reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

monia-t wiem cos o tym w poprzedniej ciazy bylam w zusie chyba w 38 tyg i pani tez sie mnie pytala co i jak no ale coz trzeba bylo sie zjawic ale dziwne, ze cie wezwali teraz przeciez cala ciaze mozna byc na zwolnieniu.

ribi no to powodzenia oby cos z tego bylo :)

ewcia co cie takie atrakcje mecza eh trzymam kciuki za meza by wszystko bylo ok, moj tesciu mial to badanie robione. mam nadzieje, ze z nicola juz lepiej.

na goracej wiesci od giovanessy

reklama
Ribi- to trzymam kciuki aby sie rozkreciło i obys juz dzisiaj tuliła Maciusia :)
Kate-około godzinki

U Mnie ok:) tez czasem pije herbatkę z kopru
Ale ten czas leci juz po dwunastej zaraz bedzie małzonek to podlecimy zapłacic rachunki,moze zadzwonie do gminy czy juz maja pesel Majki...chcialabym juz krus załatwic i miec z glowy:) i czekac na kaske

Ostatnia edycja:
Ribi - trzymam kciuki :) Powodzenia kochana :)

Ja właśnie odkurzyłam, mąż z teściową przyjechali, wzięli placek i poszli do szkoły. Pewnie za 2 godzinki zlądują :)

joasieńka1 - czytałam o Twoim problemie z wanną. Wiesz co, ja kiedyś jak robiliśmy remont łazienki to kupiłam takie listwy z taką gumką jakby, co nachodzi na wannę i tą listwę mi płytkarz założył. W sklepach z akcesoriami płytkowymi, wannami na pewno będą wiedzieli o co chodzi. Ty już masz płytki położone, ale można ten odcinek co wkłada się pod płytkę odciąć i wkleić i na pewno to lepiej wygląda niż silikon. Obecnie nie mam nic, bo mam wannę rogową i panel ściągany z przodu więc jak mi się naleje za wannę to mąż ściągnie panel i przetrzeć można :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ribi narzekała na pogodę i pisała, że będzie leżakować, bo pogoda taka, a tu proszę.... :D Taka niespodzianka!!! :) Powodzenia i trzymam kciuki!!!

Ja się tak zastanawiam czy Tycjan aby nie czeka sobie na Dzień Babci albo Dziadka...
Nicole z 3 maja - nasza Konstytucja
Magda z 4 grudnia - Barbórka
Może chłopiec chce podtrzymać tradycję i też w jakieś święto się urodzić :)
Oby do Walentynek nie czekał...

Mało tego - mój bratanek - 23 czerwca - Dzień Ojca :)

A mąż chciał już kupić piłę tarczową w Biedronce i cesarkę mi robić :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wyprasowałam mężowi aż 10 koszul i plecy mnie rwą, że ho ho. Ale mam nadzieję, że następne takie prasowanie będzie dopiero pod koniec lutego jak wróci do pracy po urlopie :-) więc muszę urodzić szybko. Bardzo bym chciała dziś wylądować na porodówce to nie musiałabym jutro załatwiać l4 a tak pewnie będę jutro ganiać cały dzień. Ale to jutro.
Idę zaraz kombinować obiad. Ale chyba najpierw mała drzemka :-)

Świetnie że Antoś już ok.

Ribi powodzenia...oby to było już to.

Ewcia u Was znowu atrakcje chorobowe, biedny ten Twój mąż. Mój tato miał to badanie(kolonoskopia???nie jestem pewna) tu u nas w G-dzu i jakoś przeżył. Twierdził że da sie wytrzymać ale to i pewnie od nastawienia zależy. Dla niego najgorsze było to że przez 3dni przed nie mógł jeść.
No a pomysły to Twój mężo ma, żeby tak piłą tarczową??? No ale pomysłowy...pomysłowy.

A Giovannessa też w końcu ruszyła, też uparciuszek ten jej synuś.

reklama
AsiaK
dzisiejsza nocka była ok, spał jak aniołek...
a powiedz o której tak mniej więcej pijesz tą melissę??

Ulkan ja się cieszę, ze przyjechała bo przywiozła ubranka na chrzest które sama zrobiła na drutach, płyn do kąpieli z nivea , chusteczki nawilżające . Ale przesadziła z jedzeniem :no:
ja mam dietę a ta przynosi ciasto z masą i orzechami, mielone z cebulką, szok.....:no:
ja tego nie jem

Ribi
trzymam kciuki

zostałam sama
mój poszedł na fuszkę, wróci późno, może koło 22:00 dopiero:-(
już bym wolała, żeby do normalnej pracy chodził, niż nie mieć go cały dzień....

Do góry