowania co nie miara będzie. Mąż się smieje ze 30 os to małe wesele... wczoraj juz część napoi kupiłam zostanie wódka jeszcze i Winko.Ale się na Mnie ludzie patrzyli dziwnie...cały wózek zawalony sokami w kartonach i butelkami...mało kupiłam a i tak jeszcze muszę dokupić...nie wiem ile liczyć soków itp na głowę pewnie coś koło 2l trzeba.
Ribi-coś w tym jest
Mi jak jest duzy mróz albo ma przyjść to strasznie chce się pić... a dziś termometr pokazał u Mnie o 5:30 minus 18
Gdynianka-Ja tez wierzę ze Michaś będzie się spokojnie rozwijał....i zdrowo
Dobrze ze się wyzalasz...Czasem kazda z Nas ma gorszy dzień i wygadanie się przynosi ulgę ...tak ze jakbyś miała jakieś gorsze dni to śmiało
wysłuchamy,wesprzemy dobrym słowem,przytulimy(wirtualnie
,)Ja tez czasem mam gorsze dni.
A taki maluszek jak ma nadmiar wrazeń w dzień to bidulka jeszcze nie umie sobie przetworzyć ,moze byc niespokojny marudny.....dorosly czasem nie moze zasnac od nadmiaru wrazen-tak jak ja po porodzie